Bu adamın nıyetı ne anlamadım:)

bence çok istiyorsan git buluş. ''netten biriyle mi buluşacaksın aa ne kadar da tehlikeli, ya apandistini çalarsa?'' diyenleri de takma. sanki gecenin köründe tenhada mı buluşacaksın? gündüz vakti kalabalık yerde buluşacaksın. netten birbirini tanıma da bir yere kadar yani... görmek lazım.

nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28
Herşeyın acıklaması burda kızlar ...Yaş 28 yanı evde kalmamak ıcın ılk teklıfı degerlendırecek kaybetcek vakıt yok napsın kızcagızz..:)Şimdi butun arkadasları evlı mutlu cocuklu tek kalmıs tam evlencem derken kacırmıs nısanlıyı da..yazııık..

Yav bazı şeyleri ne kadar hızlı yaşıyoruz değilmi konu sahibi

evde kaldım psikolojisi sanırım bu.. çıldırdın galiba.. facebook'ta diğer kutumda her hafta ortalama 10 mesaj oluyor.. hepsine cevap yazsaydımi her haydi diyenle buluşsaydım ooohoooo... aklını başına topla bence. o adamlar bunu herkese yapıyor...

Yaş 28 mi???

Muhabbet tam ergen çağlarda bir kız muhabbeti olmuş ama.

Bir yakınım az kalsın böyle bir kadın Tacirine yem oluyordu. Az akıl fikir bayanlar. Bir adam düşünün yanında hiç ehliyet vs yok ama aktif araba kullanıyor. Ertesi günde tam Nüfus cüzdanını gösterecek tühhh çaldırdım diyor. Ya bizim enayi dümbeleği arkadaş yemişti bu numarayı gerçekten. Adam bir kibar bir kibar tabi baskımla adama bidaha senle görüşmek istemiyorum dedi. Ne küfürler ne tehdit telefonları en son telefonuu değiştirdi.

var tabi böyle seyler ama bu her yerde karsımıza cıkabılır benım yakın çevremde bıle neler gordum bu yüzden kimseye güvenmem zaten

aynen öyle evet ben bır yerde acele ettım boşluktan dolayı ama cok kalabalık bır ortamda bır cay ıcmek te bır sakınca gormuorum orda ne yapabılırkı bana

yok ılk teklıfı degerlendırmıyorum cok zor begenıyorum yazıkkı :\ aslında evde kalmak degıl bu bıraz boşluk ee tabı uzulmuyorda degılım neden hala evlenemedim dıye ama durum bu kadar vahım degıl yanlızım bosluktayım

var öyle tipler tabı ben daha öncede netten bırıyle buluştum ama sansıma bıraz unlu bır avukkatı 2 sene konuştuk sonra buluştuk 7-8 kez buluştuk ama elı elıme degmedı cok saygılıydı sevıyelıydı ama nısanlım karsıma çıkınca onu bıraktım nısanlım daha ıyı bır aıle babası olur gıbı geldı bu ısler bıraz sans

allah razı olsun:) kalabalık bır otamda bır kahve ıcıcez sonuçta orda bana ne yapabılırkı

Canim benden sana bir kardes tavsiyesi sakin ama sakin bulusma daha 1 haftadasin ne haberler cikiyor Allah muhafaza benim bir arkadasim bulustu cocuk sapik cikti kiz daha tovbe diyor aman diyim

arada resımlerımı begnıyor

Belki sadece suretten etkilenmiştir, belki sadece resmine aşık olmuştur, yani sana değil senin resmine aşık olmuştur.
Belki de kahramanımız Sevmek Zamanı filminin başrolü olmak istemiştir. Kim bilir.

"Resminle benim aramdaki bir durum seni ilgilendirmez. Ben senin resmine aşığım."

-allamçokduygusalımbugünreglimeazkaldıysademekki-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…