- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi sessizucurum
-
Hahahha ahanda banada güldüüüAnam sana gülmüş gııı yaşıyo belli
Güldürdükk en sonda gııı şaşırdımmm bende dakkabası yazıyi düzeltmeye calıştım o ara cıkamadım diyecegime cıkmadım yazmışimAnam sana gülmüş gııı yaşıyo belli
Gülsün gülsünn baktı zoştu buralarrrHahahha ahanda banada güldüüü
Güzel yorum da beğenmedim kötü yorum da beğenmedimGülsün gülsünn baktı zoştu buralarrr
Hepünüze beğenmedim
Yaaaaa dutttt allaha aşkına karnıma agrılar girdiiiGüzel yorum da beğenmedim kötü yorum da beğenmedimmamudooo gurban niye doğdun madem dünyaya dargındın
Buradakiler eşinden bıkmış buda boy gösterisi yapıyorGülsün gülsünn baktı zoştu buralarrr
Bu mesaj beğenilmişHahahahahaha ayy sabah sabahh komşu gelcek kafamı kırıcakkkbunuda begenmedim at bariii
Yaa bak gör işte sabahtan beri ne haldeyim geberdim geberdim beni beğenmüyürrKahrimdan ölecem valla benide beğenmemiş
Inadına yaptii gıııı baktı bi beğeni ne olacakBu mesaj beğenilmiş
Beni beğeni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmezMesajımı beğenmedin ya bi tık uzaklaştık senden
Çabalamayın beğenmüyür işteYaaaaa dutttt allaha aşkına karnıma agrılar girdiiiadam bizişaşırtmaya çalışıyoorrrrve devam ediyo acaba diyorum begencekmi begenmicekmi
Yk ya bağladın ya helal olsunBeni beğeni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmezismail yk ya selamlar
Sabah sabah brnim kafa değişik çalışırYk ya bağladın ya helal olsun
Kafana aşık oldum dutcum sonuçta aşklar dutlarla başlarSabah sabah brnim kafa değişik çalışırbi de böyle abiler de görünce ilham geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?