- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bekarım fakat 4 senelik bir ilişkim varsiz bekar mîsıniz
Sana böylesi yılışık davranmasına izin verme. Kabul de etme isteklerini. Bir eksiklik olmaz hayatında.Bekarım fakat 4 senelik bir ilişkim var
Yanı zaten rahat bi insan. Gelip size şuraya gidelim bunu yapalım diyebilecek bir tip. Şaşırdığım kısmı biz bu adamla özel hayata dair hiç bir paylaşım yapmadık. Sadece mesleki konularda konuştuk. 1 buçuk senedir çalışıyorum her gün görürüm ama ilk kez böyle bir şey söyledi. Ve söylemesini geçtim sosyal medyadan ekledi bunun üzerine.Amacı olduğunu ben pek sanmıyorum ama bazen böyle lakayıt adamlar çıkabiliyor,senin cevap vermemenden de anlamaz bu tipler selamını bile almamak gerekirsen konusmasan yada ters cevap bile versen kendine pay çıkarır pislik
Avını seçti, şimdi sessizce yürüdüğünü sanıyor karthorozYanı zaten rahat bi insan. Gelip size şuraya gidelim bunu yapalım diyebilecek bir tip. Şaşırdığım kısmı biz bu adamla özel hayata dair hiç bir paylaşım yapmadık. Sadece mesleki konularda konuştuk. 1 buçuk senedir çalışıyorum her gün görürüm ama ilk kez böyle bir şey söyledi. Ve söylemesini geçtim sosyal medyadan ekledi bunun üzerine.
Benim hoşuma gitmedi
Reddedin. Bir daha gereksiz muhabbet ettiğinde cevabını verin. Daha boşanmamış bile. Sonra karısına döner siler arkadaşlıktan değişik...Herkese Merhaba,
Çalıştığım firmaya alt tedarikçisi olduğumuz X firmasının satın almacısı çok sık gelip gidiyor. Bu adam 40 yaşına yakın ve boşanmak üzere. Kendisi ile merhabalaşırız bunun ötesinde bir sohbetimiz olmadı. Mesleki sohbet dışında sohbet etmedik şimdiye kadar.
Dün bu kişi geldi ve nasılsın bayramda ne yaptın tatile çıktın mı dedi. Bende maalesef X bey arkadaşlarım müsait değildi gidemedim dedim. Gülerek bende aynı dertten muzdaribim deseydin birlikte giderdik ben damsız alinmayan yerlere girerdim sayende dedi güldü ve sohbet devam etmedi gitti. Ben bu söylediğini garipsedim. Şakası bile hoş değil ama herhangi bir tepki vermedim. Cevapta vermediğim için adam hadi görüşürüz dedi gitti.
Şimdi beni sosyal medya hesaplarımdan eklemiş. Bu adamın amacı nedir ?
Nefret ettim. Ben o adamın yerine utandım.Boşanmak üzere olduğu için sarılacak dal arıyor muhtemelen.
Bir de ben işveli cilveli bi kız da değilim. Pas verecek bir insan değilim. Ama o adamın yerine ben utandım yaptığından. 40 yaşındaki adam 25 yaşındaki kızı neden eklerAvını seçti, şimdi sessizce yürüdüğünü sanıyor karthoroz
Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durumReddedin. Bir daha gereksiz muhabbet ettiğinde cevabını verin. Daha boşanmamış bile. Sonra karısına döner siler arkadaşlıktan değişik...
Yaşıtı biri bulsun o zaman. Benden minimum 15 yaş büyüktürBoşanmak üzere olduğu için sarılacak dal arıyor muhtemelen.
Amacı ne olursa olsun benim hoşuma gitmedi ve evet dert edindim. Başkası olsa orada rezil ederdim ama bu adamla ters düşmem demek benim işime son verilmesi demek. Patronun karşısına çıktığımız zaman asla benim tarafım tutulmaz.Size bayıldığından ya da sizi kafaya taktığından değil, boş muhabbet yapmak için söylemiştir. Kadınlar böyle salakça muhabbetleri çok kişisel alıyor, buraya konu açacak kadar dert ediniyor.
Bu tarz bir muhabbetle karşılaştığınızda anında cevabınızı verin ki insanlar sizi zayıf görüp de üzerinize gelmesin, sizin de sıkıntınız büyümesin. Cevabını vermiş olsanız sizi sosyal medyadan eklemezdi.
Yaşınca biriyle versin mesajları. Zorlasa çocuğu yaşındayım. Ayıp geliyor banaartık yalnız takılıyorumm msjı veriyor kendince
ne yazik ki erkekler gençlikteki gibi çekici ve tercih edilir sanıyorlar kendilerini. O konularda özgüvenleri tavann.. Tavrını koy.. Görmezlikten gel.. GÖRMEMİŞİM DE DUYMAMIŞIM DE.. Yani o varken başka şeylerle ilgilen de götü insin..Yaşınca biriyle versin mesajları. Zorlasa çocuğu yaşındayım. Ayıp geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?