- Konu Sahibi hayalkenti
-
Hmm bak simdi bu hikayede rolleri degisin. sen o avukat cocuk ol.sen nasi nisanlini buldun onu sutladin smdiki muhendiste sana aynisini yasatirsa nolucak.oyunmu bu canim hayret bisey.aliskanlik haline getirmissin bu faceden sevgili bulma isininısanlanmadan önce buluştum ama onunla 2 sene konuştum kendısı avukkatı o hep ıstedı ben cesaret edeedım sonra buluştuk bır sure çıktık elı elıme degmedı ama alkol alıyordu gece hayatı vardı bunları bır turlu bırakamadı ve baya ünlü bir avukkatı gercı baya araştırdım onu nısanlım karsıma çıkınca onu hayatımdan hemen sildim sonra facede agır seyler yazdı ınsanlar 2 yuzluymus falan falan seyler soyledı en kucuk saygısızlığı terbıyesızlıgı olmadı bana oda nettendı
zipzip acayip level atliyosun ha her gecen gunNe is yaptigini bile bilmiyosun ve bulusmak istiyosun? Galibasi mi var meslegin?
tabii tutucu, 1haftada bi tutuyo bidaha pesini birakmiyoTutucu musun?
o zaman siz buluşma teklifi yapınama cok begendım tanımak ıstıyorum
Hmm bak simdi bu hikayede rolleri degisin. sen o avukat cocuk ol.sen nasi nisanlini buldun onu sutladin smdiki muhendiste sana aynisini yasatirsa nolucak.oyunmu bu canim hayret bisey.aliskanlik haline getirmissin bu faceden sevgili bulma isini
o zaman siz buluşma teklifi yapın
tabii tutucu, 1haftada bi tutuyo bidaha pesini birakmiyo
Hayirlisi hakkinizda ne diyim kelimeler kifayetsizavukat haklı zatenbırı bana bunları yapsaydı ne halde olurdum bılmıyordum ama gece hayatını bırakıcam ıstedıgın gıbı olucam dıyordu bır turlu yapamadı ve bu adam evlılık düşünen bır adamdı 5 ay yuzyuze gorustum elı elıme degmedı bu kadarda efendı bır adam nısanlımdan ayrıldıktan sonra bır ıkı kez bır sey sormak ıcın aradım bana senınle konuşacak bır seyım yok dedı:)
yok hep kendı yazıyor bende cevap verıyorum ona demın yıne yazdı havadan sudan konuşuyoruz ben yazamam o erkek o ugrasmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?