- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Çok doğru bi yorum.. hele karısına kapalı giyin diyip kendi dapdar giyinen erkekler yok mu??
Konu sahibi kapalı giyin derse ee ben bekarken de böyleydim de sende.. niye sus pussun??
Senon sucun yok.Benim suçum ne ki ben tutumlu olmaya çalışıyorum o nispet yapar ki har vurup harman savuruyor. Annesigil yetmezmiş gibi her gittiğimizde bana kızım tutumlu ol diyorlar e ben olurum da bu çocuk ne olacak ?
Bambu çorap ne gii. Ben 3 giyimi 10 liraya aldim. Keşke o parayı alıp bi kalın bilezik alsaydin kendine. Yazık oldu hazır parayaAbla bu sıkışıklıkta 180 lira çorap çok değil mi 2 tane al 3 tane al 15 tane almış
Eşiniz çekilir adam değil kumar var 15 çift birden çorap alma gereksiz alışverişten anladığım kadarıyla psikolojik sıkıntıları var göt göbek lafı edecek kadar hanzo artı şiddet eğilimi. Kaç kurtar kendini kardeşim çok samimiyetimle söylüyorum bundan bi halt olmaz kendini tükettiğinle kalırsınVermiyor para hesabı erkekte durur diyor dün kavga ettik az daha el kaldırıyordu sonra geri çekildi
Böyle sorumsuz insanlara için kendinizi yipratmayin sizde harvurup harman savurun eger bu adam dipe düşünce cekip gidin bu ne ya insan hiç mi dusunmez benimm babam sırf kimseye mihtac olmayalim diye üzerinde elbise yoktu size tek tavsiyem ya cekin gidin yada sizde icinzde bi sey kalmasin diye harcayin o kadarrrrrrrrÖnceki konumu biliyorsunuz burdan gelen yorumlar üzerine eşimi incelemeye başladım iddia demiştiniz
İddiaya 700 lira para yatırmış neymiş hediye çekilişi varmış telefon hediye ediyorlarmış ayrıca çekiliş hakkı kazanacakmış.
Sonra annesigilin internet faturasını Ödemiş (bunu yakaladım karttan bu kesilmiş)
Muhtemelen elden de para veriyordur.
Dün de gidip 400 liraya mont almış gelmiş kendine bu parasızlıkta bunun sırasımıydı dedim ailesi sürekli bana tutumlu ol para biriktir diyor kendi ailem de bunu diyor ama karşımda ki benden habersiz alışveriş yapıyor ben ne yapim ? Gitmiş bambu çorap almış dün 15 tane 15 çoraba 180 lira para ödemiş ben çıldırmayayım da kim çıldırsın bugünde eve gelirken elektrikli kahve makinası almış 200 liraya makinayı açmadım bile yarın gidip iade edicem dedim demediği laf kalmadı sonra gece ihtiyacım var dedim 2 kazakla kış geçiriyorum 2 tane daha alalım dedim internetten baktım 2 kazak beğendim 110 lira ikisi dedim diyo bu ay çok harcadık biraz dikkat edelim e bana gelince mi dikkat edicez? Ben ne yapayım hanımlarbu gidişle sonumuz boşanma bana geldi mi kıyafet alırken tunik al diyor götün göbeğin belli olmasın diyo kendisi vücudunu saran slim fit şeyler giYiyor neymiş açık giyinmeyeyimmiş tunik giyeyimmiş istediği tarzda şeylerde pahalı ama alacak oldum açılmayalım dedi
Önceki konumu biliyorsunuz burdan gelen yorumlar üzerine eşimi incelemeye başladım iddia demiştiniz
İddiaya 700 lira para yatırmış neymiş hediye çekilişi varmış telefon hediye ediyorlarmış ayrıca çekiliş hakkı kazanacakmış.
Sonra annesigilin internet faturasını Ödemiş (bunu yakaladım karttan bu kesilmiş)
Dün de gidip 400 liraya mont almış gelmiş kendine bu parasızlıkta bunun sırasımıydı dedim ailesi sürekli bana tutumlu ol para biriktir diyor kendi ailem de bunu diyor ama karşımda ki benden habersiz alışveriş yapıyor ben ne yapim ? Gitmiş bambu çorap almış dün 15 tane 15 çoraba 180 lira para ödemiş ben çıldırmayayım da kim çıldırsın bugünde eve gelirken elektrikli kahve makinası almış 200 liraya makinayı açmadım bile yarın gidip iade edicem dedim demediği laf kalmadı sonra gece ihtiyacım var dedim 2 kazakla kış geçiriyorum 2 tane daha alalım dedim internetten baktım 2 kazak beğendim 110 lira ikisi dedim diyo bu ay çok harcadık biraz dikkat edelim e bana gelince mi dikkat edicez? Ben ne yapayım hanımlarbu gidişle sonumuz boşanma bana geldi mi kıyafet alırken tunik al diyor götün göbeğin belli olmasın diyo kendisi vücudunu saran slim fit şeyler giYiyor neymiş açık giyinmeyeyimmiş tunik giyeyimmiş istediği tarzda şeylerde pahalı ama alacak oldum açılmayalım dedi
İnşallah amin.Sizin eşiniz gibi bir arkadaşım vardı. Giyime kuşama doyamıyordu. Sonunda kredi kartı borcu yüzünden maaşına haciz geldi. O haciz yüzünden de işinden oldu. Şu anda ne durumda bilmiyorum ama eşi de bıkmıştı. Paranın yönetimini elinize almanız gerekiyor. 400 TL ye mont 180 liraya çorap almak ne demek. Ben ve eşim çalıştığımız halde bir borç bitmeden öbürüne girmeyiz. Eşinizle ciddi ciddi biraz da gözünü korkutarak konuşun Allah yardımcınız olsun.
benim eşim eskiden böyleydi,Önceki konumu biliyorsunuz burdan gelen yorumlar üzerine eşimi incelemeye başladım iddia demiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?