• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adamın amacı ne?

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, eşim ben ve bir süre erkek arkadaşım olup sonra benden ayrılan (herkes bana bakıyormuşmuş daha iyilerine layıkmışım bir eziklik ve özgüvensizlik vardı) eski erkek arkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz ama mekanlar falan tamamen farklı. Fakat iş gereği iletişime geçmemiz gerekin durumlar oluyor. Ben daha eşimle evlenmeden gene işle alakalı bir tesadüf sonucu eski erkek arkadaşla aynı kurumda olduğumuzu öğrenmiştim ama hiç bir tepki vermedim sonuçta olmuş bitmiş. Aradan zaman geçti, ilgili şahıs aynı şehre geldi bizimle, işle alakalı sorular sormaya başladı ben de aklı bende kalmış vs diye düşünmesin diye normal iş arkadaşı gibi cevaplar vermeye başladım, derken özel konuşmalara geçti eşimi tanıyor gene işle alakalı olarak vs derken özel hayatı, askerlik anıları, eşi, eşinin hamileliği mesleği yok çok kilo almamış yok çok iyi bir hamileymiş yok çok sakin bir insanmış vs vs artık ben de sinirlenmeye başladım içten içe. Amaç nedir yani?

Bir yandan da beni övüyor yok sen çok iyi bir öğrenciydin senin burda ne işin var daha iyi yerlere layıksın falan filan.

Eşime bahsetmiştim 1 cümleyle, o kadar. Şimdi daha da ayrıntılı anlatıp adamı tedirgin etmek istemiyorum. Bu herifin amacı ne?

iLAVE: Geçen gün bana diyor ki eşim hamile, sende artık ünvanı alınca (sınava girip yükseleceğim inş) hamile kalırsın....Benim yerime plan da yapmış haspam...

Son düzenleme:
hamileligi iyi gidiyor demek istemis sanirim da kim sorduda acikliyosun yani bende evliyim hamile bi esim var gecmisi desmek gibi bir niyetim yok tarzi biseyler anlatmak istemis galiba

hamileligi iyi gidiyor demek istemis sanirim da kim sorduda acikliyosun yani bende evliyim hamile bi esim var gecmisi desmek gibi bir niyetim yok tarzi biseyler anlatmak istemis galiba

Bern sormuyorum ki kendisi sürekli bir konuşma peşinde inatla laf atıyor konu açıyor illa ki konuşacak yani

İşle alakalı durumlar oluyor , ki tüm personelle bu şekilde haberleşiyoruz, ordan kendisi anlatmaya başlıyor.

niye eski sevgili ile karısının hamileliğini konuşayım ya da eski sevgili benim hamileliğim üzerine laf etsin? fazlaca yüz vermişsiniz bence. kocanız eski sevgilisi ile bu tip konuları konuşsa ne düşünürdünüz? adamın yazması sorun evet ama sizin cevap vermeniz daha büyük sorun. işle alakalı konular dışında konuşmayalım demek bu kadar zor mu?

niye eski sevgili ile karısının hamileliğini konuşayım ya da eski sevgili benim hamileliğim üzerine laf etsin? fazlaca yüz vermişsiniz bence. kocanız eski sevgilisi ile bu tip konuları konuşsa ne düşünürdünüz? adamın yazması sorun evet ama sizin cevap vermeniz daha büyük sorun. işle alakalı konular dışında konuşmayalım demek bu kadar zor mu?

Konuşmayalım dersen bak işte bende aklı kalmış kaldıramıyor rahatsız oluyor diye düşündüm ve normal davrandım bu zamana kadar, ki cidden umrumda değil.

Sizde biraz müsade ediyorsunuz yanı .
Ben eski sevgilimle aynı yerde çalışsam sadece iş konusurum onun dısında banane karısundan hamıleliğinden.
Sert bi şekilde uyar çok rahatsızsan ..

Konuşmayalım dersen bak işte bende aklı kalmış kaldıramıyor rahatsız oluyor diye düşündüm ve normal davrandım bu zamana kadar, ki cidden umrumda değil.

ne düşünürse düşünsün. sizin eski sevgilinizle özel konuları konuşmanız daha mı iyi?

Cevap verme sakın Allah korusun bana da üç yıl önce aldatarak terk eden eski sevgilim mesaj attı. Bir sürü ağlamış ses kaydı gönderdi Altı ay olmuş evleneli seni unutamadım bilmem ne seni çok seviyorum karıma sarılırken bile seni düşünüyorum hala ben beni neden hiç affetmedin falan bir sürü şey yazmış gece. Şeytana uyma karını sev dedim engelledim numarayı bile unutmuşum sok oldum

Back
X