• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın nıyetı ne anlamadım:)

nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28 facebooktan bırıyle konuşuyordum 1 haftayı gectı cok etkılendım açıkçası cok begendım resimlerden cok hos bırı arada resımlerımı begnıyor bazen de yazıyor hatta ıltıfatlar falan edıyo bende o yazınca yazıyorum ama neden hala buluşalım demedı? benmı cok acelecı davranıyorum bılmıyorum nasıl davranmalıyım? ben onu görmek ıstıyorum artık aynı sehırdeyız :KK43:
Dertsiz başınıza dert aramayın.
Adam resimdeki kişi olmayabilir.
Evli olabilir.
Yaşlı olabilir.
Daha uzar gider bu liste.

Niye buluşalım desin ki? Öyle bir muhabbetiniz yokmuş zaten sadece fotoğraflarınızı beğeniyormuş arada da iltifat ediyormuş. Sahte olabilir, evli olabilir, nişanlı olabilir her şey olabilir. Hem daha dün konu açıp nişanlımı unutamıyorum demişsiniz. Bence sizin kafanız epey karışık, bir süre kimseyle görüşmeyin.

rahat degılım cok tutucutum aslında ama bır cafede cay ıcmekle bana zarar verecegını dusunmuyorum
hiç tanımadığınız biri,face de sizi ekliyor,ve konuşmaya başlıyorsunuz.1 hafta konuşuyor ve buluşmak istiyorsunuz..
ve en önemlisi siz "tutucusunuz"..o zaman ben gericiyim arkadaş...ya siz ya ben tutuculuk kavramını bilmiyoruz.ben kendime modern ve özgürlükçü diyorum ama baştan tanımadığım adamla nette görüşmem..

rahat degılım cok tutucutum aslında ama bır cafede cay ıcmekle bana zarar verecegını dusunmuyorum
Valla ben artik herseyden korkar oldum bu devirde haberlerde izliyoruz kanım donuyo bazi seylerden sadece bi cafede oturcaginizi bilemezsiniz ama arabasina binebilirsiniz baska biyere gideblirsiniz yani bana göre hersey olablir..

Niye buluşalım desin ki? Öyle bir muhabbetiniz yokmuş zaten sadece fotoğraflarınızı beğeniyormuş arada da iltifat ediyormuş. Sahte olabilir, evli olabilir, nişanlı olabilir her şey olabilir. Hem daha dün konu açıp nişanlımı unutamıyorum demişsiniz. Bence sizin kafanız epey karışık, bir süre kimseyle görüşmeyin.

kafam cok karışık aynen

nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28 facebooktan bırıyle konuşuyordum 1 haftayı gectı cok etkılendım açıkçası cok begendım resimlerden cok hos bırı arada resımlerımı begnıyor bazen de yazıyor hatta ıltıfatlar falan edıyo bende o yazınca yazıyorum ama neden hala buluşalım demedı? benmı cok acelecı davranıyorum bılmıyorum nasıl davranmalıyım? ben onu görmek ıstıyorum artık aynı sehırdeyız :KK43:
Buluşmayı teklif dahi etse hemen kabul etmeyin bence yani direk reddedin demiyorum bir bahane sallayın başka bir güne ayarlayın, ayrıca adamdan iyice emin olmadan hareket etmeyin :KK50:

yok koyarım tabıkı bu konularda cok tututucuyum sadece görmek ıstedım onu
Aynen bence sen kendine biraz zaman tani. Nisanlini unutmak icin baska sulara kapilip gitme yine uzulen sen olursun. Yazismayi ona bakmayi kesersen cok surmez gorme isteginde kaybolur gider

Dikkat et sonra buraya hamilemiyim filan diye gelme...
aslında daha ilginç bir yorum yapacaktım ama ban ban ban...

Bir haftadır konuştuğun birinin sana buluşma teklifinde bulunmaması değil, teklifte bulunması tuhaf olurdu.

Hic tanimadigin biriyle bir haftadir senin fotolarini begendi diye bulusma hayali kurduguna inanamiyorum bunun uzerine bide tutucuyum demissin. Insanlar kapi komsusundan urker oldu bu devirde birbirine kapi bile acmiyo sen git faceden ekledigin adamla bulus iyi cesaret...

Hic tanimadigin biriyle bir haftadir senin fotolarini begendi diye bulusma hayali kurduguna inanamiyorum bunun uzerine bide tutucuyum demissin. Insanlar kapi komsusundan urker oldu bu devirde birbirine kapi bile acmiyo sen git faceden ekledigin adamla bulus iyi cesaret...

nısanlanmadan önce buluştum ama onunla 2 sene konuştum kendısı avukkatı o hep ıstedı ben cesaret edeedım sonra buluştuk bır sure çıktık elı elıme degmedı ama alkol alıyordu gece hayatı vardı bunları bır turlu bırakamadı ve baya ünlü bir avukkatı gercı baya araştırdım onu nısanlım karsıma çıkınca onu hayatımdan hemen sildim sonra facede agır seyler yazdı ınsanlar 2 yuzluymus falan falan seyler soyledı en kucuk saygısızlığı terbıyesızlıgı olmadı bana oda nettendı

Back
X