Bu adamla ne yapacam ben :(

erkek milletinin geninde var odunluk çoğu bayanın şikayeti bunlar zaten
tek tavsiyem şu olabilir eşinle tatlılıkla sakince konuş ne istiyorsan açık ne net bir şekilde söyle çok sıkboğaz etme şımarmasın hatta arada sende uzak dur soğuk davran belki yavaş yavaş kendine bir çekidüzen verir ama çok da beklentiye girme canım çünkü erkekler biz kadınlar gibi ince düşünmüyorlar

Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Mutlaka uygulayacağım söylediklerini. Ama ne bilim yaa bnm ki biraz zorlıcak gibi. o kdr çok alışmış ki rahatlığa evinde. Çok zorlıcak her haliyle belli ediyo...

Kendini çekmek çok da işe yaramıyor aslında. Bu kez o da iyice çekio kendini ağzını açıp tek kelime etmio. O zmn bende tek başına diğer koltukta oturup onun açtığını izlemek zorunda kalıyorum Galiba bende soğumaya başladım. Çünkü çok tahammülsüz oldum artık bu tavırlarına. Tatlılıkla konuşsamda lafı öyle güzel çevirip konuyu değiştirio ki... Kavga etsemde susup kalıo ağzını açmıo... Bi iki kitap alıp okuyayım bari bununla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…