evliler kervanına hoş geldin canım klasik türk evliliği işte ben burdan diğer arkadaşlara soruyorum sizin evliliğiniz nasıl eve geldinizmi eşiniz ev işlerine her akşam ama arada sırada değil size her akşam yardım edermi sizi tatil günlerinde gezmelere götürürmü eve hergün hediyelerle çiçeklerle gelirmi sizi hayatının odak noktası haline getirdimi inanın merak ettiğimden soruyorum benim ailemde böyle erkek yok eşimin tarafındada yok arkadaş çevremdede rastlamadım birde kk bayanlarına sorayım dedim hazır konu açılmışken sana ona göre yardımcı olacağım tatlım
ailesini çok dert ederdim ilk zamanlar ama şimdi inanın açmıorum ağzımı geldi geçti diorum. Sadece bi bulaşık makinesi almadınız bana hainler çürücem bu mutfakta diorum o da gülerek asla laf sokmak amçlı dğl o0da gülüo hatta o kdr.
İnanın ki artık azıcık ilgi die yalvarmaktan yoruldum çok onurum kırıldı... Atlıorum üstüne sırnaşıorum falan hemen bana canın mı istio die soruo ya diorum ne alaka kocamdan ilgi bekliorum o kdr. gerçi cnm istesede bi kaç kez reddedilmişliğim var. O yüzden artık açmam ağzımı... Bazen cok yoruluo işte biliorum o günler ztn ağzımı açmam. Masaj falan yaparım aman dinlensin derim.
Ama bazende benden cok daha az iş yapar ama adam gene aynıdır... Koçişim sen ne zaman bu kdr kalas oldun diorum gülerek. Aaa ne kalaslığımı gördün dio gülerek. E daha geçen konuşmadım mı ben sennle hani yapmıcaktın diorum. Ne konuştuk ki dio. Sonra tabi bnm içimde şeytan uyanıo. Neyse sewgilim boşver diorum. Tmm dio.
Adet dönemlerimde özellikle çok hassas olurum. Bi kez ağladım böyle zamnlarda neyin var die sorar karşıdan ama sonra bakar gene tvye. Adetliydin dimi sen der... Bi kez koltukta uzanıoduk ordan kalktı diğer koltuğa geçti yaa adam...
Böyle işte...
Haftada bir cook nadir 2... Ben artık istediğimi belli ettiğimde 15 dk sürebilio. Tabi bu komple zamanı. İlk sırnaşmalar başlar ve biter bu kdr... Yorgun olduğunu hissederse ddiğim gibi 5 dkdır...
erkeklerın yanında aglamamak gerek bence bırde bu konuyu ne kadar dıle getırırsen o kadar adamı bıktırabılırsın cunku cok ta konusularak haleldıelecek bısey degılailesini çok dert ederdim ilk zamanlar ama şimdi inanın açmıorum ağzımı geldi geçti diorum. Sadece bi bulaşık makinesi almadınız bana hainler çürücem bu mutfakta diorum o da gülerek asla laf sokmak amçlı dğl o0da gülüo hatta o kdr.
İnanın ki artık azıcık ilgi die yalvarmaktan yoruldum çok onurum kırıldı... Atlıorum üstüne sırnaşıorum falan hemen bana canın mı istio die soruo ya diorum ne alaka kocamdan ilgi bekliorum o kdr. gerçi cnm istesede bi kaç kez reddedilmişliğim var. O yüzden artık açmam ağzımı... Bazen cok yoruluo işte biliorum o günler ztn ağzımı açmam. Masaj falan yaparım aman dinlensin derim.
Ama bazende benden cok daha az iş yapar ama adam gene aynıdır... Koçişim sen ne zaman bu kdr kalas oldun diorum gülerek. Aaa ne kalaslığımı gördün dio gülerek. E daha geçen konuşmadım mı ben sennle hani yapmıcaktın diorum. Ne konuştuk ki dio. Sonra tabi bnm içimde şeytan uyanıo. Neyse sewgilim boşver diorum. Tmm dio.
Adet dönemlerimde özellikle çok hassas olurum. Bi kez ağladım böyle zamnlarda neyin var die sorar karşıdan ama sonra bakar gene tvye. Adetliydin dimi sen der... Bi kez koltukta uzanıoduk ordan kalktı diğer koltuğa geçti yaa adam...
Böyle işte...
Sanırım evlilik hayatında bunlar az da olsa normal karşılanıoBen uğraşmaya devam edicem elbet sewgili kalasımla. Artık gururumun incinmesini falan da takmamam gerekio sanırım.
Bu akşam biraz süsleneyim bakim nolcak...
bence guzel olacak yenır bır hayat bızım topicimiz bulusma kısmında oraya gelırsen cokca konusuyoruz bu mevzuları bız gaz alırsın
Cnm topiğin adı : "bence guzel olacak yenır bır hayat" bu mu?
Merhaba kızlar;
Biz eşimle çok sıkıntılı bir düğün süreci geçirdik. Yaklaşık 3 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliler gibiyiz
Eşimin ailesi verdiği sözleri tutmadı en ucuzlarından alındı ailesinin aldığı tüm eşyalarım ve biz bu yüzden oldukça fazla tartıştık. Bu zamanda bende ister istemez bi soğuma oldu ama hep evlenince nasıl olsa herşey bitecek deyip hep bekledim.
Öncelikle eşim karakter olarak çok iyi biridir. Ben ona kızıp bağırsam bile haksızsa eğer susar asla tepki vermez bana. Ama bu artık sinirlerimi bozmayta başladı. Bi konu hakkında fikirlerini almaya çalışıorum ama o kapı duvar direk kapatır konuyu bi daha da açmaz o konu hiç açılmamış gibi davranır.
Aynı iş yerinde çalışıoruz ama öğle tatili dışında pek görmeyiz birbirimizi. Eşimin akşamki rutinini anlatayım size. Eve gideriz yemek hazırlarım yer sonra ben toplarım bulaşıkları yıkarım ıvır zıvır işler varsa hallederim. Eşim ne yapar geçer tv karşısına önüne de laptop alır saatlerce onlarladır. Sonrada bi güzel orada uyuyakalırGenelde canı bişi çektiğinde bağırır olduğu yerden.
Eşim genelde canı se... istediğinde yanaşır hale geldi yaa. Haftada 1 veya 2. O günlerde ayrılmaz pek peşimden. Ama canım hiç yanaşmak istemiyor artık ona. Daha 3 aylık evliyiz biz yaa ne zaman bu hale geldikGitgide soğuyorum eşimden çok canım yanıo
Geçen hafta arkadaşları geldi eve Allahım bir neşe şok oldum resmen ve çok kıskandım tabi. Benleyken yok böyle kahkahalar falan.
Çok da yanaştım yanına akşamları. Koltukta uzanırken atladım üstüne sarıldım falan. Ama ben yapmazsam bunları sadece canı istediğinde yanaşan biri haline geldiEvlenmeden önce böyle değildi ama.
Ne yapmalıyım gerçekten çok şaşkınım. Konuşmuyorum akşamdan beri artık. Tahammül edemez hale geldim.
Nolur bir akıl verin. Ciddi anlamda çocuk olmadan bir an evvel boşanayım diye düşünmeye başladım
Evlenince sanırım çoğu şey azalıo. Yorum yazan her arkadaştan anladığım bu...
Evlenmeden böyle dğldi ki. Her gün görüşürdük. 1 gün görmese mesaj yağmuruna tutardı. Şimdi memlekete gittiğimizde ben annemde o annesinde kalıo. ( Ailesinn evinde yer yok bide çok yıprandığım için götürmüo annesine. En güzeli görüşmeyiz siz dedi. Bende canıma minnet gitmiorum ) Aramaz bile nabıon die. Ben çıkıom geziorum geliorum. Ben msj atınca 1 saat sonra cvp verir. Arkadaşlarıyla olur özlemişim der.
Şaşkınım empati yapmaya çalışıorum ama artık pek de yapabildiğim söylenemez... Bakalım söylediklerinizi dinlicem ve sırnaşmaya devam edicem.
Ama inanın ki şımarıklık değil bnmki. Sewgiliyken ilgiden bunaltan adam nsl oldu da böyle oldu anlamadım sadece. Emin olun kendimi de cok suçladım. Sewgiliyken anneleri köye giderdi bazen. Ben geçerdim onlara. Başka koltuğa otursam surat asardı. Yanıma uzan film izleyelim derdi. Saatlerce kalırdı öyle. Şimdi ne oldu anlayamıorum sadece. Soruorum da ben hala aynıyım dio.
Bigün dedim bak ben bu hareketlerinden dolayı beni kandırdığını hissediorum zamanında ve soğuyorum senden ne olur düzelt kendini azıcık ddm. Bnm kusurlarım varsa söyle düzelteyim çabalayım en azından ddm. Senn bi kusurun yok ben senden cok memnunum dio. E o zmn ddm. Ama ben dğşmedim hala aynıyım dio. Zamanında böyleydin şimdi böylesin nsl değişmedin diorum. O zmnda susuyo... Yorgunum dio yada... Yeni başlamadın ya iş hayatına diorum. Susuo bi süre sonra konu kapanıo. Sonrada hiç bişi olmamış gibi davranıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?