• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın nıyetı ne anlamadım:)

En az 1 ay düzenli konuşma ve tanışma faslından sonra düşünülmesi gerek bunun. Çok erken, ne kadar beğenirsen beğen olmaz.

Bende söz -nişan atalı 2 sene olacak ama bir Allahın kuluyla bulusup görüşmeye cesaret edemedim güvenemedim kimseye helal olsun size :KK51:

Resimlerde hepimiz güzeliz sonuçta 50 fotonun içinde en güzel olanı seçip profil yapmıyormuyuz...Başta fotoğrafa aldanma ve bence buluşma, ha diyelim illaki buluşacaksın hemen atlama ne öyle buluşalım dediği gibi buluşmakmı olurmuş...Biraz bekle bikaç kez söylesin sonra duruma bakarsın

İnternetten tanıştığın birine nasil güvendin bir anda vede buluşmak için acele ediyosun hayret ettim dogrusu benmi fazla evhamliyim yoksa sizmi çok rahatsiniz bilemedim dogrusu

Allah akil fikir versin.

Allahtan adam iyi niyetliymiste henen bulusalim dememis.

Boyle bir teklifle gelse bile senin hayir demen lazim ..

Bune acele , her begendiginle boyle bir haftada bulusursan ooo...

İnternetten tanıştığın birine nasil güvendin bir anda vede buluşmak için acele ediyosun hayret ettim dogrusu benmi fazla evhamliyim yoksa sizmi çok rahatsiniz bilemedim dogrusu

rahat degılım cok tutucutum aslında ama bır cafede cay ıcmekle bana zarar verecegını dusunmuyorum

nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28 facebooktan bırıyle konuşuyordum 1 haftayı gectı cok etkılendım açıkçası cok begendım resimlerden cok hos bırı arada resımlerımı begnıyor bazen de yazıyor hatta ıltıfatlar falan edıyo bende o yazınca yazıyorum ama neden hala buluşalım demedı? benmı cok acelecı davranıyorum bılmıyorum nasıl davranmalıyım? ben onu görmek ıstıyorum artık aynı sehırdeyız :KK43:
daha kaç gün öncesine burada ağlayıp sızlayıp nişanlından bahsetmiyormuydun sen? Bu ne acele? zaman mı çabuk geçiyor benmi sıkıntılıyom anlayamıyorum yeni nesili evladım!!

Adamin facebook hesabini ve resimlerini bilmiyorum. Acikcasi simdiye kadar bulusalim demediyse okadar yazmaya ragmen falan sahte hesap olma ihtimali geliyo aklima :KK24:

Back
X