- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bu adam doğulu mu peki ?Aynen öyle Şekerim
Topa tutulma riskiyle yazıyorum evet yürür...
Toplumumuzdaki kadın modeli böyle..
Adam da demiş zaten baştacı ederim..
İstedikleri de afaki şeyler değil bence..[/QUOT.
Ben de de adam gayet mantıklı söylemiş. Bunları dil ile söylemeyen adamlar da yüzde yüz aynı şeyleri istiyorlar. Hangi erkeğe sorsanız aileme hürmet eden, kendine bakan, ev işi yemek yapmaktan anlayan bir eş isterim der, gayet de doğal mantıklı şeyler. Biz de ailemize hürmet eden, ağzı ayağı korkmayan, elinden az çok tamirat gelen, evine bakan, para kazanan çalışan bir koca istemiyor muyuz? Eşine çocuklarına bir kap sıcak yemek yapmak, evinin düzenini temizliğini sağlamak, eşinle cinsellik yaşamaktan ne zamandan beri kölelik oldu ??? Çok abartiyorsunuzhafif bi cekememezlik sezdim sizde nedense.
alan memnun satan memnunsa size ne dert tasa dustu anlamiyorum. elbette ailesine hormet edilmesini bekler bir koca, ne var bunda? adam acik acik 'ilgili kal bana karsi' demis, bu kotu biseymi? salip salmasin evlendikten sonra, adam hakli bence o konudada.
ne isteyip istemedigini belirtmesi kotu birsey degil bence, acik sozlu bi adammis. yakisikli, durumu iyi, arkadasinizi cok istiyor ve seviyor, eee? sorun yok bence.
Allah mesut etsin.
halinden son derece memnun hatta erkekği kadın aramalı erkek elini sallasa ellisi kafa yapısında
Koptum:) sevr he :)Bir an sevr barış antlaşması okuyorum sandim
Bu kadar şart koşan bir insanın egolu olduğunu dusunuyorum ve kendini daha üstün görüyor belli ki karşısındaki kadından sanırım parasına güveniyor madem parası çok hizmetçi alsın ne gerek var böyle seylereEgolu insanlarla olmaz bir kere daha düşünsün derim
Yo gayet evlenilir eğer onurunu gururunu isteklerini bir kenara bırakıp bir adamin odalıgi olmaya niyetliysen para icin kendinden geçen bir tipsen gayet evlenirsinEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
zenginle evlenecek çok kıskanıyorum kendime bile zor itiraf ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?