Bu adamla evlenilir mi ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?

En yakın arkadaşınız saf galiba.
Niye böyle saygısız bir adamla nişanlandı acaba?

yürümez.

arkadaşınız eş değil köle olmayı seçiyorsa bilemem tabi.

unutmadan; tut ki evlendiler çocukları oldu arkadaşınız lohusayken aldatılır o zaman ayrılmak mı şimdiden ayrılmak mı?

adam tamamen maddiyatçı; ama ticaret bu sağı solu belli olmaz yarın bir gün işleri tepetaklak oluverir o zaman bu havası fıss diye söner.. her şeyi parayla elde edebileceğini düşünen biri işte..

hayır

Kendine eş değil köle arıyor , arkadasınız maddiyata aldanmasın para huzur getirmiyor.

gel evinin hanımı ol bırak işi gücü de diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…