- 26 Kasım 2014
- 323
- 127
- 33
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
ya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.
+1000Birçok kişi tepki göstermiş ama Türkiye' de evliliklerin %90ı böyle. Tek fark çoğu erkek böyle açık açık söylemiyor evlenmeden önce. Adam dürüst en azından. Evet düşünceleri iğrenç ama böyle erkeklerle evli olan binlerce kadın var. Ve eminim bir cogu evlenmeden önce tabi yardım ederim, şöyle yemek yaparım böyle temizlik yaparım hayat müşterek deyip evliliğin ilk gunu gercek yüzlerini göstermişlerdir. Üstelik çirkin ve fakir olmaları da cabası.
Yine de arkadaşın evlenmesin, azınlık olan adam gibi adam kesiminden birini bulma şansını zorlasin.
ya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.
Zihniyetiniz skandal ötesiya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.
Saka gibi ya burada konu acacak kadar uykularini kaciriyor demek ki..Bence kendisi boyle yorumluyor arkadasinin anlattiklari.Boyle tiplerden korunmak dilegiyle..E öyle. Arkadaşınız hayatını yaşarken, siz üşenmemiş konu açmışsınız. Arkadaşınız memnunken siz milletle "arkadaşınızı" çekiştirip kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Bence sizin durum aslında arkadasınızınkinden daha vahim. Çünkü ya ortalıgı karıştırmak isteyen bir trollsünüz ilgi çekici konular açmaya çalışıyorsunuz ya da arkadaşınızı kıskanıyorsunuz. İki türlü de sizin durum daha vahim çıkıyor.
Boşverin madem arkadaşınız dert etmiyor siz de konu açıp burada ömür tüketmeyin. Ha ama benim derdim "arkadasım" onu gömmeden rahatlayamıyorum diyorsanız o ayrı.
Ne kadar fesatsin konu sahibi.Arkadasin memmunmuş sanane ?Aynen öyle Şekerim
Oruclusun sanirim bende oyle Allah kabul etsin ama burada millete sarmak yerine sinirini git esinden cikar canim haydi . aman birileri yorum yapsinda hemen kipletelim amaan pusuda bekkiyorlar mubarekBu ne biçim bir üslup yahu? Karı gibi ne demek? Verdiği akıllara bakar mısınız! Hataylıyım demişsiniz insanları Hataylılardan soğutacaksınız. Şu yorumun şurada bulunması son derece facia!!! Yönetim lütfen gereğini yapar mısınız? Üsluba bakın! Lütfen kib'leyelim hanımlar, yazdığı yorum ile kadınları aşağılamış ve devamlı karı gibi karı gibi demesi de hepinize hakarettir!!!Kazen Mune lütfen!
O da var hepsi degil ama coğu bu hayallerle evleniyor.Fakirinde bile bu hava var.Ama böyle düşünmeyen adamlar da var.Adam durustmus baştan ne olduğunu bildirmiş.Ben olsam böyle baştan bildiğim birini kabul etmem.Zira kendime de okadar güvenmemEvlenilir neden verilmesin
Evlenmeden önce adamların hepsi bu hayallerle evlenir.Hele aile konusunda hepsi ma aile mutlu mesut geçinmek ister.
Ama biz kadınlar yapar miyiz ?
Yapmayız tabi ki.. aklımızı kullanıp evliliğin böyle birşey olmadığını onlara gösteririz.
canim konu herkese acik mi ? Yorumlar herkese acik mi? Herkes dusuncesini belirtebilir mi? Herkesin cahilligi bilmisligi fikri dusucnesi bilmem nesi kendisinemi evet. Ee peki simdi burda konuyu es gecip bana saldirman neyin nesi? Konuyu ben acmamisim iyi oku! Dusuncemide istedigin gibi belirtebilirim, benim soyledigimi elestirmekte hakkin tabi sonuc olaeak napiyorsun kizini benim yetistirdigim bi adamla evlendirmeyeceksin sorunun cozulduyse sikinti yok. Simdi byrada istedigi fikri belirten insanlaea saldirmayi birakin artik dalasicak delik ariyolar resmen ya. Konuyu birakip konuya yorum yapana daliyolar resmen bumu ozgur dusunceliginiz .işte sizin gibi kadınların yetiştirdiği erkek çocukları yüzünden bu erkekler kadınları köle gibi görüyor.
ne demek ev işi kadın işi yahu? ben bu evde tek başıma yaşamıyorum. ben bu evi kimle paylaşıyorsam, bu evi kiminle birlikte kirletiyorsam onunla birlikte de temizleyeceğim.
neden yemek beraber yeniyor da toplaması bulaşığı sadece kadına düşüyor?
neden ortalık birlikte dağıtılıyor da toplaması kadına düşüyor?
yaşadığı alanın temizliğinden herkes sorumludur. temizlik ve yemek işleri cinsiyetle alakalı değildir. kadını erkeği yok bu işlerin. bi an önce zihniyetinizi değiştirmeniz dileğiyle. yoksa allah korusun belki ilerde benim kızım, sizin yetiştirdiğiniz erkek çocukla evlenebilir, kızımı ateşe atmak istemem.
Ayrica bende kadinim. Birseye ornek verirken koca kari gibivdiyince ayip olmuyorda bir erkek icin kari gibi temizlik pesinde demek mi ayip. Haydi canim iftara 10 dk kaldi sofrani hazirla ya da pardon sen otur esin hazirliyordur nasilsa demi. Birini banlatmak icin pusuda bekliyor butun gun bilgisayar basinda. Konuya yorum yap bana degil burda herkes dusuncesini bilertebilir algi yaratma simdi sen burayi birbirine katiyorsan allah esinin yardimcisi olsun.Bu ne biçim bir üslup yahu? Karı gibi ne demek? Verdiği akıllara bakar mısınız! Hataylıyım demişsiniz insanları Hataylılardan soğutacaksınız. Şu yorumun şurada bulunması son derece facia!!! Yönetim lütfen gereğini yapar mısınız? Üsluba bakın! Lütfen kib'leyelim hanımlar, yazdığı yorum ile kadınları aşağılamış ve devamlı karı gibi karı gibi demesi de hepinize hakarettir!!!Kazen Mune lütfen!
Valla o da doğru.Asgari ücretlerin havası da kimsede yok.Test ettim onayladimBu adam en başta uyarıyı yapmış ama.
Uyarı yapmadan aldatan bir sürü de erkek var. Eşleri de YUVAM (!) dağılmasın diye devam ediyorlar.
Dediğim gibi bedelin ne olacağına bağlı. Bunun gerçek ve sevgi dolu bir EVLİLİK olmadığını varsayıyorum. Asgari ücret alıp beni aldatan bir adamla olmaktansa bana ayda 5000 tl harçlık veren bir adamla olmayı tercih edebilirim.
Kiyamam bensl sana ya. Çok ozenmissin belli, bu kızcağız ayrılsın başını yakmasında sen nisanlanip kocacigina kul köle oluver bari. Nolacak kıllarını, balgamini falan temizlersin, ara sırada tecavüz eder öyle mutlu mesut yaşayıp gidersinizya ben hataylıyım aslında biizm buralardamı boyle bılmıyorum ama zaten misafire hürmet çogu kişide var yani , ayrıca dogum donmınde degilsek yada hasta degilsek tabiki eşine cinsel yaklasımda bulunmaalıyz veya esimz istediginde hayır olmaz dememelıyız hatta gecelikler babydoller vs ne varsa fantezi katmalıyız sonra adam bizden medeti kesiyor dısarıda istedigini arıyor bu defa aldatıldık diyoruz. ev işi zaten kadının işi ,erkekten temizlik yapmasını ya da ev işlerini yarıya paylasan insanları anlamıyorum erkek ne anlar nekadar temiz yapabilirki ha belki en azından ufak tefek ortalıgı toplayabilir ama o bile bana cok kadınsı ve erkege yakıstıramadıgım birşey gibi geliyor benim babam mesela karı gibi bu kadar saplantılı derecede temizlik hastası olunmazki bir evi temizliyorsak arkamızda elinde bezle süpürgeyle dolanır surayıda temızleyn burayıda kızım bakın burda leke kalmıs vs nasıl gıcık oluyoruz baba otur yerine biz yaparız bizim işimiz bu senn işin tv karsısında yayılmak allah için otur artık diyoruz 1 saat sonra gene arkamızda mutfaktan cıkmaz karı gıbı yemekle ugrasır belkide ben bu tarz seylerden bıktım dıye erkege kadınsı seylerı yakıstırmıyorumdur.yanı bilmiyorum benim kriterimde hep var erkek yemek dısında oyle kadınsı seylerden anlamamsı lazım yanı temlzlik vs ve bana karsı hep istekli olsun aktif bi cinsel hayatımz olsun ne var bunda sonra kocam aldatıyormu soylemı boylwmı dıyoruz ha sunuda söylemem gerekirse görevini eksiz yerine getireceksin dmesi yanlış sanki eş değilde köle alıyormuş gibi.kadına zaten yeteri ilgiyi sevgiyi gösterince zaten kadın çorapları bile kocasının ayagından zevkle cıkarır ona hızmet etmeyi onu memnun etmeyi çok iyi bilir. adamın arkadasınızı sevmedigini düşünemem öyle olsaydı adam yoklukta degil zaten zengin millet tipinebakmasada parasına bakar illa biri bulur yani elini sallasa ellisiyken arkadasınızla nısanlanmak istemiş. birşeyler var demekki arkadasınıza karsı. bence yürür kadın kadınlıgını bildikten sonra adamn onu şartla koşulla bas tacı yapmasına bile gerek kalmaz yanı.
Iyiligini dusundugun arkadasin(!) icin neler diyorsun oyle.Parali erkek pesinde vs.o da paralı erkek peşinde olduğu için çok önemli değil bunlar onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?