madem küçük bir kız size niye hiç bahsetmemiş siz sormayana kadar açıklamamış sizi üzmek asla istemiyorum ama bence o küçük kızla konuşun yüzyüze bu işte başka işler var bana göre
çokta küçük değil bence 15-16- yaşındaki kizlarda aferdersiniz ama kocaya kaçmayı biliyorlar yani evleniyorlar, kocanız yanlış yapmış .önemli olan arkadaşlıklarının boyutu gerekirse kızı ailesine söylemekle tehtid edin gerçekleri belki söyler.inşallah düzelir bebeğinizde olcakmış allah kolaylık versin
o kıpırdadıkca içimde hayat buluyorum..:,,(
zaten o kızın yorum yapmasını beklememıs sadece duvar nıyetıne konustum dedi..yanlıs bişe yaptım dıo ama aldatmadıgına cocugu uzerine yemınler edıyor.
belki doğru söylüyodur, aldatmaktan ne anlaşılır bilmemde, ben hafifde olsa kur sezdim, affedilemez olduğunu düşünmüyorum
sonuçta yanlışını anlamış, özürde dilemiş, yaptığının saçmalığınıda anlamıştır herhalde
bence bu konuya saplanıp kalma, affetmesedende askıya al bu konuyu
çünkü şuan herşeyden önemli başka bişeyi düşünmek zorundasın
senin üzülünce sinirlenince salgılanna hormonlar bebeğine hiç yaramıyo emin ol
bence bir an önce şu melankolik durumdan kurtul, silkelen
çünkü hamilelik çok güzel bişey ve insan hayatında sadece bi kaç defa yaşıyo bunu
bu mucizeyi kaçırma, tadını çıkar yoksa ilerde hamileliğimin tadını çıkaramadım diye dövünürsün
eşinide uzaktan uzağa kafanda kurmadan gözlemlersin, benzer bişeyi olmazsa bi daha unutursun geçer
saol canım..haklısın mesala o suan içerde nasıl davrancam bilemiyorum..
canım o senin kocan kasılmana gerek yok, bu kavganın üstüne hemen eskisi gibi olamazsınız tabii, biraz naz trip yaparsın, gönlünü almaya çalışıncada reddetmezsin zeytin dalını
normal yaşantınıza dönersiniz,
sağlıcakla mutlulukla al bebeğini kucağına,
bugünler geri gelmiyo, ben çok özlüyorum şuan hamileliğimi keşke daha çok hissetseydim daha çok sevseydim karnımdaykende diyorum
bence eve misafir falan çağır sevdiği insanlar olsun tabii, yarın yarından sonra
sanki onlar gelmek istemiş gibi yap, telefon ettiler falan de
böyle sosyal ortamlarda aranızdaki buzlar çözülmeye başlar
bir adam bir kızı yatağa atmak istiyorsa 3 ay çene yormaz derdi seks ise bulması kolay, bukadar uğraşmaz.
benimde derdini dinlediğim çok arkadaşım oldu, dert kız arkadaşımınsa günde 40 kere telefon konuşması oldu ama bir erkekle derdini konuşursak en yoğun konuştuğumuz zaman bile öyle faturada farkedilecek kadar çok konuşma olmazdı erkeğin yapısında yok böyle bizim gibi vır vır evirip çevirip aynı şeyi konuşmak, ince ince düşünmek, detaylarda boğulmak, her şeyden anlamlar çıkarmaya çalışmak falan onlara göre değil...
bence eşin bir boşluğu doldurmak için bu kız ile vakit geçirmiş. sebebi çok şey olabilir... eğlenmiş, muhabbet etmiş, yargılanmadan eleştirilmeden içinden geçeni anlatmış, çıtır bi kızdan ilgi görmüş egosunu tatmin etmiş vs... olabilir. ama cinsellik yaşadıklarını sanmıyorum.. aldatsaydım keşke dediğine göre bunu aklından geçirmiş fırsatta bulmuş belki ama yapmamış aldatsa bu cümleyi kurmak aklına gelmez. ama o boşluk her ne ise o dolmadığı sürece bu tür arayışları devam edecektir bence...
kıza gelince bence ilgisi vardır eşine o yaşta bir kız ilgi duymadığı bi adamla bu kadar vakit geçirmez, ilgisinin sebebide olgun erkek arayışıdır allah bilir, zaten eşine cazip gelen de bu ilgidir... kimin hoşuna gitmezki...
sen sormaya, çözmeye çalıştıkça, eşini iteceksin, evde sorunlar devam ettikçe o iyi vakit geçirdiği telefon konuşmalarını daha çok özleyecek, sorunlarını düşünmeden, sorumluluktan uzak geçirdiği o eğlenceli muhabbetleri daha fazla arayacak...
devam edeceksen konuş, sana inandım güvendim inanmasam devam etmezdim ama bir daha olmaysın vs.. de ve bu konuyu tekrar açma derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?