Okumaya usenirse sayet,ana fikri alsin diyerekten yapiyorum..
Bizim milletimiz uzun uzadiya okumayi sevmez genellikle..
Kitap gorenin basinin agridigi bir zamandayiz neredeyse..
Haksiz miyim ama ? :)
Hiç bir şey, bir saha aramayın olaun bitsin.Günlerdir gecem gündüzüme karıştığı için yemek bile yiyemediğim için bu konuyu açıp size danışmak istedim. Bu adam sanırım bana ghosting uyguluyor. Bana benimle ilgili korkuları olduğunu söyleyip yavaş yavaş ilgisini azalttı. O süreçte baktı ki ben de azalıyorum sanırım tamamen kesmeye karar verdi, korkusu gerçekleşmesin diye ben gideyim dedi. İlk görüşmeden sonra onunla işlerden dolayı arama mesafe koymuştum ama ilgimi devam ettiriyordum bu o süreçte delirmişti ben de soğuyup uzaklaşmıştım. Aradan bir kaç ay geçti tekrar deniyeyim dedim bu sefer bana o günleri hatırlatıp ilgisini kesti korktuğunu söyledi. Halbu ki ilk bir kaç gün öyle demedi aşırı ilgiliydi. Sanırım ona geldiğim için böyle yaptı hah intikamımı aldım dedi ve şuan gitti. Artık hiç bir şekilde mesajlarıma cevap vermiyor, aradığım zaman çok isteksiz. Bi kaç kere hadi görüşürüz diyip kapattı. Şuan mesajlarıma da cevap alamıyorum. Cok üzüldüm. Ne yapmalıyım bu adamla?
Bir daha arayip sormamalisiniz.Günlerdir gecem gündüzüme karıştığı için yemek bile yiyemediğim için bu konuyu açıp size danışmak istedim. Bu adam sanırım bana ghosting uyguluyor. Bana benimle ilgili korkuları olduğunu söyleyip yavaş yavaş ilgisini azalttı. O süreçte baktı ki ben de azalıyorum sanırım tamamen kesmeye karar verdi, korkusu gerçekleşmesin diye ben gideyim dedi. İlk görüşmeden sonra onunla işlerden dolayı arama mesafe koymuştum ama ilgimi devam ettiriyordum bu o süreçte delirmişti ben de soğuyup uzaklaşmıştım. Aradan bir kaç ay geçti tekrar deniyeyim dedim bu sefer bana o günleri hatırlatıp ilgisini kesti korktuğunu söyledi. Halbu ki ilk bir kaç gün öyle demedi aşırı ilgiliydi. Sanırım ona geldiğim için böyle yaptı hah intikamımı aldım dedi ve şuan gitti. Artık hiç bir şekilde mesajlarıma cevap vermiyor, aradığım zaman çok isteksiz. Bi kaç kere hadi görüşürüz diyip kapattı. Şuan mesajlarıma da cevap alamıyorum. Cok üzüldüm. Ne yapmalıyım bu adamla?
Aman banttan yayina baslamis iste karaktersiz adamGünlerdir gecem gündüzüme karıştığı için yemek bile yiyemediğim için bu konuyu açıp size danışmak istedim. Bu adam sanırım bana ghosting uyguluyor. Bana benimle ilgili korkuları olduğunu söyleyip yavaş yavaş ilgisini azalttı. O süreçte baktı ki ben de azalıyorum sanırım tamamen kesmeye karar verdi, korkusu gerçekleşmesin diye ben gideyim dedi. İlk görüşmeden sonra onunla işlerden dolayı arama mesafe koymuştum ama ilgimi devam ettiriyordum bu o süreçte delirmişti ben de soğuyup uzaklaşmıştım. Aradan bir kaç ay geçti tekrar deniyeyim dedim bu sefer bana o günleri hatırlatıp ilgisini kesti korktuğunu söyledi. Halbu ki ilk bir kaç gün öyle demedi aşırı ilgiliydi. Sanırım ona geldiğim için böyle yaptı hah intikamımı aldım dedi ve şuan gitti. Artık hiç bir şekilde mesajlarıma cevap vermiyor, aradığım zaman çok isteksiz. Bi kaç kere hadi görüşürüz diyip kapattı. Şuan mesajlarıma da cevap alamıyorum. Cok üzüldüm. Ne yapmalıyım bu adamla?
Bugün de genel kültürümüze yeni bir terim ekledik.
Ghosting he..
Teşekkürler kk
Ghost Yani hayalet olmak anlamında. Konuştuğun kişi aniden yok olursa bunun adı ghosting oluyor.Ghosting ne ya? Keşke hepimizin anlayacağı dilden yazsanız. Issız adam sendromu gibi bi şey mi oluyo?
Ghost Yani hayalet olmak anlamında. Konuştuğun kişi aniden yok olursa bunun adı ghosting oluyor.
Konu sahibi taktik maktik ugraisyor,iki taraf da karşıdakini manyak etme derdinde. Bu ilişkiden bence bir cacık olmaz
Evet öyle oldu o süreçte delirdi beni aradığın da aynen böyle yaptım kapattım hep yüzüne. Büyük ihtimal bekledi aylardır bu günü bekliyordu istediğini aldı kendini tatmin etti ve kapanış. Ama biliyorum geri dönecek zalımın oğluAdam sizin oyuncağınız değil ki ilk görüşmeden sonra elle tutulur bir sorun yokken kendisi delirirken soğuyan uzaklaşan sizsiniz adamsa kendini çekince aylar sonra bir anda kıymete binmiş hadi bir daha deneyeyim derken karşımdaki nasılda beni bekliyor kollarını açacak sanmışsınız da o işler öyle olmaz adamın da gururu var o süreçte bitmiş siz soğuyunca sorun yok o soğuyunca mı var resmen yedekte tutmuşsunuz.benimde ssvgilim bana mesafe koysa soğusa aylar sonra hiçbişey olmamış gibi gelse kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?