- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
Evet dayanamazsınız o yüzden uzak durun. İçi soğuyunca zaten sizi yüzüstü bırakacak. O gün gelmeden siz ondan kaçın.Ama ben böyle dayanamam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dayanamazsınız o yüzden uzak durun. İçi soğuyunca zaten sizi yüzüstü bırakacak. O gün gelmeden siz ondan kaçın.Ama ben böyle dayanamam ki
Hiç değil hem deya kendi hayatıını naparsa yapsın ya bosverin, ben olsam asla yuzune bakmam boyle bir manyagın. saglıklı bir iliski degil bence
Bende böyle olmasını beklemiyordum inanın biraz gecmişi konusuruz biter sanmıstım fakat öyle olmadı , bir anda konusurken buldukAdam zaten bir tuhaf da siz de öyle gibisiniz. Aldattığım adamla tekrar beraber olamazdım ne olursa olsun.
Ne demeliyim peki sizce , bir anda mı kaybolmak ya da ne yapmalıyım onu kestiremiyorumEvet dayanamazsınız o yüzden uzak durun. İçi soğuyunca zaten sizi yüzüstü bırakacak. O gün gelmeden siz ondan kaçın.
Geçmişin gölgesinde yol alamayız deyin ve açıklamalarını dinlemeyin. Söylediğiniz son söz üzerine konuşursanız sizi ikna etmeye çalışacaktır. Evlilik inanın basit bişey değil. Bu adamla olmaz sürünürsünüz.Ne demeliyim peki sizce , bir anda mı kaybolmak ya da ne yapmalıyım onu kestiremiyorum
Kendini riske atmıyor, ne güzel bir imkan sağlamışsınız ona; siz bir aldattınız o bin aldatacak, siz 3 yılını çaldınız onun o da sizden ömür götürecek. Şimdi çekse gitse o eziyeti çekecek birini nerden bulacak? İntikam iyi hoş da, intikam mı kalmış; tur bindiriyor artık.Zaten 6 yıl gecti , cocukluğum da geçti merak etmeyin derdim o değil yani . Benım anlamadığım su an su , kendi hayatını neden riske atıyor?
Aynen öyle, yani benim de artık gücüm yok. Bir de hastanede yatarken ki bu düşüncesi baya korkuncKendini riske atmıyor, ne güzel bir imkan sağlamışsınız ona; siz bir aldattınız o bin aldatacak, siz 3 yılını çaldınız onun o da sizden ömür götürecek. Şimdi çekse gitse o eziyeti çekecek birini nerden bulacak? İntikam iyi hoş da, intikam mı kalmış; tur bindiriyor artık.
Ortada ilişki de yok daGarip bir ilişki...
Ölün geberin sürünün, gerçeği bu adamın. Vicdan yapacağınız birşey kalmamış, affettiyse unutacak ısıtıp ısıtıp önüne koymayacak, unutamıyorsa gidecek.Ben de ilk asırı vicdan vardı ama cok degısık bir şekilde duygularım olustu ama ben kendimi bu kadar değersiz görmüyorum bunları hak etmiyorum cunku ; ben su an kötü bisey yapcak biri değilim.
emeklerimi görmüyor da değil ama çek diyo ama bu sevgi falan değil , hastayken yapmasa tamamdı ama, bugun ulasamayınca cok korktu ancak iyiyim deyince yine aynı şeye döndü yani gerceği ne bu adamın
Bir anda kaybolma tabii ki. Görüşmek istemediğinizi söyleyin ve tutarlı davranıp görüşmeyin bu kadar basit. Çok ısrar ederse engellersiniz. Aldatma geçmiş bir ilişki sağlıklı yürümez.Ne demeliyim peki sizce , bir anda mı kaybolmak ya da ne yapmalıyım onu kestiremiyorum
Kesinlikle görüşmenin bir faydası yok hele evlenmek sizi şimdiden yıpratıyor . Geçmişinizi sürekli yüzünüze vuracak . İlk fırsatını bulduğu anda lafı sokacak . Bazen herşey sevgi değil . Saygı daha mühim. Çoğu evlilikte sevgi biter saygı yurutur evliliğiHayat çok değişikmiş, şu an hastanede yatarken yazıyorum bunları.
Hayatımda birini aldattım daha önce ki konularımda da mevcuttur. Hayat bizi yeniden birleştirdi nasıl oldu nasıl sağladık inanın bilmiyorum. Çok üzdüm biliyorum, cok da üzüldüm ve 2 aydır konusuyorduk bir anda patladı(k), bana “benim 3 yılım senin yüzünden harap oldu, sende çek. Sonra evlenelim”dedi.
Ben zaten pişmanım bu duruma , herneyse . Konusuyoruz hep aynı şeyler diyo, yapmasaydın şimdiye cocugumuz vardı vs. Ben soguk davranınca hemen yanasıyor. İlgimden vs cok memnun , aradığım hayat tarzında konusuyor. Tüm gün konusuyoruz bir şekilde. Ama ben dayanamıyorum hep aynı şeyler söylemesine ve görüşmeyelim dedim , hayır cok mutluyum senle seviyorum diyor. Bir gün herkesin içinde ağladı cok acı cektim ben diye. Cek beni diyor, sonunda evlenelim demeye basladı.
Bahsettiğim gibi ben hastaneye yattım, bugun ulasamadı bana ve kendisi yurtdısında , su an .
Neyse aradı etti ulasamayınca , korkmus . Bende orda endişelenmesin diye bilerek iyiyim falan dedim. Sonrasında al işte Allah falan dedi , ya su an bunu diyosun ya dedim . Gercekten cok canım acıyor hastalıkla bunu yapması canımı cok sıktı.
Çok karmasık yazmıs olabilirim , bu adam ne istiyor? Amac intikam mı yoksa ne ?
Unutamıyo ama yanda dur , açık açık çek diyor banaÖlün geberin sürünün, gerçeği bu adamın. Vicdan yapacağınız birşey kalmamış, affettiyse unutacak ısıtıp ısıtıp önüne koymayacak, unutamıyorsa gidecek.
Anında hemde, ama bu yaptığını umutmıcam, hastayken yapması cok baska bisey. Aldatmak vs koyucu ama bu baskaydı ve keza ben yanında da cok sey cektim zamanındaKesinlikle görüşmenin bir faydası yok hele evlenmek sizi şimdiden yıpratıyor . Geçmişinizi sürekli yüzünüze vuracak . İlk fırsatını bulduğu anda lafı sokacak . Bazen herşey sevgi değil . Saygı daha mühim. Çoğu evlilikte sevgi biter saygı yurutur evliliği
Çekeceğinizi çekmişsiniz zaten, böyle yaşanmaz.Unutamıyo ama yanda dur , açık açık çek diyor bana
Yok ben o yaşı gectim, o zaman böyle değildi tabi tavırları ama, ben o merhametli adam için herseyi yapardım su an . Ama görüyorum ki her seyi değişmiş , hayatında belki baskası bile olabilir .alkol içmesi, baska seyler kullanması vs. Bunlara katlanamıyorum benGecmis olsun. Siz, gecmiste kendisinden memnun olmadiginiz icin baska arayislara girdiyseniz , iliskinizde, yine mutlu olamayip ayni husrana yol acma ihtimali var.
Zaten ben pişmanım , ama üzerinden gecmiş yıllar. Madem istemiyorsun kendi su an ne hissediyor ben onun merakındayım.Çekeceğinizi çekmişsiniz zaten, böyle yaşanmaz.