Bu adamın benden gizli para harcaması bizi bitirdi!

A 101 de daş gibi yün çorap 3 lira bambu çorap giyecek haspam da 180 lira verecek 15 çorap alacak ben iki kazaca 110 lira veremicem o çorapları paralasaydin ya gözünün önünde niye yapmadin

kendine 15 tane bambu çorap alığ bana ıkı kazağı çok gören adamı ciddi yolarım, o çorapları parçalamakla başlarım işe heralde.
Çok değişikmiş eşin gerçekten, Allah kolaylık versin. yara tez zamanda kurtulmayı nasıp etsin.

Amin inşallah

Aklıma ne geldi.

Istifci olabilir mı eşiniz. Hani sürekli alışveriş yapma gereği duyarlar. Yani bunu engelleyemez ve durduramazlar ve zamanla aldıkları dağ olur istiflemis olur. Bence sürekli böyleyse alisveriskolik olabilir kocanız. Bunu bi değerlendirin derim

Anne baba evinde sadece fakirlik görmüş. Kaç kişi 2500 tl ile nasıl geçinsin? 15.000i bir şey sanmış ben bunu yerim yerim 1 sene yerim bitmez diye. O da 3 ayda hop suyunu çekmiş. Şaşkın herif ya. Çok üzüldüm kıza adama da o kadar kızdım. Karşımda olsa şarlıcam o derece.

canım senin durumunu sana kısaca özetliyeyim anladığıma göre senden bu kadar kısıp her yaptığın şeye laf edip kendisi savuruyorya. seninle hizmeti görülsün diye evlenmiş başkada bi açıklaması yok. bunu anca adliyeye vercen bir dilekçe paklar. ömrünü bu adamla harcama gerçekten bak yalan dolan üstüne yuva olmaz. EVLİLİK PAYLAŞIM DEMEKTİR.

geçen konunda çok yüklenmiştik neden kedi aldınız diye. eşinin manyaklığıymış meğer adam savuruyor resmen. çok üzüldüm bi an önce iş bul ve ona 1 lira bile verme. eşya yok altın yok para yok, ama 1500 tl ye evde kedi var..

Düğün paramız nereye gitti konusunda bir kedi için söylenmiştik o kadar hazıra dağ dayanmaz demiştik ama bacım senin adam o paraları yemiştir nereye gittiği belli oldu paranın
ben senin yerinde olsam borca sokar krediye mahkum ederim onu ki boşa masraf yapmasın

Valla biz 4 kardeş aylık 1000 tl bile yoktu geçim paramız. Bence 25000 tl bi aileyi ihya eder.
Tabi kaç kardesti aile de kaç kişi vardı bunu bilmiyorum ama sonradan bi bolluk yasayinca dediğin gibi para bitmicek sanmış olabilir. Bence bilmediğimiz daha çok detay var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…