İyiki yazmışım yaa buraya içim rahatladı biraz. En azından ileride düzeleceğine dair bir umudum var artık. Sabır inşallah düzelecek koçişim...
Merhaba kızlar;
Biz eşimle çok sıkıntılı bir düğün süreci geçirdik. Yaklaşık 3 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliler gibiyiz
Eşimin ailesi verdiği sözleri tutmadı en ucuzlarından alındı ailesinin aldığı tüm eşyalarım ve biz bu yüzden oldukça fazla tartıştık. Bu zamanda bende ister istemez bi soğuma oldu ama hep evlenince nasıl olsa herşey bitecek deyip hep bekledim.
Öncelikle eşim karakter olarak çok iyi biridir. Ben ona kızıp bağırsam bile haksızsa eğer susar asla tepki vermez bana. Ama bu artık sinirlerimi bozmayta başladı. Bi konu hakkında fikirlerini almaya çalışıorum ama o kapı duvar direk kapatır konuyu bi daha da açmaz o konu hiç açılmamış gibi davranır.
Aynı iş yerinde çalışıoruz ama öğle tatili dışında pek görmeyiz birbirimizi. Eşimin akşamki rutinini anlatayım size. Eve gideriz yemek hazırlarım yer sonra ben toplarım bulaşıkları yıkarım ıvır zıvır işler varsa hallederim. Eşim ne yapar geçer tv karşısına önüne de laptop alır saatlerce onlarladır. Sonrada bi güzel orada uyuyakalırGenelde canı bişi çektiğinde bağırır olduğu yerden.
Eşim genelde canı se... istediğinde yanaşır hale geldi yaa. Haftada 1 veya 2. O günlerde ayrılmaz pek peşimden. Ama canım hiç yanaşmak istemiyor artık ona. Daha 3 aylık evliyiz biz yaa ne zaman bu hale geldikGitgide soğuyorum eşimden çok canım yanıo
Geçen hafta arkadaşları geldi eve Allahım bir neşe şok oldum resmen ve çok kıskandım tabi. Benleyken yok böyle kahkahalar falan.
Çok da yanaştım yanına akşamları. Koltukta uzanırken atladım üstüne sarıldım falan. Ama ben yapmazsam bunları sadece canı istediğinde yanaşan biri haline geldiEvlenmeden önce böyle değildi ama.
Ne yapmalıyım gerçekten çok şaşkınım. Konuşmuyorum akşamdan beri artık. Tahammül edemez hale geldim.
Nolur bir akıl verin. Ciddi anlamda çocuk olmadan bir an evvel boşanayım diye düşünmeye başladım
sizde evlenirken herşeyi erkek tarafı mı yapıyor merak ettim.
bulaşık makinenizi de siz/aileniz alabilirdiniz.
kışlık pijamalarınızı da anneniz alsın, ne olacak?
hatta en iyisi, herşeyi çiftlerin kendi yapmasıdır, diye düşünüyorum. aslında bunları aşmışsınız ama yine de yazayım dedim... bunları eşinize dillendirmeyin bence...
bence eşiniz çok rahata alışmış biri. bekarken de işlerini hep başkası görmüşse(anne,abla vs) şimdi de size gördüreceğini düşünüyor. ben yıllardır uğraşıyorum, güzellikle-tatlı sözle-tartışmayla-tehditle değiştiremedim eşimi ev işine yardım konusunda. ben başaramadım ama başaran arkadaşlarım var, inş siz de başarırsınız.
biraz anakuzusu yetişmiş hali var. sizi şikayet eder gibi konuşması, hep benim isteklerim öncelikli tavırları... sorumlulukları sizin üstünüze yıkması...
kendi istediği gibi tv karşısında vakit geçirmesi...
zamanla bir şekilde uyum sağlarsınız. ama dikkat edin de, eşiniz yerine siz uyum sağlayan taraf olmayın... eşinizin değişmesi gereken davranışları var. kararlı olun.
siz ısrarcı olun, ama tartışmalar ile çözüm alamıyorsunuz. ikna yoluyla deneyin.
umarım mutlu bir şekilde uyum sağlarsınız...
ailesinin yaptığı hataları eşine mal etmiş, onun üstüne çok gitmiş olabilir misin? bu yüzden senden soğumuş olabilir.
bu adamlar değişmez değişmiyor canım, sana tavsiyem sakın ama sakın çocuk yapma, gerçekten kafayı yiyebilirsin o zaman..bekle bakalım, olmadı boşanırsın... bence insanlar en güzel yıllarını bir adamı değiştirmek için geçirmemeli, ha bundan sonra gelen çok mu iyi olacak derler, iyi olmayacaksa gelmesin, ben sabretmiş biri olarak pişmanlıklarla doluyum...
Bırak orda uyusun. Üstünü de örtme sakın donsun gıcık!!!
Fazla mı oldu ne
Şaka bir yana da, kendi haline bırakıp, "hiiiç umrumda değilsin" mesajı vermek inanılmaz dönüş yaptırabiliyor bazen erkeklere..
Bir cok kisi duzelir evliligin ilk yillari boyle olur demis de
ben buna katilmiyorum
Bir evlilik nasil baslarsa oyle gider
ilk yil nasil bir duzen olusturursaniz sonraki yillarda devam eder
bence gec kalmadan yapin bunu
sonra butun gorevler size kalir
kadinin erkegin gorevine karsiyim ben
mutlaka erkek de o evde yasiyorsa elini tasin altina koymali
cinsellik konusunda da cok bencil
sadece kendisi istedigi zaman oluyor olmasi
sizin duygularinizi onemsemedigini gosteriyor
sikayet etmesi de hala evli oldugunun bilincinde olmadiginin gostergesi
3 aylik evlilikte es anneye sikayet edilir mi?
cocukca davraniyor
esinizle acik acik konusun
kendine biraz ozelestiri yapsin bir zahmet....
Cuma akşamı ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüorum zaten işe gidicem bahanesi yapmasın die.
Artık ben uyuyamıorum sinirden zaten. Akşam boğasım geldi yatakta yaa. Şiddetten nefret eden ben bunları aklımdan geçirdiğme bile inanamıorum yaa
Ne hale gelmişim son zamnlarda ben böyle biri değildim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?