yorum yazmak ne kadar kolay...
acaba aynı şeyler başına gelince düşünceler ve uygulamalarda aynı buraya yazdığı gibimi olurdu bazı arkadaşların merak ediyorum doğrusu...
konu sahibi çaresiz boşanmayı düşünmüş ama ailesi bebeği istemiyor..
desteğide yok..
Allah yardımcısı olsun....
Kötü birşey söyleyen olmadı ki berre :26: Ben mi kacırdım?
Onu düşünmeye sevkediyoruz. Kafa karışıklığını üstünden atması için yardım ediyoruz. Onun göremediklerini görmeye calısıyoruz. Ona boşan diyemeyiz zaten :S
seni kasdetmedim tatlım...
ama konu sahibi hamile ve en hassas dönemleri...
zaten burda söylenilenlerin çoğunu oda biliyor..
ben tabiiki eşini burda haklı bulmuyorum ama inan onu inciltmemek için yada neye üzülür neyi daha fazla kafasına takar düşüncesiyle yorum yazmaya bile korkuyorum..
seni kasdetmedim tatlım...
ama konu sahibi hamile ve en hassas dönemleri...
zaten burda söylenilenlerin çoğunu oda biliyor..
ben tabiiki eşini burda haklı bulmuyorum ama inan onu inciltmemek için yada neye üzülür neyi daha fazla kafasına takar düşüncesiyle yorum yazmaya bile korkuyorum..
Yok canım beni kastettiğini düşünmedim zaten de; kafası karışık ya ufak bir beyin fırtınası gibi oldu durum :)
Hassas cok haklısın ama maalesef böyle bir durumda güclü olmak zorunda
biz ne yazarsak yazalım, yada bişey yazmaktan ne kadar korkarsak korkalım onun içinde bulunduğu durum ve şu anki psikolojisi zaten çok kötüdür eminim...
neyini anlatıyo o kıza
ayrıca madem art niyet yok neden erkek ismiyle kayıt etme zahmetine katlanıyo
bana hiçte masum görünmedi, hatta üzgünüm ki eşinin karakter olarak flörtöz olduğunu düşündüm, yani yapacakta pek bişeyin yok
hakkında hayırlısı
ben cok kıskancım diye belkide öyle kaydetmiştir
canım benim tamamda senin neyini anlatıyo kıza
hani kızarkadaşlar eşlerini çekiştirir ya, gayet normaldir bizim aramızda...
ama bi erkek küçük bi kıza karısını anlatamaz bence, neyini anlatıyo gerçekten merak ettim
bu küçük kızın yaşı kaç, onuda bi yazsan...
17 yasında bi kız zamanında bu kız buna hep anne babasını anltaırmıs..benim eşimde bizim kavgamızı anlatıyormus..dio sana anlatamıodum kavga edıooduk cevremdeki insanlardan yorumda almak ıstemıodum o yuzden onla konustum dıo
ya canım 17 yaşındaki kız neyi bilsinde yorum yapsın karı kocanın ilişkisine, dertleşeceği bi o mu kalmış yani, hiç arkadaşı markadaşı yok mu bu adamın
üstelik sık sık aramalar falan, bilmiyorum umarım doğru söylüyordur, seni üzmek istemem ama bana çok mantıksız geldi
sen, eşin kaç yaşındasınız
17 yasında bi kız zamanında bu kız buna hep anne babasını anltaırmıs..benim eşimde bizim kavgamızı anlatıyormus..dio sana anlatamıodum kavga edıooduk cevremdeki insanlardan yorumda almak ıstemıodum o yuzden onla konustum dıo
banada hersey mantıksız geliyor beynım durdu kalbımde acı cekıyor.ikimizde 24 yasındayız..kimsenin yorum yapmasını ıstemıyormus zaten
17 yaşındaki kız ne bilsin yani, siz liseyemi gidiyosunuzda ilişkinizi o kıza anlatıyo, ergen kankalar gibi. İlle birisine anlatmak zorunda değil, her çift kavga eder, eğer doğru insan birbirini bulduysa herşey zamanla rayına oturur, sonraki tartışmalarda gündelik önemsiz tartışmalar olur
başka bi vukuatı oldu mu hiç, ya da başka kadınlara nasıl davranır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?