Hayat çok değişikmiş, şu an hastanede yatarken yazıyorum bunları.
Hayatımda birini aldattım daha önce ki konularımda da mevcuttur. Hayat bizi yeniden birleştirdi nasıl oldu nasıl sağladık inanın bilmiyorum. Çok üzdüm biliyorum, cok da üzüldüm ve 2 aydır konusuyorduk bir anda patladı(k), bana “benim 3 yılım senin yüzünden harap oldu, sende çek. Sonra evlenelim”dedi.
Ben zaten pişmanım bu duruma , herneyse . Konusuyoruz hep aynı şeyler diyo, yapmasaydın şimdiye cocugumuz vardı vs. Ben soguk davranınca hemen yanasıyor. İlgimden vs cok memnun , aradığım hayat tarzında konusuyor. Tüm gün konusuyoruz bir şekilde. Ama ben dayanamıyorum hep aynı şeyler söylemesine ve görüşmeyelim dedim , hayır cok mutluyum senle seviyorum diyor. Bir gün herkesin içinde ağladı cok acı cektim ben diye. Cek beni diyor, sonunda evlenelim demeye basladı.
Bahsettiğim gibi ben hastaneye yattım, bugun ulasamadı bana ve kendisi yurtdısında , su an .
Neyse aradı etti ulasamayınca , korkmus . Bende orda endişelenmesin diye bilerek iyiyim falan dedim. Sonrasında al işte Allah falan dedi , ya su an bunu diyosun ya dedim . Gercekten cok canım acıyor hastalıkla bunu yapması canımı cok sıktı.
Çok karmasık yazmıs olabilirim , bu adam ne istiyor? Amac intikam mı yoksa ne ?