- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi sessizucurum
gidecek halii yok benim şuan çıkasım geldi yeter daa yaaaSakin ol bacımbunun gibiler ilk değil belli son da olmayacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gidecek halii yok benim şuan çıkasım geldi yeter daa yaaaSakin ol bacımbunun gibiler ilk değil belli son da olmayacak
Kızz bunun nesini beğenmedinnBende üstümden silkelerim dutları üstüne![]()
Yhaaaaaa asqımbir müzik açsana,nınını
![]()
Güçlü,sahiplenici erkek profili
Emre Kıvılcım Murat Yıldırım Tolga Mendi Şükrü Özyıldız Kadir Doğulu Furkan Palalı Tolgahan Sayışman Akın Akınözüwww.kadinlarkulubu.com
Diğer konusu canım normal fotoğraf çekinmek için yanındaki insanla temas kurmuş insan profili var daha çok bunlarda
ha bu konuya gelirsek herhalde bu adam tanınmış biri ya da sensin aksi halde instadan aldıysan ve instası gizliyse ve sen buraya atıyorsan bu bir suç diye biliyorum
sensen bu adam çekici falan değilsin normal adamsın işte
Sen değilsen de bu adamın çekici olup olmamasına göre bize sorup ilişki kurmayacağına göre(normal olmaz )çünkü
allah muneye ve bize sabır versin....
arkadaş açıklamaya yapmayıp kendisini emojilerle ifade ediyor
erkek olma ihtimalin daha
Biriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.Parmağına kıramp girmiştireli kasılıp kalmıştır mecbur gülen emoji atıyodur
Garibin yüzü gülür müüüüüKızz bunun nesini beğenmedinnpardon abimi dicektim. Senle ilgili değilki
Sen desene hele amacın neS sessizucurum
ahaaa duta cvp verdiiiBiriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
Ay asla kocamı atmam lütfen ısrar etmeBiriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
Amann beğenme beeeeeişi gücü beğenmemek bizi burda boşa tutuyor adammm![]()
![]()
![]()
Nedenki böyle şeylere ihtiyac duyuyorsun senBiriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
Eki Görüntüle 2869030
İrkek dediğin böyle olacak. Dudacak seni dut ağacının dallarında sallandiracak![]()
Bu adam kim?Biriniz şuraya yakışıklı bir erkek fotoğrafı koysun da gözlerinden kalp çıkan emoji bırakayım.![]()
Konu kapanmasın uyuyan kadınlarda bir uyansın birazda onlar gülsünişi gücü beğenmemek bizi burda boşa tutuyor adammm![]()
![]()
![]()