- 13 Nisan 2007
- 33.638
- 102.476
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Çocuğun duygularından bana ne?çocuk bunla nişanlanmayı çok istemiş seviyormş
sevdiğini düşünüyor zaten ilk görüşte aşk olmuş birazÇocuğun duygularından bana ne?
Ben en yakın arkadaşınızın durumunu yorumladım.
Sonuçta bu evlilik gerçekleşince sıkıntı çekecek olan kadın.
Bunu görememek ne ilginç!
eve para getirecek, çalışacak kadında keyif sürecekBu adam ne işe yarayacakmış peki? Herşeyi kendine yontan bir tip, arkadaşın pişman olur. Ne demek beni elinde sen tutacaksın yoksa ben zayıfım?
evet para bende sen kaybedersin demişKorktum ama para bende diyor yani.En azından dürüst davranmış, işine gelirse ben buyum demiş.
Dedim ya saflık var diye.sevdiğini düşünüyor zaten ilk görüşte aşk olmuş biraz
gel evinin hanımı ol bırak işi gücü de diyormuş
Yaa zenginliği yakışıklılığı batsınnnn...ailesi de onaylıyor bunları bildiği halde ailesi onaylıyor
heme kaçsın bu ne bee alalhın kırosu ..En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?