Bu adamın benden gizli para harcaması bizi bitirdi!

cidden bu adam sermayeyi kediye yükleme deyimini gerçek hale getirmiş
ayrıca hadi karınla çıkar bir yerlere gider yemek yersin
karısını evde bırakıp lüx yemekler yiyip eve gelen lahmacuna laf söylemesi işi bitirmiş

cidden konu sahibi bu adamın hangi özelliğine bakıp evlendin
şimdi çalış desek adama kesin maaş kartını veriir adam bol keseden harcarken sen nereden kısayım diye bakarsın

Hangi yönüne aşık olup evlendiniz merak ettim ? Kendine gelince en iyisi karısına gelince en kötüsü yediğiniz yemeğe dahi karışan insan size olan sevgisinden emin misiniz ?
Kayınvalide de size akıl vereceğine oğluşuna akıl versin öyle söyleyin.

Bu adamda gram seni kaybetme korkusu yok ama adam haklı kusura bakma.. birlikte ev bile döşememişsiniz.. altınları bozdurup adamın eline vermişsiniz.. bide hesap soramıyorsun.. 20 yaşında başının derdi neydi be kızım?? Nerden buldun bu adamı??

Çok doğru bi yorum.. hele karısına kapalı giyin diyip kendi dapdar giyinen erkekler yok mu??

Konu sahibi kapalı giyin derse ee ben bekarken de böyleydim de sende.. niye sus pussun??

+1000
malesef ömür boyu değeri olmayacak bu kızın

Yani kız şimdi ayrılcam dese adam eski hayatına 2 dkkada döner.. bide yani 200 tl kahve makinesi çok saçma.. önünü almalı..
15 çoraba verilen 180 liradan sonra kahve makinası çok daha iyi geldi
en azından kullanılacak bir şey

konu sahibinin eşinin tanımı tek şu ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye
ayrıca daha kötüsü kendine gelirken bol kese harcayıp bir tek karısına tutumlu olması yazık çok yazık

Kuzum senin ailen falan yok mu?

Benim ailem de hic bir zaman su alinsin bu yapilsin falan demedi. Hoslanmam bu tarz seylerden zaten. En uygunlarindan bi ev dosedik zaruri seylerle.
Ama bu da olmasa heralde cingar cikardi.

Yahu evleniyorsunuz ev yok, esya yok.
1+1 de olsa bir yer kiralanip bi yer yatagi bi masa bi kanepe de olsa olmaliydi. Cunku bir bedel odemeden, emek vermeden yapilan seylerin kiymeti olmuyor.

15 çoraba 180 lira veren adamı eve almam 1 hafta heralde çıldırırdım hadi kahve makinesi felan neyse de yuhhh

Bu arada sende çatır çatır kendine harca bir kıymeti yok çünkü harcamasına sen harvurup harman savuracak
Ben geçen hafta gittim 600 liralık pardesü aldım 2 yıldır almiyordum çok da iyi yaptım

kocası kendine 10 liraya lahmacun söylemesine olay çıkarmış
işin kötüsü de bu yaa
hani karısına çatır çatır harcatan bir eş yok
savurganlığı kendi kendine ve ailesine geçerli

bu konu kocam çok para harcıyor yemeklere gidiyoruz ben sıkmaya çalışıyorum o savuruyor olsa bu kadar korkunç gelmez
adam karısı için hiç bir şeyi gözden çıkartmıyor

Yok yok iki senedir borcumuz vardı ben hep oteledim kendimi baktım olmmuyor gittim aldım aradım dedim pardesü 600 lira ilk başta odeyemem dedi pekki dedim sonra aradı al istediğini dedi 1000 lira harcayıp döndüm eve pismanyim hayır değilim ama eşim hep derdinbak almıyorsun etmiyorsun eşimin işinden dolayı yaz kış ona alırız ben evdeyim diye oteledim canıma tak etti oda anladı bir kere bile demedi ki bana dicektim ki lahmacun almışsın ana evde kırılmasın bardak tabak birakmazdim ki ben çalışmıyorum bildiğin koca parası yiyorum şaka gibi konu sahibinin eşi
Kv ye para gönderecek bana haber vermeyecek aksine kv bana söyler kızım şöyle söyle durumlar bu ben derim eşime gönder diye yada kv pardesü aldık kadın bile anladı benm aldirdigimi çünkü biliyorlar eşim düşünmez böyle şeyleri yeme içme zaten söyler bu ay ki bütçemiz bu buna göre harcicaz diye yeme icme olacaksa dışarıda birlikte karar veririz bütçeyi acmayacak şekilde

+1
Adam size zerre deger vermiyor konu sahibi

Siz çalışmıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…