- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, eşim ben ve bir süre erkek arkadaşım olup sonra benden ayrılan (herkes bana bakıyormuşmuş daha iyilerine layıkmışım bir eziklik ve özgüvensizlik vardı) eski erkek arkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz ama mekanlar falan tamamen farklı. Fakat iş gereği iletişime geçmemiz gerekin durumlar oluyor. Ben daha eşimle evlenmeden gene işle alakalı bir tesadüf sonucu eski erkek arkadaşla aynı kurumda olduğumuzu öğrenmiştim ama hiç bir tepki vermedim sonuçta olmuş bitmiş. Aradan zaman geçti, ilgili şahıs aynı şehre geldi bizimle, işle alakalı sorular sormaya başladı ben de aklı bende kalmış vs diye düşünmesin diye normal iş arkadaşı gibi cevaplar vermeye başladım, derken özel konuşmalara geçti eşimi tanıyor gene işle alakalı olarak vs derken özel hayatı, askerlik anıları, eşi, eşinin hamileliği mesleği yok çok kilo almamış yok çok iyi bir hamileymiş yok çok sakin bir insanmış vs vs artık ben de sinirlenmeye başladım içten içe. Amaç nedir yani?
Bir yandan da beni övüyor yok sen çok iyi bir öğrenciydin senin burda ne işin var daha iyi yerlere layıksın falan filan.
Eşime bahsetmiştim 1 cümleyle, o kadar. Şimdi daha da ayrıntılı anlatıp adamı tedirgin etmek istemiyorum. Bu herifin amacı ne?
iLAVE: Geçen gün bana diyor ki eşim hamile, sende artık ünvanı alınca (sınava girip yükseleceğim inş) hamile kalırsın....Benim yerime plan da yapmış haspam...
Bir yandan da beni övüyor yok sen çok iyi bir öğrenciydin senin burda ne işin var daha iyi yerlere layıksın falan filan.
Eşime bahsetmiştim 1 cümleyle, o kadar. Şimdi daha da ayrıntılı anlatıp adamı tedirgin etmek istemiyorum. Bu herifin amacı ne?
iLAVE: Geçen gün bana diyor ki eşim hamile, sende artık ünvanı alınca (sınava girip yükseleceğim inş) hamile kalırsın....Benim yerime plan da yapmış haspam...
Son düzenleme: