cok konusmayı deniyorum ama hepsinin sonunda bagırıyor odayı terk edıyo keske aldatsaydım senı diyor daha kötü oluyor benım tek carem kıza ulasmak sanki..Eşin işine gelen içi kapanık oluyor galiba. . .
Bence ciddi bir şekilde konuşun . . Yaptığından çok ama çok rahatsız olduğunu hamileliğin de verdiği psikoloji ile daha çok kendinize problem ettiğinizi söyleyin
Empati yapması gerektiğini , hamileliği empati yaparak anlayamasada sen evde hasta olsan ben gidip başka bir erkek arkadaşıma anlatsam seninle ilgili problemleri ne kadar hoşuna gider diye sorun . .
Verdiği cevaplar tatminkarsa anlaşarak kapatın bu konuyu .. Aynı olay tekrarlanırsa aynı tepkiyi vermiyeceğinizi belirtin
Tedbiride elden bırakmayın
Aldatılmanın çeşitli evrelerinden geçtiğim için eşim daha konuşmadan alt yazı verir bana. 3de gözlüğe de gerek yok film izler gibi izlerim yaşadıklarını
Eşin seni kandırmış. Kızla muhabbet etmiş olabilir, dertleşmiş olabilir, kızın gereksiz ilgisi hoşuna gitmiş olabilir; ama yüzde yüz eminim ki seni anlatmamıştır. Böyle salaklık olur mu yahu? Niye anlatsın ki?
Aldattı demiyorum. Yani bu kadar veriyle etiket yapıştırıp günahını almam, seni gaza getirmem imkansız ama bi süre gözü dışardaymış diyebilirim.
Ayrıca senin hamile olman, eşinin senden çocuk istemesi aldatmaya engel değil. Bunu sakın aklından cıkarma olur mu?
bence bazı cevapları duymaktan korkuyor ve altından kalmayacağınızı hissediyorsanız bu konuyu irdelemeyin sormayın hiç birşey ... bunu dönüm noktası ilan edin kendiniz için böyle bir şey olursa naparım deyin eğer elde yoksa önce elde olsun yada nedir eksik gedik .... sonra bunun peşinden gidin sorularınızı sorun .. şimdi kapatın bu konuyu rahatça uzanın ve bebeğinizi okşayın akşamda güzel bi yemek yapın ve yiyin ailecek
önceden eşim onun derdini dinlermiş abilik yaparmıs o aklına gelmiş ona msj atmışı ..offf salak yapmıyorum artık resmen aldatıldım ben..hiç bir erkekte ben aldattım demez zaten..bişe hisettmese evliliğini riske atamaz zaten:,(
ve eşim yakısıklı bir hastanede pc teknikeri olarak calısıyor etrafında doluca güzel kızlar var neden onlardan biriyle bişeler paylasmadıda 17 yasında bi kıza dert yandı..kızı hiç görmemiş benden önce netten tanısmıslar..size yazdıkca rahatlıyorum iyiki varsınız..
cok güzel yazmıssın arkadasım ama aynı evde ollunca işler pek öyle tatlı gitmiyor sürekli korkuyla yasar oldum boşanıcaktım ama ailem bebeği istemedi yoksa bu acıyla yasamak cok zor!
bence bazı cevapları duymaktan korkuyor ve altından kalmayacağınızı hissediyorsanız bu konuyu irdelemeyin sormayın hiç birşey ... bunu dönüm noktası ilan edin kendiniz için böyle bir şey olursa naparım deyin eğer elde yoksa önce elde olsun yada nedir eksik gedik .... sonra bunun peşinden gidin sorularınızı sorun .. şimdi kapatın bu konuyu rahatça uzanın ve bebeğinizi okşayın akşamda güzel bi yemek yapın ve yiyin ailecek
böyle gidincemi tatlı oluyor ... ihanetin acısını biliyormusun sen? nasıl birşeydir o?
eğer boşanmıyacaksan neden üstüne gidiyorsun tamamen öğrenince seni aldatmazmı seni bırakmaz tam tersine dahamı çok bağlanır sana sanıyorsun hiç öyle birşey yok!! asıl öğrenirsen seni bırakır karnındaki bebekle ama öğrenmezsen!!! bi zaman sonra biter gider ... eğerki adam seni bıraktığında kendi gücüne güvenin varsa git arkasından yoksa neden gidiyorsunki öğrensen ne olacak??
katılmıyorum sana beni bırakıp bırakmaması umrumda değil bişeylerin üstünü örterek mutluluk yakalanmaz hersey ortaya cıkarsa insan daha huzurlu olur..ben aldatıldıımı ne oldu bilmiıyorum hergun eriyip bitiyorum..sadece kanıtlamasını ıstıyorum..umarım ne demek istediğimi anlamıssındır..ben eşimi cok seviyorum sevmesem üstünü kapatırdım konunun benım numaradan bi sevgiye ihtiyacım yok gercekten sevgi istiyorum dürüstce..
katılmıyorum sana beni bırakıp bırakmaması umrumda değil bişeylerin üstünü örterek mutluluk yakalanmaz hersey ortaya cıkarsa insan daha huzurlu olur..ben aldatıldıımı ne oldu bilmiıyorum hergun eriyip bitiyorum..sadece kanıtlamasını ıstıyorum..umarım ne demek istediğimi anlamıssındır..ben eşimi cok seviyorum sevmesem üstünü kapatırdım konunun benım numaradan bi sevgiye ihtiyacım yok gercekten sevgi istiyorum dürüstce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?