bu akrından yapılan iğne neyin nesidir:((yardımm

nolcay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
36
3
86
Zonguldak
Merhaba arkadaşlar 2 aydır klomen kullanıyorum yüksek dozda (günde 3) bir işe yaramadı doktor yumurtalıkların çok dirençli hayret dedi yumurtam büyümüyomuş.Şİmdi bir daha ki ay karından yapılaniğneler varmış ondan kullancam.Bu iğneden kullanan var mı aranızda,faydası var mı,kullanıpta hamile kalanlar varsa lütfen beni umutlandırın moralıim çok bozuk çünkü.Bir de fiyatı nasıldır doktor biraz pahalı dedi.SGK karşılıyomuş ama sen farkını veriyormuşsun o bile 300-500 tutar dedi.Var mı bilginiz:a015:

ben bu ignelerden gonal-f ve ve ardından aşılama ile hamile kaldım, evet pahalı ama işe yarıyor bence, denemelisin derim

ben bu ignelerden gonal-f ve ve ardından aşılama ile hamile kaldım, evet pahalı ama işe yarıyor bence, denemelisin derim

teşekkür ederim arkadaşım sonunda yardım çağrıma bir ses senden geldi:) peki bu iğneyi olduktan sonra aşılama şart mı yoksa çatlatıcı iğne falan mı olur?çünkü doktorumdan daha aşılama lafını duymadım.bu arada ne güzel sen başarmışsın moral oldun bana.bir sorum daha iğnelere ne kadar ödediğini hatırlıyormusun?

canım bende bu ay gonal f ye başlıycam. çok araştırdım çünkü her kafadan farklı bir ses çıktı. daha dün beni tatmin eden bir cevap aldım, oda şöyle; özel hastaneler SGK ile anlaşmarı var ise klasik övülasyon indiksyon IUI raporları çıkarabilir. Yani bu ne demek oluyor, eğer benim gibi özel hastaneye gidiyorsan ve bu sgk la anlaşmalı ise sana bu iğneler için rapor çıkartabilir ve sen böylece sadece %20 ödüyorsun. mesela iğnelerin 600 lira tuttu sen 120 lira civarında bişey ödüyorsun. canım bunu git eczanelerde sor özel hastane raporu geçerli mi diye, çünkü benim doktorum aradığı eczane kabul etmiyoruz dedi, bi kaç gün önce bir eczeci arkadaşı aradık oda geçer fakat raporun olsa bile sgk sadece %20 ödüyor dedi, dünde evimin yakınında bulunan eczaneye gittim buda bana sana verdiğim cevabı verdi. bunu ben internetdede okumuştum sgk sitesinde

cevabım biraz uzun oldu sanırım :D

ben bitane çatlatma iğnesi sordum 82 lira dedi sgk falan karşılamıyo

canım çatlama iğne ayrı oviterelle diyorsundur yada pregnly. normal fiyatı 82 lira. bende ondan alıcam ve ayretten bide yumurtayı büyütmek için gonal-f alcam onun tanesi 60 lira. 10 tane falan kullandığımı varsayarsak 600liraya tutuyor, rapor çıkartıcağım bundan dolayı. yani sadece %20 ödeyecem bu raporu aldıkdan sonra. o iğneninde sadece %20sini ödeyecem. sende rapor çıkarmayı düşün istersen uzun süreli bu ilaçlardan kullanıcaksan

off çok pahalıymış yaa ben klomen kullandım ama hiçbir işe yaramadı bir ayı geçti adette olamadım çünkü düzensiz ooof of artık anne olmak istiyorum

off çok pahalıymış yaa ben klomen kullandım ama hiçbir işe yaramadı bir ayı geçti adette olamadım çünkü düzensiz ooof of artık anne olmak istiyorum

canım bende 6 ay klomen kullandım ama hiç işe yaramadı çok dirençliymiş benim pko. günde 4 tane klomen içmeme rağmen hiç bişey olmadı, adetde olamıyordum. bu ay iğneye başlıycam, 4 gözel adet olmamı bekliyorum.... çok umutluyuyum bu ya için

Back
X