Bu aldatmak değil de ne?

Onu bunu herşeyi bir kenara bırak sana muhtaç olan,sen beslenince beslenebilen bir varlık var içinde öncelikle bunu düşünerek kendini yemeğe zorla.
sebzenden meyvenden eksik kalma. düşüncesiz kocan yüzünden sağlıksız bir çocuk doğurma.
bende hamileyim bazı şeyleri sırf onun için yemeğe zoruluyorum kendimi canım sende öyle yap.
Eşine gelince zaten hormonlarının tavan yaptığı bir dönemde sana bunları yaşatmaya hiç hakkı yok...

bunları 17 yaşındaki bir erkeğe söylese bir nevi derim ama bu bir genç kız yani ne gerek var anlamadım inşallah biz yanılıyoruzdur

çokta küçük değil bence 15-16- yaşındaki kizlarda aferdersiniz ama kocaya kaçmayı biliyorlar yani evleniyorlar, kocanız yanlış yapmış .önemli olan arkadaşlıklarının boyutu gerekirse kızı ailesine söylemekle tehtid edin gerçekleri belki söyler.inşallah düzelir bebeğinizde olcakmış allah kolaylık versin

ben ögrenir ögrenmez kızı aradım zaten eşim kıza bişe demesin die..kız da o benim abi dedi sinem abla seni anlattı hamileymişşin dedi hatta

o kıpırdadıkca içimde hayat buluyorum..:,,(

canım allah çocuğunu sana bağışlasın eşinle çocuğunla inşallah çok mutlu olursun herşey eşden ibaret değil şimdi çocuğunu düşünmelisin onun sana ihtiyacı var inşallah hepimizde yanılıyoruzdur eşin doğru söylüyordur

zaten o kızın yorum yapmasını beklememıs sadece duvar nıyetıne konustum dedi..yanlıs bişe yaptım dıo ama aldatmadıgına cocugu uzerine yemınler edıyor.

belki doğru söylüyodur, aldatmaktan ne anlaşılır bilmemde, ben hafifde olsa kur sezdim, affedilemez olduğunu düşünmüyorum
sonuçta yanlışını anlamış, özürde dilemiş, yaptığının saçmalığınıda anlamıştır herhalde
bence bu konuya saplanıp kalma, affetmesedende askıya al bu konuyu
çünkü şuan herşeyden önemli başka bişeyi düşünmek zorundasın
senin üzülünce sinirlenince salgılanna hormonlar bebeğine hiç yaramıyo emin ol
bence bir an önce şu melankolik durumdan kurtul, silkelen
çünkü hamilelik çok güzel bişey ve insan hayatında sadece bi kaç defa yaşıyo bunu
bu mucizeyi kaçırma, tadını çıkar yoksa ilerde hamileliğimin tadını çıkaramadım diye dövünürsün
eşinide uzaktan uzağa kafanda kurmadan gözlemlersin, benzer bişeyi olmazsa bi daha unutursun geçer

Son düzenleme:

saol canım..haklısın mesala o suan içerde nasıl davrancam bilemiyorum..

saol canım..haklısın mesala o suan içerde nasıl davrancam bilemiyorum..

canım o senin kocan kasılmana gerek yok, bu kavganın üstüne hemen eskisi gibi olamazsınız tabii, biraz naz trip yaparsın, gönlünü almaya çalışıncada reddetmezsin zeytin dalını
normal yaşantınıza dönersiniz,
sağlıcakla mutlulukla al bebeğini kucağına,

bugünler geri gelmiyo, ben çok özlüyorum şuan hamileliğimi keşke daha çok hissetseydim daha çok sevseydim karnımdaykende diyorum

sanki ben onu aldatmısım gibi trip atıyo bana..:;(

bence eve misafir falan çağır sevdiği insanlar olsun tabii, yarın yarından sonra
sanki onlar gelmek istemiş gibi yap, telefon ettiler falan de
böyle sosyal ortamlarda aranızdaki buzlar çözülmeye başlar

bence eve misafir falan çağır sevdiği insanlar olsun tabii, yarın yarından sonra
sanki onlar gelmek istemiş gibi yap, telefon ettiler falan de
böyle sosyal ortamlarda aranızdaki buzlar çözülmeye başlar

dedim hadi gel annenlere gidelim sen git dedi:,,(

kızı neden erkek adı ile kaydediyor ona takıldım ben.

o zaman bırak ne hali varsa görsün, zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyo anlaşılan, suç bastırcak, hatta seni suçlu çıkarcak
hiç üsteleme, üzülmüş görünme, normal hayatına devam et, umursama onun hareketlerini triplerini, çayını kahveni yap, dizini aç gayet keyifle akşamını geçir, senin triplerini sallamıyorum havasında

Son düzenleme:
bir adam bir kızı yatağa atmak istiyorsa 3 ay çene yormaz derdi seks ise bulması kolay, bukadar uğraşmaz.
benimde derdini dinlediğim çok arkadaşım oldu, dert kız arkadaşımınsa günde 40 kere telefon konuşması oldu ama bir erkekle derdini konuşursak en yoğun konuştuğumuz zaman bile öyle faturada farkedilecek kadar çok konuşma olmazdı erkeğin yapısında yok böyle bizim gibi vır vır evirip çevirip aynı şeyi konuşmak, ince ince düşünmek, detaylarda boğulmak, her şeyden anlamlar çıkarmaya çalışmak falan onlara göre değil...

bence eşin bir boşluğu doldurmak için bu kız ile vakit geçirmiş. sebebi çok şey olabilir... eğlenmiş, muhabbet etmiş, yargılanmadan eleştirilmeden içinden geçeni anlatmış, çıtır bi kızdan ilgi görmüş egosunu tatmin etmiş vs... olabilir. ama cinsellik yaşadıklarını sanmıyorum.. aldatsaydım keşke dediğine göre bunu aklından geçirmiş fırsatta bulmuş belki ama yapmamış aldatsa bu cümleyi kurmak aklına gelmez. ama o boşluk her ne ise o dolmadığı sürece bu tür arayışları devam edecektir bence...
kıza gelince bence ilgisi vardır eşine o yaşta bir kız ilgi duymadığı bi adamla bu kadar vakit geçirmez, ilgisinin sebebide olgun erkek arayışıdır allah bilir, zaten eşine cazip gelen de bu ilgidir... kimin hoşuna gitmezki...
sen sormaya, çözmeye çalıştıkça, eşini iteceksin, evde sorunlar devam ettikçe o iyi vakit geçirdiği telefon konuşmalarını daha çok özleyecek, sorunlarını düşünmeden, sorumluluktan uzak geçirdiği o eğlenceli muhabbetleri daha fazla arayacak...
devam edeceksen konuş, sana inandım güvendim inanmasam devam etmezdim ama bir daha olmaysın vs.. de ve bu konuyu tekrar açma derim ben...

az önce gittim yanına seni aldattıgımı düşünmen bile senden nefret etmemı saglıyo dedi..sanırım dedğin gibi sadece zaman doldurmuş..

canım benm valla allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum ama kendını uzmemeye calıs bebgını dusun o mınıcık melege tutun sıkıca bak bız o kucuk melegı arayıpta bulamıyrz emın ol bebgın oldktan snra sana cok pısman olucak ondan sonra sen yaptklarını fıtıl fıtıl getrırsn burnundn ama smdı bosver rabbım derdını verdyse sana sabrınıda verıcektr sadece braz zaman ver bu arda bunları yazalı tarıh 2010dıyr suan ne durumdasınz merak ettm

Nekadar Sacma bir neden seni ona anlatiyomus elin kizina ne hayret seni sana anlatsin.okadar bacisi gibiymiste neden erkek ismi vermis.o kizda evli oldugunu bildigi halde niye gorusuyomus cok Sacma insanda akil var mantik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…