- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.305
- 358
- Konu Sahibi zorunlualann
Hanımefendi siz sevgili değilsiniz ki adam sizin aramalarınızı ciddiye alıp dönüş yapsın, artık kabullenseniz mi bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bu? Kutsal pipisine 30 dk köle olduğunuz adam mı?Arkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
Ne demek tanimak zorunda miyizBurası sizin günlüğünüz mü?
Sizi tanımak, önceden açtığınız her konuya vakıf olmak zorunda mıyız?
Neyin devamı bu şimdi?
Zorunlu evine gidip bakalim mi ne dersinArkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefon
İnandın mı bacım bunabir evlenseler de tüm sitece kurtulsak bu adamdan da konu sahibinden de.çok aminnnnn![]()
Buda mi gol değil hakim beyArkadaşlar saat beş buçuktan beri watsapa girmedi işten çıkarken uyuyacağını dün gece çok geç uyuduğunu söyledi . Zaten uyku ile işi olan bir insan değil . Eve gitse bile bir iki saat uyur sonra uyanırdı . Bu kadar saat mümkün değil uyuması … sizce neden yazmamıştır . Tam üç kere aradım üstelik açılmadı bile telefonu
Neymiş yaaa valla tam da yerinde yazmışım, kimi tanımamışım çok mahcubumNe demek tanimak zorunda miyiz![]()
TabiNe demek tanimak zorunda miyiz![]()