- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Kendine müslüman yaniEvet aynen öyle bana haftalık 50 lira veriyor çok harcıyorsun diyor verirken bu ne benden habersiz yediği o lüks yemekler nasıl boğzından geçiyor ben eve 1 kere 10 liraya lahmacun söyledim diye demediği lafı bırakmadı
E sende al birseyler neden alicagin iki kazagin hesabini veriyorsunki al internetten kargoyla eve gelsin,kendine ne harciyorsa sen kurusuna kendin icin harca,hesabini bilmeyen adama kendi denginde kadin hakkindan gelir,hic acima biraz borca sok ki akli basina gelsin
Ben lüks giyinmiyorsam benim normal giyimime laf ediyorsa o da giyinmesin ben çalışmıyorum diye mi yapıyor anlamadım çalışıyorum harcanıcam diyor e ben ne olucam ? Ben de iş arıyorum benim pramla mı birikim yapıcazKendine müslüman yani
Lüks giyimine birşey diyemem ama iddaa oynaması gerçekten sıkıntılı
Ee tamam burada yazdığınız gibi kocanızla da konuşunBen lüks giyinmiyorsam benim normal giyimime laf ediyorsa o da giyinmesin ben çalışmıyorum diye mi yapıyor anlamadım çalışıyorum harcanıcam diyor e ben ne olucam ? Ben de iş arıyorum benim pramla mı birikim yapıcaz
Benim pram yok kartların da bilgileri de yok vermiyor ona mesaj gidiyor onay kodu gidiyor alamıyorumEe tamam burada yazdığınız gibi kocanızla da konuşun
2 kazak almak için icazete gerek var mı
Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?Evlilige bak kocaya bak
Kayinvalidenize birdaki gittiniz de yine ayni seyi derse annecim ben tutumluyumda oglunuz iddiaya 700 tl veriyo ayaklarinada bambu corap serisi yapiyor ve bekarkende böyle oldugunu soyluyor benim degil oglunuzun tutumlu olmasi gerek aksi takdirde hem bu para suyunu çekicek hemde yuvasindan eşinden olucak dersin... sende sus pus olma pısırık olma o evde o evlilikte seninde söz hakkin var ..Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?
Ya ablacim haklisin,bak simdi aklima geldi bu adam yeni evli. Affedersin totosunda donu da mi yoktu anasi evinde cok mu rezillik cekmis de boyle evlenir evlenmez zivanadan cikar gibi para harciyor? Bak o da olabilir. İsin cok zor. İdareyi eline alman lazim ama nasil valla onu da bilmiyorumAbla bu sıkışıklıkta 180 lira çorap çok değil mi 2 tane al 3 tane al 15 tane almış
Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?
Dikkat sakın vurmasın 1 kere el kalkınca bir daha inmez o elVermiyor para hesabı erkekte durur diyor dün kavga ettik az daha el kaldırıyordu sonra geri çekildi
Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?
yuhhEvet aynen öyle bana haftalık 50 lira veriyor çok harcıyorsun diyor verirken bu ne benden habersiz yediği o lüks yemekler nasıl boğzından geçiyor ben eve 1 kere 10 liraya lahmacun söyledim diye demediği lafı bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?