Bu adamı nasıl tavlarım?

Ben de artık holıvıd starlarına degıl egıtıme kulture bakıcam. Şekilcilik nereye kadar. Zaten uc gunluk dunya.onemli olan adamın tarzı, kalitesi. Candan ercetın bile ne demiş: bir arıstokrat için yor kendini, dunyada ölümden başkası yalan.. hakkaten öyle

🤣😂😂😂 Şarkıyı ciddili aristokrat diye anladıysan çok eğlenceli olur ama

Basliga cevap,
Guldeen,o adam seni almicak,kalicaz senle basbasa,sil oralari iyice sill,her yer pis her yerr...

Senelerdir bu forumu okurum ama gözümden yaş gelerek, hönkürerek güldüğüm tek konu bu oldu. Simeyra harika bir insansın.. Keşke seni gerçek hayatta tanısam ve fıkralarına gülüp köstebek pastandan yesem.. Umarım hayat senin yüzünü hep güldürür ve en yakın zamanda doğru insanla karşılaştırır 🐨
Ne kadar tatlısınız ya, bana moral verdınız iyi ki varsınız. Böyle tatlı dilli insanlarla beraber yasayanlar da coook sanslııı

Bence o da seni online görünce başkasıyla konusuyosun sandı. Ne salak şu adamlar ya
Ben uygulama yuklemıstım, ılhan uckan diyor bırıyle flort edınce uygulama yukleyın ne zaman girmiş napmıs gelsin onunuze, geceleri online olan adam ise koyverin gitsin adam on dakka online gecenın ucunde

Öncelikle hiiçç üstüne düsme mesaj mı attı soğuk olmayan geçistirme cevaplar ver. Mesela napıyorsun dedi isteyim canım de bir süre böyle gitsin,aramadan arama on kez arıyorsa bir defa aç hemen açma hemen yazma, bir mekanda sahne alıyor dedin süslen püslen arkadaşlarınla o mekana eğlenmeye git ama ona hic pas verme o yokmuş gibi davran. Maalesef erkeklerin üstüne düsünce hemen geri cekilme davranisi gösteriyorlar

Gızemlıyım ben bundan sonra. Asırı hem de. Naber dese yediğim yemekleri bile anlatıyodum ama artık naynnnn... zaten iki gundur soruyo sureklı nerdesin kimlerle gittin diye. Evde cekırdek citledim demiyorum tabi gezdim diyorum kızlarla.
Yesil sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlar 😂

Öncelikle hiiçç üstüne düsme mesaj mı attı soğuk olmayan geçistirme cevaplar ver. Mesela napıyorsun dedi isteyim canım de bir süre böyle gitsin,aramadan arama on kez arıyorsa bir defa aç hemen açma hemen yazma, bir mekanda sahne alıyor dedin süslen püslen arkadaşlarınla o mekana eğlenmeye git ama ona hic pas verme o yokmuş gibi davran. Maalesef erkeklerin üstüne düsünce hemen geri cekilme davranisi gösteriyorlar
Bunlar super taktıkler ıste ya, ne kadar gec cevap vermeli okuyan kadınların da işine yarar belkı

Kızlar yazmıs yıne demiş ki:
Dün gece annemle atıstık gergınlıgım gectı gel hadı

kopek cagırıyo sankı delı mı ne
Müsait değilim deyip geçin üstelemeyin, ben bile köpeğimin keyfini bekliyorum dışarı çıkarmak icin yaptığı terbiyesizlik. Bir de 40 yasindaymis annesiyle yasiyor deyin de düsüp bayilayım.
Bunlar super taktıkler ıste ya, ne kadar gec cevap vermeli okuyan kadınların da işine yarar belkı
Yani değisir son görülmenizi ve okundu bilginizi kapatın önce. Bazen 2-3 dakika sonra bazen saatler sonra cevap verin. Mesela heyecanlı bir sey konusurken isim var deyip pat diye kapatın telefonu bir gün boyinca da hic yazmayın. Maalesef erkekler bu dilden anlıyor

Evli değil, eminsiniz?

Taktik yapmayın (30 ve altına gider taktikler), 40 yaşında adam, salak değilse hangi kadının nasıl adımlar attığını az buçuk biliyordur. Öyle mekana full süslenip gidip "He hey ben eğleniyorum senin için gelmedim ki" diye uğraşmanız "Senin için geldim süslendim, gör bak seni takmıyorum taktiği çekiyorum" demekten başka bir işe yaramaz. Hele mekanda çıkan biri, bu ayakları kaç kez görmüştür, arkadaşları ile alay konusu olursunuz yapmayın.

Mesajına geç cevap vereceğim diye kasmayın, istediğiniz gibi yazın ama mümkünse ota bka emoji gülücük basıp durmayın ve kendinizi "Bir şeyi ispatlar gibi" anlatmaktan kaçının.

Kendiniz olun, üzerine çok titreyip totosunu kaldırmayın, sürekli siz anlatıp durmayın bir şeyleri ki karşı taraftan alın-tartın nedir necidir bu adam. Sorular sorun bol bol, çekinmeyin ve fakat haddinizi aşmayın, bilin ki ne sorarsanız benzer bir sorunun da size sorulmasına hak vermiş olursunuz, ona göre.

İlişki gibi düşünürseniz, tökezlersiniz, başlangıçta tanışmakta olan iki arkadaş minvalinde takılın ki Kezbanlık tarafına kaymayın.
Tek kişiye full yoğunlaşmayın, full ondan mesaj bekleyerek günü tamamlamayın, neticede bi ilişkiniz yok ve hayatınıza birilerini aramaktasınız, başkaları ile de sohbet yürütebilirsiniz, uyuma bakar ona göre seçenekleri eler zamanla tek kişiye yoğunlaşırsınız. Erken bağlanmayın, çok hata yaptırır bu düşünce yani.

Kuul olmak istiyorsanız, kendiniz olarak kuul olun. Taklidi yaşamaya başlarsanız sonu illaki "Sen böyle değildin"li tartışmalara döner.

Back
X