• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamin derdi ne

Kurkmantolumado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
61
17
3
Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor

Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
Başarılarımı ve beni hep küçümser yetersiz görür. Kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğini söyler hep ve boşsun der

Aşağılık kompleksi olabilir mi?

Eşiniz özgüveni düşük narsist biri olabilir. Sizi millet içinde eleştirip küçümseyerek kendi içindeki aşağılık kompleksini bastırıyor belki de.

kendi kafasındaki kadın olmanızı istiyor.
olduğunuz gibi kabul etmiyor çünkü sevmiyor.

Sizin daha once başka bir uyeliginiz var miydi?
Yok ilk kez üye oldum
Eşiniz özgüveni düşük narsist biri olabilir. Sizi millet içinde eleştirip küçümseyerek kendi içindeki aşağılık kompleksini bastırıyor belki de.
Olabilir .Kendimi övmekten hoşlanmam ama iltifat sık alırım bu onu rahatsız eder Dış görünüşümden iltifat .Keşke biraz da karakterin iyi olsa der ama kötü bir insan değilimdir

Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda
Diğer konunuzda şu yorumu gördüm. Eşiniz tahammül edilemez ve kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan biri !

Arkadaşlar bu adamlari siz buluyor, siz tanıyor, siz evleniyorsunuz. Yani o bunu niye yapıyor diye soracağınıza ben boyle biriyle hayatimi birleştirip bir ömür beraber yaşayıp çocuk yetiştirmeyi neden istedim diye sorun bence.
Asla böyle bir insan değildi. İnanın degildi .Arkadaşlarım gıpta eder sana ne kadar değer veriyor derdi hep .

Asla böyle bir insan değildi. İnanın degildi .Arkadaşlarım gıpta eder sana ne kadar değer veriyor derdi hep .
Öyleymiş işte,köprüyü geçene kadar rol yapmış.Sizi çözmüş ağzına etseniz ses çıkarmayan biri olduğunuzu anlayınca maskeyi çıkarmış.Bana bunu niye yapıyor diyeceğinize ben buna neden izin veriyorum kim bu köpek bana laf saymaya cüret ediyor diye dönün kendinize sorun....

Sizin için üzüldüm bundan dolayı iletişiminizi kesmeyi yada aynışeyi bir süre sizde ona yaparak sizi anlamasını sağladınız mı

Kendini sizinle bir gören kişi sizi gelen en kötü hakareti bile üzerine alır ve sizden önce gerekirse sizi savunur ama sizi kediyle bir gôrmüyor hatta daha yüksekte gôrüyorsa aşağı çekmeye ve küçümsemeye çalışırlar bence sizin ciddi bir sınır çözmeniz lazım eğer alıngan ve sürekli onu kaybetmekten korkan bir imaj cizdiyseniz bunu düzeltmeniz lazım güçlü olduğunuzu piskolojikmen ve ruhen bilmeli

Back
X