Merhaba kızlar;
Biz eşimle çok sıkıntılı bir düğün süreci geçirdik. Yaklaşık 3 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliler gibiyiz
Eşimin ailesi verdiği sözleri tutmadı en ucuzlarından alındı ailesinin aldığı tüm eşyalarım ve biz bu yüzden oldukça fazla tartıştık. Bu zamanda bende ister istemez bi soğuma oldu ama hep evlenince nasıl olsa herşey bitecek deyip hep bekledim.
Öncelikle eşim karakter olarak çok iyi biridir. Ben ona kızıp bağırsam bile haksızsa eğer susar asla tepki vermez bana. Ama bu artık sinirlerimi bozmayta başladı. Bi konu hakkında fikirlerini almaya çalışıorum ama o kapı duvar direk kapatır konuyu bi daha da açmaz o konu hiç açılmamış gibi davranır.
Aynı iş yerinde çalışıoruz ama öğle tatili dışında pek görmeyiz birbirimizi. Eşimin akşamki rutinini anlatayım size. Eve gideriz yemek hazırlarım yer sonra ben toplarım bulaşıkları yıkarım ıvır zıvır işler varsa hallederim. Eşim ne yapar geçer tv karşısına önüne de laptop alır saatlerce onlarladır. Sonrada bi güzel orada uyuyakalırGenelde canı bişi çektiğinde bağırır olduğu yerden.
Eşim genelde canı se... istediğinde yanaşır hale geldi yaa. Haftada 1 veya 2. O günlerde ayrılmaz pek peşimden. Ama canım hiç yanaşmak istemiyor artık ona. Daha 3 aylık evliyiz biz yaa ne zaman bu hale geldikGitgide soğuyorum eşimden çok canım yanıo
Geçen hafta arkadaşları geldi eve Allahım bir neşe şok oldum resmen ve çok kıskandım tabi. Benleyken yok böyle kahkahalar falan.
Çok da yanaştım yanına akşamları. Koltukta uzanırken atladım üstüne sarıldım falan. Ama ben yapmazsam bunları sadece canı istediğinde yanaşan biri haline geldiEvlenmeden önce böyle değildi ama.
Ne yapmalıyım gerçekten çok şaşkınım. Konuşmuyorum akşamdan beri artık. Tahammül edemez hale geldim.
Nolur bir akıl verin. Ciddi anlamda çocuk olmadan bir an evvel boşanayım diye düşünmeye başladım
sorun sadece eşinin buyuklerının sana ucuz esya almasımı yapma, allah ,askına canım ya ozel hayatına gelırsek evet sana ktılıyorum erkekler hem cınslerıyle mukemmel anlasıyorlar devre dısı kalıyoruzMerhaba kızlar;
Biz eşimle çok sıkıntılı bir düğün süreci geçirdik. Yaklaşık 3 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliler gibiyiz
Eşimin ailesi verdiği sözleri tutmadı en ucuzlarından alındı ailesinin aldığı tüm eşyalarım ve biz bu yüzden oldukça fazla tartıştık. Bu zamanda bende ister istemez bi soğuma oldu ama hep evlenince nasıl olsa herşey bitecek deyip hep bekledim.
Öncelikle eşim karakter olarak çok iyi biridir. Ben ona kızıp bağırsam bile haksızsa eğer susar asla tepki vermez bana. Ama bu artık sinirlerimi bozmayta başladı. Bi konu hakkında fikirlerini almaya çalışıorum ama o kapı duvar direk kapatır konuyu bi daha da açmaz o konu hiç açılmamış gibi davranır.
Aynı iş yerinde çalışıoruz ama öğle tatili dışında pek görmeyiz birbirimizi. Eşimin akşamki rutinini anlatayım size. Eve gideriz yemek hazırlarım yer sonra ben toplarım bulaşıkları yıkarım ıvır zıvır işler varsa hallederim. Eşim ne yapar geçer tv karşısına önüne de laptop alır saatlerce onlarladır. Sonrada bi güzel orada uyuyakalırGenelde canı bişi çektiğinde bağırır olduğu yerden.
Eşim genelde canı se... istediğinde yanaşır hale geldi yaa. Haftada 1 veya 2. O günlerde ayrılmaz pek peşimden. Ama canım hiç yanaşmak istemiyor artık ona. Daha 3 aylık evliyiz biz yaa ne zaman bu hale geldikGitgide soğuyorum eşimden çok canım yanıo
Geçen hafta arkadaşları geldi eve Allahım bir neşe şok oldum resmen ve çok kıskandım tabi. Benleyken yok böyle kahkahalar falan.
Çok da yanaştım yanına akşamları. Koltukta uzanırken atladım üstüne sarıldım falan. Ama ben yapmazsam bunları sadece canı istediğinde yanaşan biri haline geldiEvlenmeden önce böyle değildi ama.
Ne yapmalıyım gerçekten çok şaşkınım. Konuşmuyorum akşamdan beri artık. Tahammül edemez hale geldim.
Nolur bir akıl verin. Ciddi anlamda çocuk olmadan bir an evvel boşanayım diye düşünmeye başladım
ilgi derken ne bekliyorsun once bunu bı acabılırmısın?
bızde 3 aylık evlıyız ayrı yerlerde calsııyoruz haftanın uc gunu esıme vde oluyor ve hıc bır ıs yapmıyor
ıkımızde gunduz vardıyasındaysak ben yemek hazırlarım yerız bı kahve ıcerız sıgarayla o salona gıder ben bulasık toparlarım
dusa gırerım cıps cola ne varsa gotururumyanına beraber tv ızlerız
beraber uyuyakalacaksak kalırız
cok fazla ıs yapmıyorsunuz degılmı ?
sorun sadece eşinin buyuklerının sana ucuz esya almasımı yapma, allah ,askına canım ya ozel hayatına gelırsek evet sana ktılıyorum erkekler hem cınslerıyle mukemmel anlasıyorlar devre dısı kalıyoruz
Konuşmasını istiyorum benimle pc de oyun oynamasını değil mesela. Ben otururken çeksin kolumdan yanına ( genelde ben sırnaşırım o ayrı tabi ) sadece tv ye bakmasını istemiyorum. Futboldan nefret eden ben 3 ayda takımın ilk 11 ini sayacak hale geldim yeterki konuşsun bnmle die. Ben söyleyince ne konuşacaz ki dio bana. Eskiden de beraber çalışırdık o zmn ne konuşuoduk diorum susuo yine.
En çok koyan aslında sadece se... istediğinde yanaşması. O zmnlar mükemmeldir gelir gıdıklar sarılır öper ne tv ve pc. Ee diğer günler yok. Se... de 5 dk.da biter sonra ben duşa o tv ve pc ye geri döner... Hemen duşa girmesem de yaptığı şey budur genelde...
canım ıkı kısı cok ta muhabbet edemıyor yada hep aynı konular oluyor , bence yanı bu sekılde
daha onceden ne alınacak nereye gıdıcez nasıl olacak hayaller evlılıkle ılgılı da cok konusuyoduk
sımdı mesela bızımde cok konusmadan gecırdıgımız bı suru gece oluyor
senın sırnasmanda bence cokta sorun yok ama bu sekılde gormen uzucu elbette ayrıca cok kısa suruyormus ve sankı hergun olmuyor gıbı dusundum yazdıklarından :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?