Bu adamla olur mu?

Siz kafayı mı yediniz?
6 yaşında bir kızınız varken böyle bir tiple aynı eve mi sokacaksınız çocuğu? Köpek mi terbiye ediyor patronun kim olduğunu göster diyor? Ailede patron mu olur? Ne yapacak burnuna gazete mi vuracak?
Annem babam sabah akşam ağzıma etse şu adamla evleneceğime annemi babamı çekerim en azından evladımı yakmam.
Aklınızı başınıza toplayım. Bu adamla evlenirseniz yazık edersiniz çocuğunuza

Haklısın. Yaşamak çok zor ya. İnsan olmak çok yorucu

Ay gunces güldürdün beni:))
Ben nasıl bir etki bırakıyorum insanlarda ya. Hemen bir kontrol altına alma çabası.

Ya liliyaa sen neler yasadin biliyorsun en son care bosandin. Bosanmamak icin cok ugrastin. Demek istedigim kadinlar kolay kolay bosanmiyor. Bu adam neden bosanmis? Sorsan eminim karisini suclar ama bu adam cekilecek cile degil ya.

Haklısınız. Tartıştık bugün baya kavga ettik zaten. Sabah olsun hayırlısıyla sakin kafayla onunla konuşacam

Komik mi geliyor bu size mesela?
Yaşadığınız ve dahi yaşayıp çocuğunuza da yaşatacağınız şeylerin farkında bile değilsiniz ya da böylesi işinize geliyor.
Anne baba evi su adamla çocuğunuzu ayni eve sokmaktan bin kat iyidir, görmek isteyene.

Tablo buradan bakınca iğrenç görünüyor.
Hangi hakla kızınız için bu cümleleri kuruyor ve dahası siz bu hakkı bu adama nasıl ve neden veriyorsunuz ?

Haklısınız. Tartıştık bugün baya kavga ettik zaten. Sabah olsun hayırlısıyla sakin kafayla onunla konuşacam
Konuşmak yerine yolları ayırım. Adamın zihniyeti bozuk. İleride başka şehirde okumaya göndermem, erkenden evlensin de der. 16sında kocaya da verir. Vermese de çocuk evde baskı görecek erkenden o evden kurtulmak için saçma şeyler yapacak.
Bu adamla evlenirseniz 10 sene sonra kızınız üvey babam baskıcı baskıdan kaçayım diye en olmadık adama kaçacak.
Saçmalayaın lütfen.

Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Sende bunu görüp hala bu adamla devam ediyorsun ya anneligine yazıklar olsun . Oturup biraz çocuk eğitimi kitapları oku .

Pardon, hangi sıfatla kızınız hakkında bu şekilde konuşabiliyor? Böyle söylediği anda onun deyimiyle ona “patronun kim olduğunu” gösterir, yüzüğü eline verirdim. Bu adamla, çocuğunuzu aynı eve nasıl koyacaksınız? Belli ki iğrenç zihniyetli, leş gibi bir adam. Çocuğunuzu düşünün, aklınızı başınıza toplayın lütfen.

Ne münasebet ayağını denk alsın sizin canınız yanmıyor mu onun bu tavırlarına. Evladımın tırnağına dünyayı yakarım yapmayın..
Kendi öz babası çocuğuma böyle yüksek perdeden konusamazken millet sevgilisine soylettiriyor. Kendisi çocukları hakkında konuşsa kıyamet kopar belki dayak bile yer.cocuk yapmak için yapmasalar keşke.

Derhal at nişanı

Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.
Bu adam kendi evlatlarina bakmamis seninkine mi bakacak. Aynı evde kıza zulmedecek psikolojikmen sen de koca uğruna kızın cocuklugunu elinden alacaksin. Ölsen yurda vermezsin ama adam sana çocuğun hakkında höt söt yaparken kemkum.

Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.
Burdan pay biç kendi çocuklarına acimayanlar senin evladına acır mı? Bence vaz geç bu işten daha sonra çok pişman olursun.

Buna da gülüyorsun

Ne koca erkek aşkıymış pes doğrusu ben rahatsız oldum burda siz gülerek yazıyorsunuz. Çocuğunuz olmasa bu lafları etmezdim bu arada. Yani bu konudaki tek sorun whatsappta çevrimiçi olmak ya da kıskançlık olsaymış çok daha masum.
Adamın küçücük kızı yatılı hafızlıkta sizin kızınıza rahat mı verir? Bile bile evlenirseniz sürekli savaş halinde olursunuz bu adamla. Çünkü adamın kültür yapısı belli. Olmaz yani ergende değilsiniz ki 39 yaşında koca kadınsınız. Nasıl bu adamı harika eş muhteşem üvey baba olarak gördünüz çok şaşırdım…

Seni bu adama mecbur eden ne ? Ayrıca çalışmiyorsun etmiyorsun ailen zindan hayatı yasatiyor nasıl baleye vereceksin? çocuğuna babalık yapmayan adamın parasiyla mi ? Her mesajın ayrı sinir bozucu 40 yaşında kadinsin aklın 40 karış havada.

Çocuğu babasına ver köpek eğitir gibi eğitmek isteyen akilsiz bir adamın yanında olmasından iyidir . Sen yaşarsın çocuğun olmadan senin aradığın errrrkek şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…