Bu adamın benden gizli para harcaması bizi bitirdi!

E sende al birseyler neden alicagin iki kazagin hesabini veriyorsunki al internetten kargoyla eve gelsin,kendine ne harciyorsa sen kurusuna kendin icin harca,hesabini bilmeyen adama kendi denginde kadin hakkindan gelir,hic acima biraz borca sok ki akli basina gelsin

Kendine müslüman yani
Lüks giyimine birşey diyemem ama iddaa oynaması gerçekten sıkıntılı

Kendine müslüman yani
Lüks giyimine birşey diyemem ama iddaa oynaması gerçekten sıkıntılı
Ben lüks giyinmiyorsam benim normal giyimime laf ediyorsa o da giyinmesin ben çalışmıyorum diye mi yapıyor anlamadım çalışıyorum harcanıcam diyor e ben ne olucam ? Ben de iş arıyorum benim pramla mı birikim yapıcaz

Ee tamam burada yazdığınız gibi kocanızla da konuşun
2 kazak almak için icazete gerek var mı

Evlilige bak kocaya bak
Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?

Bekarken boyle harciyordu diye simdide ayni olayi devam ettiremez. Evi kim gecindirecek? Sizde calismiyorsunuz zaten bunu evlenirken biliyordu. Ne demeye evleniyor boyle yapacaksa?
Aliskanlik diye birsey yok. Eşimde önceden har vurup harman savuruyormuş abuk sabuk seylere dunyanin parasini veriyormuş cogunlukla, birikimi azdi. Ama evlenince asla boş yere birsey almadi. Maaş kartini bana birakir hep, kafasina göre benden habersiz asla harcama yapmaz. Ben calismiyorum ama kendisinden çok bana alisveriş yapiyoruz.
Bekarlik aliskanligi degil bu esiniz sizi sevmiyor.

Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?
Kayinvalidenize birdaki gittiniz de yine ayni seyi derse annecim ben tutumluyumda oglunuz iddiaya 700 tl veriyo ayaklarinada bambu corap serisi yapiyor ve bekarkende böyle oldugunu soyluyor benim degil oglunuzun tutumlu olmasi gerek aksi takdirde hem bu para suyunu çekicek hemde yuvasindan eşinden olucak dersin... sende sus pus olma pısırık olma o evde o evlilikte seninde söz hakkin var ..

Abla bu sıkışıklıkta 180 lira çorap çok değil mi 2 tane al 3 tane al 15 tane almış
Ya ablacim haklisin,bak simdi aklima geldi bu adam yeni evli. Affedersin totosunda donu da mi yoktu anasi evinde cok mu rezillik cekmis de boyle evlenir evlenmez zivanadan cikar gibi para harciyor? Bak o da olabilir. İsin cok zor. İdareyi eline alman lazim ama nasil valla onu da bilmiyorum

Senin suçun altını parayı kocana vermen apartta oturman.
Hesabı yapıcaktın nelazım neborç var 8 bin mi ? 4 vericektin altın durucaktı kalanıda taksit taksit ödiycelti.
Adam birden paralandı hala o havada çıkamaz o havadan. Para neye gitti diyodun paranın sonuydu bence bu mınt çorap

Açık mısın kapalı mı? Kendi sapık ortamda yetişmiş veya kendisi başkalarına kötü gözle bakıyo ki senin biyerlerin gözükmesin istiyo.
Kendi yapışık giyinişinden belli hiç şaşmıyo bu tipler

Kartına el koy son yapabileceğin bu kaldı

Iddia olayi dogrudur, ben de ufak ufak internetten oynuyorum ama mesela her 3 tl ye bir çekiliş hakkı veriyorlar ne kadar çok harcarsan o kadar çok hak.

Çok kötü bi durumdasiniz farkettiginiz gibi, bence tavrinizi net koyun. Büyük bi kavganın vakti gelmiş geçiyor bence. Bu kadar ikinci plana atilmayi, bu kadar sorumsuz bi adam tarafindan resmen dalga gecilmeyi hak etmiyorsunuz.

Oyy oy oyy. aldıracaktın 4000 tllik tv 6000 tllik yatak odası takımı en azından onu öderdi. Elinize bir şey kalırdı.
Sermayeyi kediye yüklersiniz ay sonu.

Bu adam ana evinde harcayamamış bulmuş senin takıları hovardalık ediyor. Ben olsam tüm para idaresini elime almadan asla evliliğe devam etmem.

Altı üstü 2500 tlye çalışan adamsın bambu çorap neyine hem de 15 tane?! Seçip mi aldın canım sen bu ömür törpüsünü?

Benim bir arkadaşın eşi de aynı seninki gibiydi. Maaşına zam almış onu saklamış, ailesine para vermiş saklamış, bi başka kızdan para almış saklamış, iddia oynamış saklamış. Arkadaşım keşfetti ve terk etti. Her şeyi de eline almadan barışmadı. Şimdi harçlık alıyor bizim kızdan. Seninki de bu hesap. Ailesine de açıkça söyle at resimlerini faturaların, rezil olsun anlar belki. Ya yaş kaç eşinin? 18 falan mı?

yeme içme nasıl peki eve alışveriş yapıyor mu bari
yoksa oradan da mı kısıyor sana

yuhh
siz çalışıyor musunuz
ne olur bana maaşıma el koyuyor gibi bir şey söylemeyin

Madem ki eşin para konusunda idareci değil bütün parayı sen idare et bütün parasını sana versin evi sen idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…