Siz kafayı mı yediniz?Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Haklısın. Yaşamak çok zor ya. İnsan olmak çok yorucuSen dertsiz başına dert mi arıyorsun?Daha şimdiden böyleyse evlenince burnundan getirir. İlla bir erkeğe mi ihtiyacınız var yani üstelik bunu daha önce yaşamış biri olarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.
PekiAllah aşkına insanların aklıyla dalga geçmeyin
Küçücük çocuğa talimat veren adama iki çift laf edemiyorsunuz daha. Bırakın bu büyük lafları.
Ay gunces güldürdün beni:))
Ben nasıl bir etki bırakıyorum insanlarda ya. Hemen bir kontrol altına alma çabası.
Evet maalesef ama evladın varsa bir değil bin kere düşünmek lazım.Haklısın. Yaşamak çok zor ya. İnsan olmak çok yorucu
Haklısınız. Tartıştık bugün baya kavga ettik zaten. Sabah olsun hayırlısıyla sakin kafayla onunla konuşacamSiz kafayı mı yediniz?
6 yaşında bir kızınız varken böyle bir tiple aynı eve mi sokacaksınız çocuğu? Köpek mi terbiye ediyor patronun kim olduğunu göster diyor? Ailede patron mu olur? Ne yapacak burnuna gazete mi vuracak?
Annem babam sabah akşam ağzıma etse şu adamla evleneceğime annemi babamı çekerim en azından evladımı yakmam.
Aklınızı başınıza toplayım. Bu adamla evlenirseniz yazık edersiniz çocuğunuza
Komik mi geliyor bu size mesela?Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Tablo buradan bakınca iğrenç görünüyor.Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Konuşmak yerine yolları ayırım. Adamın zihniyeti bozuk. İleride başka şehirde okumaya göndermem, erkenden evlensin de der. 16sında kocaya da verir. Vermese de çocuk evde baskı görecek erkenden o evden kurtulmak için saçma şeyler yapacak.Haklısınız. Tartıştık bugün baya kavga ettik zaten. Sabah olsun hayırlısıyla sakin kafayla onunla konuşacam
Sende bunu görüp hala bu adamla devam ediyorsun ya anneligine yazıklar olsun . Oturup biraz çocuk eğitimi kitapları oku .Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Kendi öz babası çocuğuma böyle yüksek perdeden konusamazken millet sevgilisine soylettiriyor. Kendisi çocukları hakkında konuşsa kıyamet kopar belki dayak bile yer.cocuk yapmak için yapmasalar keşke.Ne münasebet ayağını denk alsın sizin canınız yanmıyor mu onun bu tavırlarına. Evladımın tırnağına dünyayı yakarım yapmayın..
Derhal at nişanıMerhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Bu adam kendi evlatlarina bakmamis seninkine mi bakacak. Aynı evde kıza zulmedecek psikolojikmen sen de koca uğruna kızın cocuklugunu elinden alacaksin. Ölsen yurda vermezsin ama adam sana çocuğun hakkında höt söt yaparken kemkum.Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.
Burdan pay biç kendi çocuklarına acimayanlar senin evladına acır mı? Bence vaz geç bu işten daha sonra çok pişman olursun.Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.
Buna da gülüyorsunKızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Seni bu adama mecbur eden ne ? Ayrıca çalışmiyorsun etmiyorsun ailen zindan hayatı yasatiyor nasıl baleye vereceksin? çocuğuna babalık yapmayan adamın parasiyla mi ? Her mesajın ayrı sinir bozucu 40 yaşında kadinsin aklın 40 karış havada.Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Çocuğu babasına ver köpek eğitir gibi eğitmek isteyen akilsiz bir adamın yanında olmasından iyidir . Sen yaşarsın çocuğun olmadan senin aradığın errrrkek şekerimAblam değil benden küçük kız kardeşim. O çalışıyor eve para getiriyor diye iyiler onunla.
Kızı yatılı hafızlık okuyor. Benim kültürümle alakası yok yanlış anlamayın. Ben veremem öyle yatılı asla. Babasına veremem ne kızım ne ben yaşayabiliriz öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?