Bu adamın amacı ne ?

Muhabbetiniz iş dışında olmuyor ama adamın boşanmak üzere olduğunuzu biliyorsunuz? :)
Bize de tedarikçi, müşteri herkes gelir ama kimsenin ne boşanmak ne de evlenmek üzere olduğunu bilmem.
Evet :) çocuğunu görünce:) x beyin oğlu :) dediler :) evli olduğunu bilmiyordum :) deyince de :) evli hatta boşanmak üzere:) dediler. Bıktım sizin bilmediğiniz konularda alaycı tavrinizdan.

Çok bakımlı biri zaten. Çok dikkatli giyinir. Bence kompleksi var.
Görmezlikten geleceğim. Zaten merhaba merhabaydı muhabbetim. Zorlanacagim bir durum değil.
Bunu sevgilime demeli miyim onu bilmiyorum.

Kesinlikle eklemeyin sorarsa kii illa ki sorar samimi olduklarımı ekliyorum deyin muhtemelen uine lakayıt bir tavırla bizde samimiyiz filan derse ters bi şekilde ne münasebet kendinize gelin yada hadinizi bilin gibi ters bi cevap verin

Yok eklemem zaten. Sorarsa da erkek arkadaşım sorun ediyor derim. Bunu sevgilime anlatmalı miyim onu bilemiyorum

Sormayın. O kadar rahatsız hissediyorum ki kendimi
Canım selam falan verme belliki seni baya beğeniyor ve tavlama niyetinde yaşlı kurt.bide belliki senin tavrını ölçuyor.hafif tebessüm etsen yüz bulacak.kizip etsen şakaydi deyip zeytinyağ gibi üste çıkacak.sen bununla ugrasamazsin gormezden gel ve sohbet etme,selam verme.

Yok eklemem zaten. Sorarsa da erkek arkadaşım sorun ediyor derim. Bunu sevgilime anlatmalı miyim onu bilemiyorum

erkek arkadaşım sorun ediyor dersen yanlış yapmış olursun. Yani şöyle bir izlenim oluşuyor. Bu kız istiyor aslında ama ilişkisi olmasa yada sevgilisi bilmese gönlü var demekki gibisinden.. Sen direk kişisel alanım orası samimi olmadıgım insanı eklemıyorum dersin.. Erkek arkadaşına söyleme bence huzursuzluk cıkmasın. Eğer ki adam durmazsa iyice ısrarcı olursa söylersin..

Takılacak birilerini arıyo

Haklısınız. Söylemeyeyim. Zaten yeni yeni düzeliyoruz saçma sapan bir konudan gerilmek istemem

''Üff manyak mı ne, salak herif'' deyip geç yani.
Niye takıldın onu anlamadım.
Ne duymayi bekliyorsunuz da soruyorsunuz anlamadım. Benden yaşca büyük bir insanin bu tavrı hoşuma gitmedi ben mi yanlış anlıyorum diye sormak istedim. Bir de dert beğendiremiyoruz komik yani.
Ne zannediyorsunuz adama ilgim var falan mı.

25 yaşında genç kadın, sezinlediği tehlikelerden kendini korumalı.
Ruh hastası adamlar, böyle böyle takıntı haline getiriyor gözüne kestirdiklerini. Yani akşamına sosyal medyadan ekleme yüzünü neden verdiniz diye sormuyorum, yüze gerek duymayan arsızlar tonla. Engelleyin, gördünüz mü net çizgi çekin, tavrınızı anlasın.
Birlikte giderdik demesine karşılık ne münasebet diyebilirdiniz, önünü alın bunların.

Engelleyeceğim zaten. Hoşuma gitmedi. Bu tarz insanların yüz bulmaya ihtiyacı yokmuş onu gördüm
Yüzüne iki gülsem acaba ne teklif ederdi

Bence adamı görmezden gel, sana asılıyor gibi, hatta gibisi fazla. Yani geldiğinde fazla muhabbet etme soğuk bi duruş göste. Sosyal medyadan eklesen kesin ordan konuşmak isteyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…