bu aksamda benim derdim var :-(

Tv izlediğinizi söylemişsiniz, belki de muhabbet açmak amaçlı aklına o soru gelmiştir..

Dert edip konu açılacak kadar büyük bi sorun değil, art niyetle söylediğine inanıyorsanız bile..

Değişik insanlar her yerde var..

Aynen insan bir anda saskoloz oluyor hemen cikip gidim de nasil gidersem gidim diye dùsündüm o an :-)

Su konu acmana gerek yok diyenlere sinir oluyorum ! Okumak zorunda degilsiniz !

Bugun boyle bir olay yasadim ...

Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?

Şok olurdum:53:

Ve "şimdir arıyorum 15 dakika içinde gelir alır diye cevap verirdim:53:

belki bişeyler daha ikram edecektir yada saat çok geç olduysa birileri almaya gelmicekse biz bırakalım gibilerindende sormuş olabilir.ben olsam alınmazdım.normal bi soru.

tabii saat çok geç ise farklı algılardım:))

Kardeşiniz sorsaydı zaten gücünüze gitmezdi... Herhalde akrabanız yada dostunuz ne zaman gideceksin demek istemiş. Git demiş yani :/

Son düzenleme:
Bugun boyle bir olay yasadim ...

Misafirlige gidiyorsunuz yemek yediniz cayinizi ictiniz oturmus sohbet ediyor veya tv bakiyordunuz aksama arabayla biri sizi almaya gelicek Ve ev sahibi "... Seni ne zaman almaya gelcek " diye soruyor siz olsaniz ne dusunur dunuz ?

bana böyle bi soru yöneltirse kesinlikle moralim çok bozulur.alacak kişiye hemen alması için msj atarım:19:

Insan beklemedigi insandan boyle bir soruyla karsilasinca ilk sok oluyor zaten :-) zaten nasil ciktigimi bilemedim halende aklimdan cikmiyor bu alinganlik cok fena birsey. :-(

Back
X