• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı ne yapmalı

T

ilk başlarda tam tersini yapıyordum Zaten benden edepsizi yoktu öyle diyordu ..şimdi de sadece bi Ağlama hakkım kalmış o yüzden bile kavga çıkarıp üstüne geliyor ağlamayacakmışım ağlasam bile sesim ona gitmeyecekmiş
o zaman o yok gibi davran, öyle yaşa.
eşin ne derse desin, sanki fransızca konuşur gibi düşün, umursama.
bir de kv ye sor bakalım. sabretmiş ama hiç mutlu olmuş mu? sabredince ne kazanmış, ne kaybetmiş?

Seni onca gücendiren söze ,niye yok bişey dedin ki.Lafını bilerek konuşsun.Siz sessiz kaldıkça,hiçbişey düzelmiyor ki.Hani bunun için alttan alıyorsanız bırakın.

bir de kv ye sor bakalım. sabretmiş ama hiç mutlu olmuş mu? sabredince ne kazanmış, ne kaybetmiş?[/QUOTE
Hiç mutlu olmamış bu yaşında bile çekiyor hala .. çocuklarım ortalıkta kalmadı diyor onun için sabrettim

Ya c

ya ceketi yerine kaldırmamışım diye böyle yaptı .sesimi çıkarmadım tuttu fırlattı ..yine sustum ..herşeyi ben mi düşünecem dedi.sustum ..kuran okumaya başlarken ağlama tuttu beni. İçerdne seslendi gel buraya niye ağlıyorsun ağlıyorsan da sesin gelmesin dedi sinirlerim boşaldı daha çok ağladım ..bütün sorun o sus dediği An susmamam ağlamam ona göre suçlu benim
Allah içinizi ferahlatsın, önünüze hayırlı kapılar açsın inşallah. Böyle bi insanla ömür nasıl geçer bilmiyorum. İnşallah ıslah olsun kocanız.

bir de kv ye sor bakalım. sabretmiş ama hiç mutlu olmuş mu? sabredince ne kazanmış, ne kaybetmiş?
Öyle yapacam artık ..çünkğ içime atmaktan kavga etmekten usandım artık ..hamileyken hiç çekilmiyor

Seni onca gücendiren söze ,niye yok bişey dedin ki.Lafını bilerek konuşsun.Siz sessiz kaldıkça,hiçbişey düzelmiyor ki.Hani bunun için alttan alıyorsanız bırakın.
Cevap verdiğim zaman şah kötü oluyor kendini kaybediyor ya üzerime yürüyor ya da etrafa elini kolunu çarpıp yumruk atıyor

Adam kalasın teki. Ama senin davranışların hatalı. Yanına çağırıyor, ceketi fırlatıyor hala susup ağlıyorsun. O ceketi yüzüne fırlatman lazımdı, seni çocuk bakıcısı, hizmetçi gibi gören adama hizmet etme. Sert davran eşek değilse anlar, ama içimden bir ses şiddete meyilli diyor. Şiddet olursa da boşanırsın.

Allah sabırınızı versin
Evliliğinizin en başında her halde hep sustunuz kı böyle yapiyor eşiniz. İlk başlarda keşke susmasaydınız. Keşke onun verdiği lafa cevap verseydiniz.
Sonra alışıyorlar böyle oluyorlar.
Allaha dua et. Allah hep iyilerin yanındadır.
Dualarım seninle.

Sakin bir gün, karşısına geçip herşeyi anlat bence. De ki: ben bundan böyle eski ben değilim. Vs vs vs...
Her halde yaşınız benden büyük. Size akıl vermiş gibi olmayım. Ama üzülüyorum size. Sadece.

Severek evlendik demişsin ama muhtemelen seven kişi sen olmuşsun ve eşin olacak adam kendine baktıracak biri olsun diyerek evlenmiş seninle. Yazdıklarım kalbini kırabilir bu yüzdne kusura bakma ama sana hizmetçi muamelesi yapıyor bu adam. Neden kendine bu şekilde davrandırtıyorsun?

Adam kalasın teki. Ama senin davranışların hatalı. Yanına çağırıyor, ceketi fırlatıyor hala susup ağlıyorsun. O ceketi yüzüne fırlatman lazımdı, seni çocuk bakıcısı, hizmetçi gibi gören adama hizmet etme.
Güldürmeyin beni ben ağlıyorum ceketi niye fırlattım güzel bir şekilde söyleseydin diyorum keşke yüzüne fırlatsaydım diyor adam

Allah sabırınızı versin
Evliliğinizin en başında her halde hep sustunuz kı böyle yapiyor eşiniz. İlk başlarda keşke susmasaydınız. Keşke onun verdiği lafa cevap verseydiniz.
Sonra alışıyorlar böyle oluyorlar.
Allaha dua et. Allah hep iyilerin yanındadır.
Dualarım seninle.

Sakin bir gün, karşısına geçip herşeyi anlat bence. De ki: ben bundan böyle eski ben değilim. Vs vs vs...
Her halde yaşınız benden büyük. Size akıl vermiş gibi olmayım. Ama üzülüyorum size. Sadece.
Başta cevap veriyordum daha kötüye gidiyordu susuyorum artık yine kötü oluyor şaştım kaldım

Yanlış yapıyorsun. Basitçe bir esprisinden surat yapıyorsun. Hakaret etse tamam. Erkekler nefret ediyorlar surattan tavırdan. Bir kere alınganlığı laf sokmayı bırakmalısın. Biraz vurdumduymaz ol. Görme duyma didikleme.
Ceket konusuna gelince, benim eşim de kıyafetlerine hassastır çok. Yanlışlıkla üzerine otursam koltuğa bıraktığı ceketinin üzerine falan, kıyamet kopar. Ben öyle durumlarda gırgır yapıyorum, şakaya vuruyorum. O an siniri geçiyor ben de bildiğimi okuyorum. Tek tek kelime üzerinden polemik yapmamak lazım. Didişmemek gurur yapmadan geçiştirmek lazım. İnan ki boşu boşuna döküyorsun gözyaşlarını. Adamlar anlamıyor, abarttığımızı düşüyorlar hatta bazen sahte sanıyorlar. Bizler de ağlaya ağlaya yalancı çobana dönüşüyoruz gözlerinde.

Severek evlendik demişsin ama muhtemelen seven kişi sen olmuşsun ve eşin olacak adam kendine baktıracak biri olsun diyerek evlenmiş seninle. Yazdıklarım kalbini kırabilir bu yüzdne kusura bakma ama sana hizmetçi muamelesi yapıyor bu adam. Neden kendine bu şekilde davrandırtıyorsun?
Çok değişik bir yapıya sahip konuşmadan önce on kere düşünüyorum ki dediğim şeyi yanlış anlamasın siz düşünün artık. Karşılık verdim olmadı susuyorum olmuyor bu seferde ağlama ağlarsan sesin gelmesin diyor robot muyum ben diyorum konuyu başka yerlere çekme diyor şaştım kaldım

Yanlış yapıyorsun. Basitçe bir esprisinden surat yapıyorsun. Hakaret etse tamam. Erkekler nefret ediyorlar surattan tavırdan. Bir kere alınganlığı laf sokmayı bırakmalısın. Biraz vurdumduymaz ol. Görme duyma didikleme.
Ceket konusuna gelince, benim eşim de kıyafetlerine hassastır çok. Yanlışlıkla üzerine otursam koltuğa bıraktığı ceketinin falan kıyamet kopar. Ben öyle durumlarda gırgır yapıyorum, şakaya vuruyorum. O an siniri geçiyor ben de bildiğimi okuyorum. Tek tek kelime üzerinden polemik yapmamak lazım. Didişmemek gurur yapmadan geçiştirmek lazım. İnan ki boşu boşuna döküyorsun gözyaşlarını. Adamlar anlamıyor, abarttığımızı düşüyorlar hatta bazen sahte sanıyorlar. Bizler de ağlaya ağlaya yalancı çobana dönüşüyoruz gözlerinde.
Ben ona laf sokmam ki ..bide titiz olduğu konularda zaten dikkat ediyorum ..ama insanız bazen düşünemeyebiliyoruz..böyle mi tepki vermek lazım kaldı kı o an ona bişey de demiyorum ..beyefendi sesimden rahatsız olmuş ..sanki durduk yere ağladım ben ..

Bu arada sürekli tavrını göstermektense, gerçekten doğru zamanda sertçe doğru sözlerle kendine getirmelisin. İdare etmek de bir yere kadar elbette. Ama dediğim gibi doğru zamanda bıçak gibi kullanmalısın sözlerini. Anında da o an ne iş yapıyorsan bir şey olmamış gibi ona dönmelisin. Benim eşimde bu çok işe yarıyor, afallayıveriyor ve alttan alıyor o zaman.

Back
X