• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı ne yapmalı

Hayırlı ramazalar Allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin..Kızlar beni bilenler vardır eşimle sorunlarımız var eşimin huysuzluğu yüzünden çok sık tartışıyoruz ..dün gece sahurda kayınvalidem geldi ..beraber sahur yaptık ben 7.5 aylık hamileyim tutamıyorum eşimle kendisi sofraya oturdular ..konu çocuklardan açıldı . Kayınvalidem ne kadar çok çocuk olsa da İnan'a sonunda iki kişi kalıyor dedi..eşimde ağzının içinde gülerek ben de ondan korkuyorum dedi Zaten ..hani Benimle tek kalmaktan.. kaynanam anlamadı ..eşim deri söylesene ne dediğimi ben de geçiştirdim bişey demedim kendisi söyledi sonra durduk yere dedi 45 50 li yaşlara geldiğimizde sen beni boşasana yine sustum ..bişey demedim . Ama çok zoruma gitti.. sofrayı topladım namaz kıldım geldim uyumaya eşim yatakta noldu bişeyin mi bar dedi hayır dedim dediklerime mi alındın ben de sustum yok dedim ..konuyu uzatacaktı ben sustum uyuduk..neyse bugün işten geldi ..ben de kızımın oyuncaklarını topluyordum .. kumaş ceketi kirlenmişti askıda asılıydı. Temizlemeye gönderecektim diye tekrar dolaba bırakmadım. Bu çeket hala niye burda dedi ..yazık değil mi askı izi çıkıyor hiç düşünmüyorsun dedi kızarak. Ben de sakin bir şekilde temizlemeye göndereceğim için almadım dedim .ceketi tuttu fırlattı .laf saymaya başladı ben de yine ses Yok..aldım ceketi istediği yere astım ..gitti uyumaya..oturdum kuran okumaya bir ağlama tuttu beni dolmuştum zaten ..yanına çağırdı niye ağlıyorsun dedim Yok bişey dedim söyle dedi ...güzel bir şekilde söylemek yerine ceketi atmak güzel bir davranış mıydı dedim..keşke suratına fırlatsaydım dedi.bide sen mi kendini haklı çıkarıyorsun ..ben birşey yapmadım ki dedim ..düşünemiyorsun o ceketi ordan almayı ..düşünememek de birşey yapmaktır dedi..benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum sus sesin gelmesin git kapıyı kapat ağla ağzına yazma koy ağla sesin bana gelmesin..yoksa çıkıp gidecem ben uyumaya geldim dedi tamam dedim git uyu sesim sana gelmez ..hala uyuyor ..nolur söyleyin ben mi yanlış davranıyorum bu Adama karşı hata ben de mi

Susmak her zaman çözüm değildir
Bazen bir cinnet her şeyi çözer
Sesimi duymak istemiyorsan s... git de tut yakasından at dışarı bak bakalım bir daha yapabiliyor mu

Susma!benim annem babama 35 yıldır susuyor.annem sustukca babam daha da cosuyor.o bir söylerse sen iki söyle

Bende su cocugu adama dogurdun diyenleri anlamiyorum. Belki konu sahibi anne olmak istedi! O cocugu koca icin dogurmuyor ki kadin, kendi istedigi icin doguruyor.

iyi de çocuk bu ailede ne derece sağlıklı olabilir?
iğrenç giden bir evliliğe çocuğu da ortak etmek bencillikten başka nedir hem adam hem kadın için?

Bacim insanlar hemen bosan diyor.. ama bosanmak öyle kolay değil...! sanki bosaninca cok daha guzel olacak hayat..bosanan arkadaslarida gördüm ne halde olduklarini heleki ikinci evliligi yapanlari... neyse ama sunu soyleye bilirimki erkegin karsisinda ne kadar sakin kalip susarsak o kadar cosuyorlar her tartisma sonrasi bi sonrakinden daha beter oluyor ben bunu iki gun once esimle tartistigimda bikez daha gördüm .. eskiden o bagirinca bende bagirirdim simdi ben susunca adam daha cok üstüme geliyor son tartismada karar verdim sonu ne olursa olsun kendimi savunup o bagiriyorsa ben bagiricam bakalim ne olacak.. cunku bunu yapan arkadaslarimin esleri daha cok saygi duyuyor.. neyse senin derdinden cok ben kendi derdimi anlattim .. allah hepimize huzur versin..:stop:

Bosanmayi dünyanin sonu gibi anlatan insanlar oldugu icin bi kadar kadin dayak yemeye assagilanmaya mahkum kaliyor. Bosanmak dünyanin sonu degil, ikinci evliligini yapmakda ayni sekilde dünyanin sonu degil!

iyi de çocuk bu ailede ne derece sağlıklı olabilir?
iğrenç giden bir evliliğe çocuğu da ortak etmek bencillikten başka nedir hem adam hem kadın için?

Ben öyle düsünmüyorum, tabi ki bi cocugun mutlu anne babayla yetsimesi daha güzel. Ama olmuyorasa olmuyordur. Eger bi kadinda anne olmak istiyorsa olabilir. Kimse bunu engelleyemez mutsuz bir evlilik bile. Ikiside cok baska sey bana göre

Ben öyle düsünmüyorum, tabi ki bi cocugun mutlu anne babayla yetsimesi daha güzel. Ama olmuyorasa olmuyordur. Eger bi kadinda anne olmak istiyorsa olabilir. Kimse bunu engelleyemez mutsuz bir evlilik bile. Ikiside cok baska sey bana göre

ben de tam tersini düşünüyorum
babanın annesine bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davrandığını görerek büyüyen bir bireyin ileride gördüğünü yapması ya da en azından bunu normal sanması çok büyük ihtimal.
kadın anne olacak diye bu mutsuz evliliğe katlanmak zorunda kalacak gibi görünüyor

nasıl bu kadar (hadi ağırını yazmayacağım) sakin kalabiliyorsunuz, kocanızdan çok size sinir oldum her olayda gidip ağlıyor musunuz? bu gidişle daha çok ağlarsınız dik durun yahu biraz.. karşınızda Rus Çarı falan yok höt desen sinecek bir tip.. kaldı ki "beni 45 yaşında boşa" diyen bir adam sizi zerre sevmiyordur, eski konularınıza bakmadım ama muhtemelen bu ilk sorununuz da değil.. ikinci çocuğu yaptığınıza göre boşanma gibi bir niyetiniz de yok, eyvah eyvah o çocuklara..

ben de tam tersini düşünüyorum
babanın annesine bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davrandığını görerek büyüyen bir bireyin ileride gördüğünü yapması ya da en azından bunu normal sanması çok büyük ihtimal.
kadın anne olacak diye bu mutsuz evliliğe katlanmak zorunda kalacak gibi görünüyor

Ha yok ben onu yanlis anlatmisim, tabi ki bu durumda evli kalmasi ve cocugu bu evlilikde büyütmesi mantikli degil.Cocugunu tek basinada büyütebilir, hatta daha iyi büyütür

Ya bilmiyorum ufak tefek bir şeyim ama şu kadar lafı bana etse adamın üstüne atlarım ben ya.
O kadar aşagılamış ki siz de susmuş, susmuş ve yine susmuşsunuz.
Neden peki ?
Bu ayının insan olacak bir tarafı yok ki !

C

Canim benim çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Sen ona sevgini gösterdiğin için o sevgi döyumunu yaşıyor ihtiyacı karşılanıyor bu anlamda. Sevgi göstermesen belki o da sana sevgi gösterebilir. Herkesle olan ilişkilerimiz de böyle değil mıdır kim daha çok verici ise o kaybeder bence.
Aynen öyle sevgi doyumunu yaşıyor ilgiyi üzerinden çekiyorum yavaş yavaş

Aferin prensesimnur hanım merak içindeydim ama biraz takip edemedim seni kendine gel ve senin ve çocuğunun herşeyden önemli olduğunu anla. Çok tatlısın, zarifsin kendine değer ver.

Back
X