Bu adamın derdi ne?

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Hayat çok değişikmiş, şu an hastanede yatarken yazıyorum bunları.
Hayatımda birini aldattım daha önce ki konularımda da mevcuttur. Hayat bizi yeniden birleştirdi nasıl oldu nasıl sağladık inanın bilmiyorum. Çok üzdüm biliyorum, cok da üzüldüm ve 2 aydır konusuyorduk bir anda patladı(k), bana “benim 3 yılım senin yüzünden harap oldu, sende çek. Sonra evlenelim”dedi.
Ben zaten pişmanım bu duruma , herneyse . Konusuyoruz hep aynı şeyler diyo, yapmasaydın şimdiye cocugumuz vardı vs. Ben soguk davranınca hemen yanasıyor. İlgimden vs cok memnun , aradığım hayat tarzında konusuyor. Tüm gün konusuyoruz bir şekilde. Ama ben dayanamıyorum hep aynı şeyler söylemesine ve görüşmeyelim dedim , hayır cok mutluyum senle seviyorum diyor. Bir gün herkesin içinde ağladı cok acı cektim ben diye. Cek beni diyor, sonunda evlenelim demeye basladı.
Bahsettiğim gibi ben hastaneye yattım, bugun ulasamadı bana ve kendisi yurtdısında , su an .
Neyse aradı etti ulasamayınca , korkmus . Bende orda endişelenmesin diye bilerek iyiyim falan dedim. Sonrasında al işte Allah falan dedi , ya su an bunu diyosun ya dedim . Gercekten cok canım acıyor hastalıkla bunu yapması canımı cok sıktı.
Çok karmasık yazmıs olabilirim , bu adam ne istiyor? Amac intikam mı yoksa ne ?

Çek beni mi? Resmen intikam almaya çalışıyor. Giden zamanına üzülüp sizin de zamanınızı almaya çalışıyor. Böyle biriyle evlenmek için niye zamanımı kaybedeyim ki? Ayrılın engelleyin. Bir daha da aldatmayın. Ayrıca bu adam sizinle evlenmez söyleyeyim. İstediği siz değilsiniz intikam.

Ben çektim sende çek diyor, ilk başta güzel gitse de yaşadıklarının intikamını alacaktır, bence bu kişiden uzak dur , tüm yolları kapa, iletişimi kes , çok tehlikeli çok

Çek beni ne ya ? Bu adam sana saplantıda kalmış, ne senle ne sensiz diyor ama intikam da istiyor bence. Yani benim yaşadıklarımı yaşa kafasında.
Evlilikle sonuçlansa da siz mutlu olamazsınız devamlı beni aldattın, beni üzdün der durur.

Zaten 6 yıl gecti , cocukluğum da geçti merak etmeyin derdim o değil yani . Benım anlamadığım su an su , kendi hayatını neden riske atıyor?

Aynen öyle tam olarak bu, senin yüzünden evlenemedim ben diyo. Kimseye güvenmiyorum, sevemiyorum diyor. Yani iyice sinirlerim bozuldu

Hayır derdi ne peki cunku ben kaldıramıyorum ve görüşmeyelim diye cok dedim. Yok ben yine yapamam diyor. Ben biraz soguk yapınca hemen degısıyor

Zaten 6 yıl gecti , cocukluğum da geçti merak etmeyin derdim o değil yani . Benım anlamadığım su an su , kendi hayatını neden riske atıyor?
Aslında kendi hayatını riske atmıyor çünkü evleneceğiz demesine rağmen asla sizinle evlenmez. Onun tek derdi sizin zamanınızı çalmak, belki bu süreçte o da sizi aldatıyordur ki bu ihtimal de çok baskın. Kendisi evlilik ihtimalinin 0 olduğunu bildiği için o bunu risk olarak görmüyor. Size zarar vermeye çalışıyor bu şekilde oyalayarak.

Saplantı yapmış gibi
Sineye çekip barışsa tamam sorun yok ama, sürekli bunu dile getircekse çok anlamsız barışması
Zaten bende onu yapacak biri değilim artık. Ama sıkıldım, duygularımdan da emin değilim doğrusu. Eskisi olsaydı ben cenneti yasatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…