bu akşam kavga çıkacak..

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
bu akşam bizim evde bi kavga olacak ama hadi hayırlısı olsun diyelim

bi konu açmıştım eşim dedesini ziyaret etmek istemiyor diye, neyseki gittik bi kaç gün önce ama eşimin amcaları eşime çok kızgınlar çünkü daha sık gitmesini istiyolar doğal olarak.. ve bu akşam sanırım bizim eve geliyorlar, evi aramışlar anneme demişler size geliyoruz diye.(onlar yurtdışından geldiler dede hasta diye) ve annemin dediğine göre kamil gitmiyor diye baya sinirliydi arayan amca
şu anda dedesi yoğun bakımda ve herkes işyerinden izin alıp sırayla onun yanında kalıyor, eşiminde bu haftasonu onun yanında kalmasını istiyorlar ama eşim gitmek istemiyor ve yalanlarına beni alet etmeyi düşünüyor.
annemin bu haftasonu yurtdışına gideceğini ve benim evde yalnız kalmaktan korktuğumu söyleyecekmiş. :26:

Son düzenleme:
ben dedim ona beni hiç karıştırma, ben yalan söyliyemem, ayrıca evi arasalar ve annem açarsa telefonu yalanın ortaya çıkacak
benim düşüncelerimi kale alıyorsan gider bi kaç gün dedenin yanında kalırsın refakatçi olarak dedim ama yok istemiyor :26:

yandınız desenıze kavgacı ınsanlarsa.sıze cephe alıcaklar sımdı cunku.koskoca kadın nasıl yalnız kalamaz dıye.esınızde dırek desın cnm ıstemıyorum dıye sorumlulugu ustlensın.oda ayıp etmıs sımdı.bence dogru soylemesını saglayın nıye sız kotu olasınız kı

tamam gitse iyi olurda ama istemiyorsa zorla götüremezler ya:26:

birde bisey ilgimi cekti , almanyada yok öyle refakatci filan, kalamassin yaninda yasak, yaticak yer bile yok
ancak bebek ve cocuklarin yaninda annesi kalabiliyor
sabahdan aksama kadar gündüz kalabilirsin istiyorsan ama gece yallah eve, nöbetci hemsire bosuna yok dimi:44:

henüz onlara söylemedi gitmek istemediğini ama öle dicem diyodu dün akşam bana
kavgacı değil amcaları ama belli çok kırılmışlar çünkü onlar almanyadan geldiler sırf dedeye bakmak için ve eşim istanbulda olduğu halde dedesinin yanına gitmiyor. (dedede istanbulda yaşıyor)

biz almanyada değilizki, istanbuldayız ve refakatçi var yanında, erdoğanın ameliyat olduğu hastanede yatıyor şu anda
anadolu yakasında

ben evden girerim misafir gelmezse
şimdi eve gidicem

biz almanyada değilizki, istanbuldayız ve refakatçi var yanında, erdoğanın ameliyat olduğu hastanede yatıyor şu anda
anadolu yakasında
tamam anladim tr desin, almanyada öyle dedim
iyi iste refakatci varmis :44: esin niye gidiyoki ozaman
zaten dede yogun bakimda, orda hemsireler basinda degilmi sürekli
refakatci nerde yatiyo görevi ne

aslında eşim hem üşengeç hemde dedesiyle arası bozuktu, herzaman bozuk oldu o yüzden gitmek istemiyor
ama üşengeçlikle var doğruya doğru
neyse kaçtım
otobüsü kaçıracam

Canım konuyu bildiğim için söylüyorum daha öncede söyledim. Eşine baskı yapma bu konuda ben de olsam gitmezdim. Amcalarıda gelsinler ister kavga çıkartsınlar ister güzel güzel oturup gitsinler ama sen eşinin yanında ol. Ben senin eşini çok iyi anlıyorum bu yüzden ona sakın ama sakın baskı yapma. Annene de söylersin telefonları açmaz olur biter. Kavga çıkarsada eminim eşinin amcalarına söyleyecek çok iyi sözleri vardır.

canım eşinin gitmek istemeyişini anlayabilirim ama senin adını kullanmasına izin verme

kavga çıkması normal vallahi canım senide yalan içinde adet etmeleri hoş olmamış
hastanede olanda yaşlı biri yani eşinin yaptıgıda yanlış

eşin dedesinin yanına niye gitmek istemiyor bilmiyorum ama bu işe seni karıştırmasın başka bahane bulsun benceayrıca amcalar bu sebeple niye kavga çıkaracaklar onu da anlamadım zorla güzellik olmaz ki:26:

klasik amca modeli herşeye karışmayı adet edinmiş hep dediklerini yaptırtmaya çalısan model
sen sıkma canını

dün akşam giremedim, eşimle baya uzun bi sohbet ettik gece saat 12 ye kadar falan.

baskı yapmıyorum, ben ona sadece diyorum ki büyüklük sende kalsın, sen torunluk görevini yerine getir diyorum oda olmaz diyor. sonra annemde geldi, oda aynı şeyleri söyledi, eşimde diyorki anneme, babama, karıma laf eden adamın yanına gitmem.
neyse, amcaları gelmediler dün akşam ama anneme sölemişleri kamil bizi arasın diye.
bu uzun konuşmadan sonra eşim amcasını aradı ve bugün dedesinin yanına gidecek sonradan hep beraber bizim eve gelecekler. refakatçi olarak kalmasınada ikna etmiştim onu ama amcası dediki özel hastaneye transfer ettik ve rafakatçı almıyolar.

anneme dersemki anne telefonlara bakma annem mahsus bakar çünkü eşimin davranışlarını onaylamıyor, ebrucum

canım eşinin gitmek istemeyişini anlayabilirim ama senin adını kullanmasına izin verme

bende onu söledim ona zaten, ne dersen de ben yalanını ortaya çıkarmam ama bnm adımı kullanma

kavga çıkması normal vallahi canım senide yalan içinde adet etmeleri hoş olmamış
hastanede olanda yaşlı biri yani eşinin yaptıgıda yanlış

evet, evet, öle düşünüyorum. dede banada kötü laflar etmişti zamanında ama ben yaşlılara kin tutmam

eşin dedesinin yanına niye gitmek istemiyor bilmiyorum ama bu işe seni karıştırmasın başka bahane bulsun benceayrıca amcalar bu sebeple niye kavga çıkaracaklar onu da anlamadım zorla güzellik olmaz ki:26:

eşim dedesiyle küstü o yüzden gitmek istemiyor. dedeyle herkes küstü, asabi bir insan, amcalarıda küstü dedeyle ama şimdi geldiler. zorlarına giden şey eşimin vurdumduymazlığı sanırım

klasik amca modeli herşeye karışmayı adet edinmiş hep dediklerini yaptırtmaya çalısan model
sen sıkma canını

ben dün akşam söledim eşime, yarın amcanlara geliceksin eve ben kavga gürültü istemiyorum dedim eşimde diyorki kavga olmayacak, neden olsun ki sen merak etme dedi

eşin gitmek istemiyorsa amcaları neden zorluyor anlamıyorum
eşininde senin üstünden yalan söylemesini hiç hiç anlamıyorum

Sorun çözüldüyse sorun yok canım sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…