• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
herkesten özür dileyerek yazıyorum ama bu bildiğim hanzoymuş be canısı bu şimdiden böyleyse evlendikten 2 sene sonrayı düşünemiyorum bile kızın pskolojisi mahfolur. para herşey değil malesef eğer o evlencek arkadaşında adamın tarzındaysa ayak uydurursa okey ama en ufak bi gözü korktuysa hiiçç yanaşmasın para keşke herşey olsa.

canim konu herkese acik mi ? Yorumlar herkese acik mi? Herkes dusuncesini belirtebilir mi? Herkesin cahilligi bilmisligi fikri dusucnesi bilmem nesi kendisinemi evet. Ee peki simdi burda konuyu es gecip bana saldirman neyin nesi? Konuyu ben acmamisim iyi oku! Dusuncemide istedigin gibi belirtebilirim, benim soyledigimi elestirmekte hakkin tabi sonuc olaeak napiyorsun kizini benim yetistirdigim bi adamla evlendirmeyeceksin sorunun cozulduyse sikinti yok. Simdi byrada istedigi fikri belirten insanlaea saldirmayi birakin artik dalasicak delik ariyolar resmen ya. Konuyu birakip konuya yorum yapana daliyolar resmen bumu ozgur dusunceliginiz .
bırakın laf salatasını. ne söylerseniz söyleyin haklı çıkamazsınız. özgürlükten bahsedebilecek en son insan siz olmalısınız. hadi siz gidin eşinize hizmetçilik yapın, onu tv nin karşısına oturtup kendiniz çalışın, sizinle anlaşamayacağımız bariz. hadi iyi forumlar.

Kiz adet olsa oglan ne yapacakmis? Hemen baska birini bulup dogasinin geregini mi yerine getirecek? Yada simdi ne yapiyor? Mutemadiyen kizi mi aldatiyor. Hic cekilmez boylesi..parayla herseyi satin alamaz bunu bilsin! Akli varsa evlenmez

Kiyamam bensl sana ya. Çok ozenmissin belli, bu kızcağız ayrılsın başını yakmasında sen nisanlanip kocacigina kul köle oluver bari. Nolacak kıllarını, balgamini falan temizlersin, ara sırada tecavüz eder öyle mutlu mesut yaşayıp gidersiniz :halay:
Ne konusuyorsun sen hayatim? Bence zirvalamayi birak sizin ese hurmet ablayisiniz oysa diyecek biseyim yok ha pardon sen ayy bulasik yikayamam tirnagim kirilir kesiminden olmaljsin. Oyleysen eger ese sayginin memnun etmenin ne demej oldugunuh anlamaman gayet dogal. Gelen misafire su istediginde kalk kendin al mi diyorsun bence oyle diyorsun. Esin sana yaklastiginda yokmu diyosun robot gibisin sanirim. Cocuk orda hurmet derken neyi kastetmis iyi anla. Benim balgamimi tukregimi temizle dememis herhalde . jalabalik aileyiz gelen misafirlere hurmet et demis ne var bunda zaten herkes toplumda misafirperver ve hurmetkar. Sizin anlayisinizda bu yoksa bilemem. Sana yaklastigimda yok deme demis ne guzrl iste bu kada ristekli es daha ne en azindan bu sahis yakinda kocam bana evlendigimzden beri sarilip opmuyor diye konu acmaz ilerde. Ayy allahim sizin gibi siglar yuzunden konulara yorumdami yapamicaz arkadas. Sanane bu benim dusuncem ha sen eminim evinde her isi esine yaptiriyorsundur ona birsey diyemem olabilir sonucta ortak alan rahatsiz olan varsa esinede temizlik yaptirir. oyle kilibik bir este idealdir tabi tirnaginin kirilmasina kiyamayan kadinlar icin.

bırakın laf salatasını. ne söylerseniz söyleyin haklı çıkamazsınız. özgürlükten bahsedebilecek en son insan siz olmalısınız. hadi siz gidin eşinize hizmetçilik yapın, onu tv nin karşısına oturtup kendiniz çalışın, sizinle anlaşamayacağımız bariz. hadi iyi forumlar.
Valla suan esimcigimle survivur izliyoruz ayaklarimida uzerine atmisim benim esimde hurmeti edilmesini sever ama asla beni asagilar tarzda birsey istemez o benim isteklerimi karsiliyor ben onun evine hizmet ediorum cokmu yani. Adam butun gun calisiyor bende bari evini temizleyeyim ne var bunda kim nerde kolelil yapmis bu kolelikmi. benden rahati yok gayet huzurluyuz valla o yerini biliyor ben kadinligimi biliyorum . herkes olmasi gerektigi gibi davraniyor. Napayim kicina tekme mi atayim kalk ben bulasiklari yikadim sende yerleri supurmu diyeyim . umarim siz bunu yapiyorsunuzdurda bari surda bosuna bana saldirmamis ve savundugunuz seyin arkasinda durdugunuzu kanitlamis olursunuz.

Ne konusuyorsun sen hayatim? Bence zirvalamayi birak sizin ese hurmet ablayisiniz oysa diyecek biseyim yok ha pardon sen ayy bulasik yikayamam tirnagim kirilir kesiminden olmaljsin. Oyleysen eger ese sayginin memnun etmenin ne demej oldugunuh anlamaman gayet dogal. Gelen misafire su istediginde kalk kendin al mi diyorsun bence oyle diyorsun. Esin sana yaklastiginda yokmu diyosun robot gibisin sanirim. Cocuk orda hurmet derken neyi kastetmis iyi anla. Benim balgamimi tukregimi temizle dememis herhalde . jalabalik aileyiz gelen misafirlere hurmet et demis ne var bunda zaten herkes toplumda misafirperver ve hurmetkar. Sizin anlayisinizda bu yoksa bilemem. Sana yaklastigimda yok deme demis ne guzrl iste bu kada ristekli es daha ne en azindan bu sahis yakinda kocam bana evlendigimzden beri sarilip opmuyor diye konu acmaz ilerde. Ayy allahim sizin gibi siglar yuzunden konulara yorumdami yapamicaz arkadas. Sanane bu benim dusuncem ha sen eminim evinde her isi esine yaptiriyorsundur ona birsey diyemem olabilir sonucta ortak alan rahatsiz olan varsa esinede temizlik yaptirir. oyle kilibik bir este idealdir tabi tirnaginin kirilmasina kiyamayan kadinlar icin.
Evet tatlım, valla manikür pedikur eksik olmaz. Sn evli değilsin belli. Bazen insanların canı seks yapmak istemeyebilir, istemediğin zaman aşkım sonra yapalım mı dersin, sonra yaparsınız. O kadar sığsın ki, misafire hizmet ediyorsam kendim istiyorum diye ediyorum, kocam istiyor diye degil, bazen misafirin bardağı boşalır eşim görürse o doldurur çayı ben görürsem ben,, temizliğii kocamla beraber c.tesileri yaparız,, bak şimdi kocam cocuklari uyutuyor, ben nette takılıyorum, dünde o sinemaya gitti ben uyuttum. İftardan sonra sofrayı toplayasimiz gelmedi, ya eşim birazdan toplar toplamazsa ben bi ara toplarim falan filan. Sen kocana kul köle oluyorsun diye onun seni el üstünde tutacağını zannediyorsun , sen hele bi evlen 10 yıl sonra goruselim

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
saka gibi ya karsisindakini ezerek kendini ustun hissetmeye calisiyor benve psikolojik sorunlari var

Valla suan esimcigimle survivur izliyoruz ayaklarimida uzerine atmisim benim esimde hurmeti edilmesini sever ama asla beni asagilar tarzda birsey istemez o benim isteklerimi karsiliyor ben onun evine hizmet ediorum cokmu yani. Adam butun gun calisiyor bende bari evini temizleyeyim ne var bunda kim nerde kolelil yapmis bu kolelikmi. benden rahati yok gayet huzurluyuz valla o yerini biliyor ben kadinligimi biliyorum . herkes olmasi gerektigi gibi davraniyor. Napayim kicina tekme mi atayim kalk ben bulasiklari yikadim sende yerleri supurmu diyeyim . umarim siz bunu yapiyorsunuzdurda bari surda bosuna bana saldirmamis ve savundugunuz seyin arkasinda durdugunuzu kanitlamis olursunuz.
Senin evin neresi?
Kadınlık etmek ne demek?
Onun karşıladığı isteklerin neler?

Çok örnek gördüm seni hayatım, tüyo istiyorum :))

Adam kendine eş değil hizmetçi,itaatçi arıyor.Böyleleri de şimdi kızlara çekici geliyor.Şimdi maço erkek,evlenince hayvanın teki oluyor.Aslında adam hep aynı adam.Bakış açısıyla alakalı.Evlenirse hata eder.Ama belliki maddiyatı da cazip gelmiş.Kendi bilir artık hayat onun.

Bu adamla evlenecekse ancak parasını yemek için evlenilir, ben asla yapamıyorum ama böyle adamlara da müstahak arkadaşın bunu kendine yakıştırıyorsa evlensin ama hakkını da versin güzelce yesin o parayı. Asla çalışmasın, sürekli gezsin. Aksi taktirde evlenilmez, ki bence arkadaşın bu anlattıklarımı da kendine yakıştırıp evlenmesin ama bari yapıyorsa böyle yapsın.

Simdiden ustunde hakimiyet kuruyor. Buna alistiriyor. Arkadasiniz bir sure buna katlanir seviyorum diye sonra batmaya baslar rahatsiz olur. Bu seferde is isten gecmis olur.

Bu adamla değil evlilik arkadaşlık bile olmaz ilerde kesinlikle eşini aldatacak şimdiden kılıfını da uydurmuş, kendine eş değil köle arıyor

Param var sende benim daimi hizmetcim olucaksin diyor. Arkadasiniz kabul ediyorsa buyursun bildiginiz okuzun hasi bu heriff .

Onun evi öyle mi? Siz daha birlikte yaşadığınız evi sahiplenememişsiniz ki. Evimiz demek yerine onun evi diyorsunuz. Evliliğinizin vahimliği ortada.

Back
X