Bu adamın derdi ne?

Doğrusu sevgisinden emin olsam ben cabalarım ama artık tek derdi intikam olan beni hayatında basrole koymayan birini istemiyorum. Çünkü bende acı cekiyorum. Bunları hak ettiğimi dusunmuyorum ben su an gercekten. Yarın ameliyat olcam soruyor ediyor ama sanki herhangi bir insana gibi aslınea değilde , ben onun gecmişte ki sevgisini bildiğimden su an ben yok gibiyim. Ve ben güzel açık, taktiksiz davrandığımda bi havalanıyor. Kacınca ama geliyor bi sekilde elinin altında istiyor.
benım için sevgi cok önemli , ama benım üzerimden egosunu tatmin etmesine izin veremem.

Hemen ayril kuzum evlenme sakin,o asla unutmayacak siddette bile basvurabilir ilerde sen pismansin ama zamanla kendini savunmaya gecebilirsin cunku bikmissin

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aldatmanın “cahilliği” yoktur bence!!! Bütün erkekler şeytana uyar, kadınlar boş bulunur vs... Karşındakini aldatarak göz göre göre HATA yapmışsın ve özsaygını zedelemişsin bir kere, şimdide bu adama sana bu şekilde davranma hakkı vererek kendini değersizleştiriyorsun. Biran önce noktayı koy canım, kendi ipini kendin çekme. Naçizane sana tavsiyem bir süre de hayatına birini alma, sadece kendini dinle.

Hemen ayril kuzum evlenme sakin,o asla unutmayacak siddette bile basvurabilir ilerde sen pismansin ama zamanla kendini savunmaya gecebilirsin cunku bikmissin
Tabi ki yani su an konusuyorsa bunu kabul etmeli. Bende cok şeye susuyorum. O sebeple ve aradan kac yıl geçti bende değiştim. Hayırlısı diyorum artık

O
Aradan cok uzun zaman geçti zaten 1yıldır hayatımda birisi yoktu. Ben zaten aldatma nedenimi dahi yazmadım , cunku aldatan haksızdır. Farkındayım, ben cok sıkıntı cektim bunun altına da asla sıgınmıyorum.. ama ben hastayken su tavır bence iğrenc. Normal günde dahi zorken bu halde daha acı oluyor. Ben sevdiğine artık zaten inanmıyorum

Şu konuyu bir erkek açsa söylenmedik laf kalmazdı. Beşer elbet şaşar ama siz adamın hayatından çıkmak için neyi bekliyorsunuz? Direkt engelleyin o acısını iyileştirsin sizde kendi hayatınıza bakın

Yav bi git diyeydiniz
Cekmeyeymis sizi 3 yil,mal miymis?

Bana sana çektirip ortada bırakcak gibi geliyo sürekli kafana kakmasının başka ne sebebi olabilir çekilmezde öyle o adam

Derdi intikam almak sanki, bu kuyruk acisi varken bu iliski saglikli bir iliski olmaz zaten. Surekli gecmisi ısıtıp isitip onunuze surer. Evlendiginizde de... bu iliski pek kalici bir iliski degil. Cunku temeli saglam degil. Guven bitmis bir kere. Guven de tek kullanimliktir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…