• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı ne yapmalı

Haklı veya haksız olman neyi değiştirecek. Kaç tane konu açmışsın eşin sana kötü davranıyor ortada işte durum.

Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi
o kocayla boyle kibar ingiliz kralıyet ailesi gibi konusursan sana anca keske yuzune fırlatsaydım der cık o hanfendi kalıpten senınkı carlamaktan hoslanıyo belli

Çok bunaldım arkadaşlar ..nasıl davranacağımı şaşırdım ..ben de insanım tepkilerim olabilir susmaya alıştım artık ama ağlamayı tutamıyorum çok dolduğum zaman ağlıyorum beyefendi sesimden rahatsız oluyormuş ..kalktık yemek yaptım yine oruç olduğu için ..uzatıp benimle konuşmayacak ne yapayım ben konuşmasa ?
7.5 aylık hamilesin bide kaynananı sahura cagrıyosun yemek yapıyosun pehhhh o kocan asla sana gel karıcım hizmet ediyim demez biraz kendine gel cocugun varsa ya corbasını yap yada esine yaptır olmadı anneni cagar naz niyaz yap biraz ben adetken biset yapmıyorum cnm yanıyo diye 3 gun dısardan yesin yani napıyım

O ceketi sakince yerden alıp güzelce askıya asıp askısıyla birlikte pencereden aşağı fırlatıp koltuğa misler gibi uzanıcaktın.
Stres mitres kalmazdı yeminle:KK14:

Afedersiniz ama çok aşağılık bir kocanız varmış.Mübarek ramazanda hamile eşine böyle hakaret ve böyle bir davranışta bulunuyor.Birde oruç tutup sevap kazanacağını mı sanıyor? İnşallah bu dunyada da ahirettede cehennemde yanar böyle cani ruhlular.Yemin ederim kocanızı ıslak odunla dövesim geldi vicdansız adam.

Bu adama ne yapmalı bilemem de cocuk yapilmamaliydi kesinlikle

Bacim insanlar hemen bosan diyor.. ama bosanmak öyle kolay değil...! sanki bosaninca cok daha guzel olacak hayat..bosanan arkadaslarida gördüm ne halde olduklarini heleki ikinci evliligi yapanlari... neyse ama sunu soyleye bilirimki erkegin karsisinda ne kadar sakin kalip susarsak o kadar cosuyorlar her tartisma sonrasi bi sonrakinden daha beter oluyor ben bunu iki gun once esimle tartistigimda bikez daha gördüm .. eskiden o bagirinca bende bagirirdim simdi ben susunca adam daha cok üstüme geliyor son tartismada karar verdim sonu ne olursa olsun kendimi savunup o bagiriyorsa ben bagiricam bakalim ne olacak.. cunku bunu yapan arkadaslarimin esleri daha cok saygi duyuyor.. neyse senin derdinden cok ben kendi derdimi anlattim .. allah hepimize huzur versin..:stop:

Iyy ne iğrenç herifmiş allahım sen koru böylelerinden :(

Size sabır diliyorum, o eşinizin tuttuğu hiçbir oruç vs de kabul olmaz, boşuna tutmasın.. kul hakkı-gönül kırmak en büyük günah.

Ya her konunuzda " gittim yatak odasında ağladım" demişsiniz. Sizin ağlamanızdan memleketi sel basacak. Allah aşkına biraz dik durun. O kadar ağladıktan sonra adam umursamıyor tabii. Çak ağzına bir tane, yık ortalığı, bağır çağır. Adam resmen iş stresini seni ağlatarak atıyor. Of çok sinirlendim şimdi. Bu kadar pasif olma allah aşkına.

Canım benim daha çok gençsiniz ben 10 senelik evliyim şimdi geri dönüp baktığımda ciddi ciddi neden onun için üzüldüm diye üzülüyorum. Birde adamın içine alttan alttan ama kavga sırasında değil ayrılık korkusu sal. Erkeklerin bünyeleri nazerinliğe pek alışkın değil sen onu çok takarsan kendini bulamazsın sana söyleyeyim. Bir hobi ile uğraş mutlaka ona kafa yorarsan ohhoooo:KK53::KK53:
Hiç sormayın çok kafaya takıyorum :( nasıl vereyim ki o korkuyu siz daha tecrübelisiniz

C
Evet canım hep böyle elimden geldiğince Güleryüzlü olurum sevdiğimi dile getiririm .ama Birgün bana sevdiğini söylemedi güzel bir söz ya da ..böyle demek ki dedim üstelemedim..ama huysuzluğu bıktırdı beni artık
Canim benim çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Sen ona sevgini gösterdiğin için o sevgi döyumunu yaşıyor ihtiyacı karşılanıyor bu anlamda. Sevgi göstermesen belki o da sana sevgi gösterebilir. Herkesle olan ilişkilerimiz de böyle değil mıdır kim daha çok verici ise o kaybeder bence.

Hiç sormayın çok kafaya takıyorum :KK43: nasıl vereyim ki o korkuyu siz daha tecrübelisiniz
Valla ne yalan söyleyeyim bende belki 9 sene böyleydim kafaya taktığın için farkında olmadan kavga sebebi de oluyor. Hayatının odak noktası o olmasın. Örgü örmeye dal, bana kendimce dikiş dikmek iyi geldi internetten sürekli farklı model kıyafetler bulup uğraşmaya başladım falan. Aman salla gitsin bugünden itibaren eline kağıt kalem al hayatta değiştirip yön vereceğin ve asla değiştiremeyeceğin şeyleri sırala her konuda ama oraya hayvanlarla ilgili yani hayvani yaratıklarla ilgili cünleler yazma çünkü anlamazlar. Salla gitsinnn.

Çok tepkisiz kalmışsın
kendine yazık edersin böyle..
Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi

böyle adamlara çocuk doğuruyosunuz ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum

Neden her şeye susuyorsunuz?
Ceketi mi fırlattı, bak o öyle atılmaz deyip alıp atacaksın çöpe.

Back
X