Şuan evliyiz ama sevgiliyken bile bir kıza bebeğim diyecek haa kafasını duvara sürte sürte kıvılcım çıkartırdım
Bana göre kesinlikle ayrılma sebebi suan bile sinirlendim .
Şakasına demişmiş inanmıyorum artık hic bi lafınaBen d e geleyim dediğinde kız tamam dese ne yapacakmış?
Aldatma illa fiziksel olacak diye bir şey yok. Sizinki fırsatı bulsa onu da yapacakmış belli.
Ay ben bazen rüyamda başka adama yan bakıyom da uyandığımda eşime bakarken kötü oluyorum.
Ayrıldım ben de ama haksızlık mı ettim acaba diye bi an dusundumŞuan evliyiz ama sevgiliyken bile bir kıza bebeğim diyecek haa kafasını duvara sürte sürte kıvılcım çıkartırdım
Bana göre kesinlikle ayrılma sebebi suan bile sinirlendim .
Açık açığa aldatmış işte. Duygusal fiziksel hiç fark etmez aldatma aldatmadırUzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?
Fırsatını bulsa yapar bence mesaj içeriklerinden onu çıkardım benAyrıldım ben de ama haksızlık mı ettim acaba diye bi an dusundum
Evet büyük ihtimalle öyle olmuş kötü bir durumfark ettik şampiyon, sakin ol
uzun süreli ilşki de yeni heyecan aramaya başlamış
Aynısını soyledim. Ben de tepki verirdim ama aldattıgını dusunmezdim diyo. En cok uzuldugum de ben bi kez bile boyle bi girisimde bulunmadımAldatmadir. Alelacele silmesi vs panikten. Sen de erkeklere bebegim diyerek ortada dolan bakalim normal miymis
Adam fiziksel aldatmaya gelemeden yakalanmış. yakalanmasa imam nikahı da kıyabilirdiFırsatını bulsa yapar bence mesaj içeriklerinden onu çıkardım ben
Adam fiziksel aldatmaya gelemeden yakalanmış. yakalanmasa imam nikahı da kıyabilirdi
Siz adamın birine koçum yiğidim seninle tatile geleyim yazsaydınız ne yaparmış?Şakasına demişmiş inanmıyorum artık hic bi lafına
Neden üzülüyorsunuz ki. Aldatmak karaktersizliktir. Böyle bir girişimde bulunmadığınız için üzülünür müAynısını soyledim. Ben de tepki verirdim ama aldattıgını dusunmezdim diyo. En cok uzuldugum de ben bi kez bile boyle bi girisimde bulunmadım
Ben niye evli gibi okudum.Evli degiliz isterse resmi nikah da basabilir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?