Bu adamın benden gizli para harcaması bizi bitirdi!

Çok doğru bi yorum.. hele karısına kapalı giyin diyip kendi dapdar giyinen erkekler yok mu??

Konu sahibi kapalı giyin derse ee ben bekarken de böyleydim de sende.. niye sus pussun??

Korkunc bi zihniyette esi herturlu
Biraz kendi biraz ailesi bunlari yasamalarina sebep adami habire doldurmuslar cok belli

Niye? Cunku orada calisan yok gelin acikgoz olursa nasil tirtikliycaklar kizda saf kucuk 2aylik evli esya yok taki yok para yok.

Lahmacuna niye lafediyo alismasin, kazaga pahali diyo istemesin.

Erkekler kadin psikolojisini cok iyi biliyo kadin kuser kirilir birdaha istemez

Giyimide degistiricek kendi gozu disarda evdeki "kendi gozunde" bakilmayacak birkadin olucak

Senin kocan adam olmaz bacım.

Kediyi çabuk büyütün de ticarete atılsın adam. Hayvan ticareti planlayan kocadan bir halt olmaz. Harcar parasını, gününü gün eder, sen de dayağını yer oturursun elinde 50 lirayla.

Al kartları elinden sen adama harçlık ver. Bütçeyi ayarlama konusunda biraz kötüsün hayatım bir kaç ay ben ayarlayayım diye güzelce konuşup ikna et. Ama bunu kesin çözümü nedir diye sorarsan kesinlikle boşanmak derim.

Bir baltaya sap olamamış diye tabir ettiğimiz insanlar var ya, heh işte senin koca da ondan. Yazık bu adamla geçen ömrüne.

Adam resmen bol keseden para harcayabilmek için evlenmiş... adam gb bir ev tutmamış eşya almamış, düğünden gelen ne kadar para altın varsa da afiyetle yemiş saçmış savurmuş vay bee

Bacım evlenirken gözünde nasıl bir perde vardı bilemiyorum ama bu evlilikten iyi bir sonuç çıkacak gb görünmüyor.

Herkes bütçeyi eline al demiş de o adam bir kere bol keseden harcamanın tadını almış, hayatta vermez sana para yönetimini.

Çalışıyor musun bilmiyorum çalışıyorsan kendi parana bari sahip çık.
Off yeminle gıcık oldum kocan olacak denyoya

Allah yardımcın olsun nedesek boş seni eve yardımcımı almış desem onların bile belirli maaşı var. Benim eşimde ailesine yedirir ama Dışarda bensiz Asla bişey yemez alınacaksa ikimize alır tabi bütçeye göre ya pazardan ya magaza dan... Yasında küçükmüş inşallah toparlayabilirsin ama zor başından lades demişsin zaten ev eşya hiç bir yük vermemişsinin adama evlendiğinin bile farkında degil yazık!

Vermiyor para hesabı erkekte durur diyor dün kavga ettik az daha el kaldırıyordu sonra geri çekildi
Eşiniz çekilir adam değil kumar var 15 çift birden çorap alma gereksiz alışverişten anladığım kadarıyla psikolojik sıkıntıları var göt göbek lafı edecek kadar hanzo artı şiddet eğilimi. Kaç kurtar kendini kardeşim çok samimiyetimle söylüyorum bundan bi halt olmaz kendini tükettiğinle kalırsın

Arkadasim ne yaptin sen. Adam musrifin teki. Sorumluluk sahibi degil. Yaptigi harcamalara bak.

Sukur orta halliyiz bizde. Ama birsey alirken kırk kere dusunuyorum.

Gecen esim zigon sehpalar eskidi degistirmek istiyordun degistirelim mi dedi. Yok taksitleri bitirelim dedim. Tmm dedi.

Banbu corap ne yahu. Pazara gidip 1.5 tl ye corap aliyoruz biz.

Esim gercekten duzenli harcama yapar. Misal birsey alacaksak paramiza gore aliyoruz. Yok olan parayla alisveris yapmadik hic.

Senin kocanin karakteri degismez. Bu adam senin psikolojini 1 senede yerle bir eder. Gerekirse kv dene soyle.

Yorum yapmakta bile zorlanıyorum Allah yardımcın olsun ama o adamı toparlamak zor soyle anlat yok anlamdin büyüklere baş vur bı de onalr konuşsun yine mi olmadı işte o zaman senin katlanma seviyene bakar bu olay evladımızı vefatından sonra eşim saat almaya taktı surekli netten aldı saat en son saat e kaziklandi dedim ki bak dur artık yeter 50 lira boşa gitti dedim benim bı haftalık hatta iki haftalık mutfak masrafim dedim o oldu şimdi bende tutumlu vallahi ama arkadasin dediği gibi kaynanam da yiyor olabilir eşim de kılıf buluyor eşin de kılıf buluyor kaynana de bakım bana tutumlu ol demeyin oğlunuza deyin diye ne diyecek

Böyle sorumsuz insanlara için kendinizi yipratmayin sizde harvurup harman savurun eger bu adam dipe düşünce cekip gidin bu ne ya insan hiç mi dusunmez benimm babam sırf kimseye mihtac olmayalim diye üzerinde elbise yoktu size tek tavsiyem ya cekin gidin yada sizde icinzde bi sey kalmasin diye harcayin o kadarrrrrrrr

Sizi hatırladım 5 ay önce evlenen çiftsiniz.
Kalan paranın nereye gittiği gün yüzüne çıkıyor yavaş yavaş!
Müptelası ise adınıza gerçekten üzüldüm.Öncesinde İDDİA oynadığını hiç anlamadınız mı ?
Evlenmeden önce yani.

Tanesi 12 liradan bir çorap henüz giyebilmişliğim yok. hee param çok olsada giymezdim

maşallah senin 3 değil 5 değil ki 15 tane almış

Sakin hamile kalma cok dikkat et evlilikte zaten ilk yıl belli olur kocanizin katakteride ortada herseyden cok yedigin lahmacunun lafını etmis ya orasi bitirdi beni uzgunum ama sonunuz pek görünmüyor

Sizin eşiniz gibi bir arkadaşım vardı. Giyime kuşama doyamıyordu. Sonunda kredi kartı borcu yüzünden maaşına haciz geldi. O haciz yüzünden de işinden oldu. Şu anda ne durumda bilmiyorum ama eşi de bıkmıştı. Paranın yönetimini elinize almanız gerekiyor. 400 TL ye mont 180 liraya çorap almak ne demek. Ben ve eşim çalıştığımız halde bir borç bitmeden öbürüne girmeyiz. Eşinizle ciddi ciddi biraz da gözünü korkutarak konuşun Allah yardımcınız olsun.

İnşallah amin.
Deniyorum

benim eşim eskiden böyleydi,
yeni evlendiğimizde
kiradaydık o zaman
eşim kendine de alırdı, bana da alırdı
aldıgı seylerın fiyatı hep yüksek olurdu

zamanla öğrendi ev gecındırmeyı
ve ev borcuna da girince şuanda sadece bakmakla yetiniyor her istediğiniz bana ve kendine alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…