Bu aldatma mı sizce?

Hanımlar evilil öle tek kalemde bitirilecek bir şey değil hepimiz biliyoruz mutlaka
Ama benim arkadaşa tavsiyem şu gururunu hiç ama hiç kimsenin kırmasına izin verme ve eğer eşin yalan söylüyor ise ona inanman halinde: nasılsa bana inanıyor deyip devam edebilir ki şunu da söylemek istiyorum bekar hayatından uzun süredir bırakan erkekler kendilerine kendini kanıtlama ihtiyacı duyabilirşer bu sizinle tamamen alakasız bir şey kendini üzmeyin kesin emin olmadıkça sesiz davranın ona güvendiğiniz hissettirin ama emin olana kadar

"Öle" mi ?

birini tanıyordum sevdiği kadınla evlenememiş. ikisi de farklı insanlarla evlenmişler çocukları olmuş. ama iletişimi hiç kesmemişler hep sevgili kalmışlar. kadının kocası uzın yol şoförüymüş kocası gidince bu adamla görüşürlermiş mesajlaşma falan. eski sevgilimin yakın arkadaşıydı. hatta benim ex de beni bırakmak istemedi. evleneceğim zaman da mesaj attı ne olursa olsun görüşelim devam edelim sen her halinle benim kabulümsün falan dedi. bende git p.zenklk yapacak başkasını bul diyip numaramı değişmiştim. aklıma o geldi. bence hiç normal değil kocanın yaptığı

Ben beş yıllık evliyim. Eşim yeni evliyken bana geçmişiyle ilgili bir şeyler anlattı. Eşim eski sevgilisini, kıskandırmak için kızın yakın arkadaşıyla, sevgili numarası yapmış. Kızla, arkadaşının arası bozulmuş haliyle. Sonra kız eşime aşık olmuş, bunlar eşimin anlattığı. Biz evlendik beş altı ay sonra eşimin kızla yazıştığını öğrendim. Kız eşime gecenin birinnde bilardo fotoğrafı atmış. Kavga kıyamet ayrılma aşamasına geldik. Tekrar barıştık. Ben kıza o zman or....pu yazdım. Zaman geçti bunlar tekrar konuşuyorlar. Bir gün gece on ikide eşimle konuşuyoduk kızı ara dedim aniden. Madem aranızda bir şey yok kızı ara konuş sesi hoparlöre ver dedim, o saniyesinde arattım kızla gayet normal konuşuyorlar hatta kızın sevgilisi var eşime doğum günü kutladık falan diye anlatıyo. Ben ondan sonra madem aranızda bir şey yok beni buluştur dedi madem arkadaşınsa. Eşim kıza desiğim şeylerden dolayı bukuşmamızın normal olmadığını söyledi. E madem sen neden görüşüyorsun dedim. Kızla sürekli, her gün konuşmuyorlar, takip ediyorum. Kızın sevgilisi var, kızı takip ediyorum arada sosyal medyada. Sizce bu nedir ben işin içinden çıkamıyorum
Bu işin sonu kabak tadi verir kizi bekliyor ictem ice esin ayrilinca yardirir bana gore her hali ile aldatma

Bana pek etik gelmedi konuşmaları. Aralarında bir sey yok gibi duruyor ama ben olsam ben de rahatsiz olurdum. Böyle bir sey icin sizi karsisina almasi cok saçma. Konuşma iste baska arkadas mi yok

Evet öyle biri. Anlayamıyorum ve işin kötü tarafı inkar ediyor artık
Nasil kabul etmesini bekliyorsun
Bu adami eski sevgilisiyle konusmasini devam etmesi rahatsizsin ve devam ettigini gordugu icin rahat rahat gorusup gevseyecek.ya ben ya o diye tercih etmesine iste ama sonucunda ayrilabilirsin bunu goze alabilirsen yap yada adamin ailesine sana destek olandan durumu anlatip adami sirkelesin

Eşinizle oturup konuşup bir çizgi koymanız gerekli bence. Mesela bu kadınla konuşması bana abdest geldi. Ortada bir sevgililik muhabbeti olduysa zamanında pek hoş değil. Hee tabiiki adamın kadın arkadaşlarıda olacak. Sonuçta tek cins yaşamıyoruz hayatı iki farklı cins var. Haremlik selamlık bir ülkede de yaşamıyoruz. Olmasın demeniz abdest kaçar. Orta yolu bulun. Zor olmasa gerek Sonuçta o sizin eşiniz.

Takip etmesini geçtim niye telefonda muhabbet ediyor. Görüşmeyi kessin çok mu önemli?

Ben böyle olanlara direk ne diyorum biliyomusunuz sende eşinin sana yaptıgının aynısını ona yap bakim erkekle konuş sende arkasaşım de baksın bakalım öyle hissetmek nasıl bir duygu

Ben beş yıllık evliyim. Eşim yeni evliyken bana geçmişiyle ilgili bir şeyler anlattı. Eşim eski sevgilisini, kıskandırmak için kızın yakın arkadaşıyla, sevgili numarası yapmış. Kızla, arkadaşının arası bozulmuş haliyle. Sonra kız eşime aşık olmuş, bunlar eşimin anlattığı. Biz evlendik beş altı ay sonra eşimin kızla yazıştığını öğrendim. Kız eşime gecenin birinnde bilardo fotoğrafı atmış. Kavga kıyamet ayrılma aşamasına geldik. Tekrar barıştık. Ben kıza o zman or....pu yazdım. Zaman geçti bunlar tekrar konuşuyorlar. Bir gün gece on ikide eşimle konuşuyoduk kızı ara dedim aniden. Madem aranızda bir şey yok kızı ara konuş sesi hoparlöre ver dedim, o saniyesinde arattım kızla gayet normal konuşuyorlar hatta kızın sevgilisi var eşime doğum günü kutladık falan diye anlatıyo. Ben ondan sonra madem aranızda bir şey yok beni buluştur dedi madem arkadaşınsa. Eşim kıza desiğim şeylerden dolayı bukuşmamızın normal olmadığını söyledi. E madem sen neden görüşüyorsun dedim. Kızla sürekli, her gün konuşmuyorlar, takip ediyorum. Kızın sevgilisi var, kızı takip ediyorum arada sosyal medyada. Sizce bu nedir ben işin içinden çıkamıyorum
Böyle durumlarda neden kocalarla konuşan kadına o...rspu falan denir neden onlarla irtibata geçilmek istenir ben anlayamıyorum.. Kadın size kocanızla konuşmayacağım artık senin kocan dünya ahiret kardeşim diye söz vermemiş ki siz evlenirken..İmzayı atarken eşiniz size, sizde eşinize söz verdiniz yani Sizin kocanız size sadık kalması gereken.. Elbette kızda masum değil evli adamla yakınlık hoş değil ama bu işin sorumlusu eşiniz.. Kadınla da buluşup yüz göz olmaya gerek yok bence size ne diyecek ki?? Diyeceği şeyleri ben de size yazabilirim buradan.. Hatta buradaki arkadaşlarımızın hepsi yazabilir size diyeceği şeyler belli çünkü..Mazisi olmuş bir ilişki olduğu için ben hoş bulmadım eşinize aşıkmış falan belli ki eşinizin de hoşuna gidiyor.. Sizden gizli konuşuyorsa zaten arada ne olursa olsun aldatmadır.. Tabi bana göre bu böyle.. Karşısındaki insanı kandırmak arkasından iş çevirmek falan bunların hepsi aldatma..

Back
X