• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı ne yapmalı

K
Bırakın konuşmasın

Ağlamayın da gözlerinize yazık

Yemek falan da yapmayın oralı olmayın. Madem o konuşmuyor siz de konuşmayın. Zaten hamilesiniz niye sahura kalkmakla uğraşasınız ki? Akşam yemeği kendinize yapın güzelce yiyin yatın sabah kalkın. Hamile hamile sahura uyanmakla hiiiiç uğraşmazdım ben olsam. Yiyin için keyfinize bakın. Doğacak çocuğunuzu düşünün kime benzer nasıl olur düşünüp keyiflenin. Hiiiiç üzülmeyin. Yakında otursaydım gelir o herifi ayağımın altına alırdım.
keşke öyle bir iyilik yapsanız..

Evet hata sizde
Neden alttan aliyorsunuz neden surekli yok birsey diyorsunuz
Var iste birsey konussana kuzum
Agzin yok mu senin oturup hamile halinle aglayip dusuyosun surekli
O karnindaki bebege yazik degil mi? Surekli uzgun ve aglayan bir kadinin icinde neler hissediyor kimbilir
Tey allam valla bu bdv yuzunden ben de dert sahibi oldum cok uzuluyorum boyle kadinlarin bebelerin haline
Konuşuyorum güzel bir şekilde anlatıyorum anlattırmıyor ki tamam sus diyor uzatma kendi söyleyeceğini söylüyor sonra uzatma tamam diyor

Evet canım hep böyle elimden geldiğince Güleryüzlü olurum sevdiğimi dile getiririm .ama Birgün bana sevdiğini söylemedi güzel bir söz ya da ..böyle demek ki dedim üstelemedim..ama huysuzluğu bıktırdı beni artık
Evliliğini nasıl oldu görücü usulü ile mi?

Hayır canım severek oldu ..kendisi benden daha istekliydi evlenmek için
Böyle adamın kendisinin de kendisiyle evlenilmeyeceğini bilmesinden dolayı sizle evlenmek için bastırmış olması doğal :)

Siz bu adami cok şımartmıssınız.
Ne yaparsa yapsin karsilik vermeyeceginizi biliyor.Ne yapsaniz batiyo,adamin size tahammülü yok.
Bosuna kendinizi suclamayin.Bazi insanlara boyle igrenc bi insan olmak icin sebep gerekmiyo
Umarim bir mucize olur da duzelir,farkina varir sacmaladiginin.

Daha çok üzüldüm. Birbirini seven iki insan bu hale gelmemeliydi. Ben de kavga etmeyi sevmem ama o kadar alışmış ki sizin herşeyi kabulleniyor olmanızı bir şekilde değiştirme misiniz düzeni ama nasıl tabi. Allah kolaylık versin

Sürekli alttan alarak tepene çıkarmışsın
Hadi oruç diye yemek hazırladın ama bundan sonra normal günlerde yapma, hep alttan alma. Konuşmuyorsa da konuşma. Niye kendini bu adama mecbur hissediyorsun ki. Niye haklı iken haksızmışsın gibi alttan alıyorsun

Boşanmayacaksın da kafana takmamaya çalış söylediklerini

Bırakın konuşmasın

Ağlamayın da gözlerinize yazık

Yemek falan da yapmayın oralı olmayın. Madem o konuşmuyor siz de konuşmayın. Zaten hamilesiniz niye sahura kalkmakla uğraşasınız ki? Akşam yemeği kendinize yapın güzelce yiyin yatın sabah kalkın. Hamile hamile sahura uyanmakla hiiiiç uğraşmazdım ben olsam. Yiyin için keyfinize bakın. Doğacak çocuğunuzu düşünün kime benzer nasıl olur düşünüp keyiflenin. Hiiiiç üzülmeyin. Yakında otursaydım gelir o herifi ayağımın altına alırdım.

pff kendi karnını doyurmaktan aciz adamlarla evlenmeyin deyincede ne alakası var diyorlar..

biz bu adama ne yapmalı diye çok şey yazarız da hep boşuna. bi sonraki konunuzda da bişey yok dedim, sustum, ağladım bağırdı yazacaksanız boşuna sinirlerimizi bozuyorsunuz demektir.
ben anlamıyorum bir kadın, bir anne bunu kendine nasıl reva görür. birde kızınız var ona çok güzel örnek oluyorsunuz bravo.

Eşinizin size tahammülü yok ve siz çok pasif davranıyorsunuz. Bana buradan çok silik geldiniz. Eşiniz de böyle mi düşünüyor acaba? Mesela ben sinirliyken karşımda yok bir şey diyen birini görsem ve sonra o kişi bana tavır alsa daha beter sinirlenirim. Siz çok tepkisizsiniz. Kavga edin demiyorum ama tepkinizi belli edin. Bir birey gibi davranın. Mesela o size laf sokuyorsa şakayla karışık aynı şeyi yapın. İletişim kurun. Siz iletişim kurmuyorsunuz. İçine kapanıyorsunuz ve eşinizin gözünde hep mızmız ve mutsuzsunuz. O da buna tepki gösteriyor. Haklı değil ama siz öncelikle kendinize odaklanın lütfen. Sevgiler.

Suç senin canım adam aşırı şımarmış sayende.. Sana değer vermiyor,sende her atarlandıgında susarsan iyice değersizleşeceksin kaçan kovalanır misali sen kaç konuşmuyorsa da sen hiç konuşma
Kızınla ilgilen onun yanında oyunlar oynayın keyifli ve mutlu olduğunu düşünsün.
Kendinle bakimınla ilgilen
Kitap oku
Tüm dünyanın bu hanzonun etrafında dönmediğini göster.
(Kusura bakma hanzonun dememin sebebi tüm konularına baktım kocan seni sevmediğini,değer vermediğini her fırsatta göstermiş)
Lütfen bu adamın karşısında susma hatta karşısında sessizce ağlayarak değil sinir krizi geçirir gibi ağla ve ortalığı ayağa kaldır da biraz korksun, merhameti devreye girsin
Önlem almazsan adam bir ömür seni ezecek.
Hatta konuşmamasinı , tiriplerini fırsata çevir eşyalarını topla annenlere git biraz seni özlesin, burnu sürtsün.

Back
X