Bu aldatmak degil mi?

mokapot

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
69
108
8
30
Uzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?

Şuan evliyiz ama sevgiliyken bile bir kıza bebeğim diyecek haa kafasını duvara sürte sürte kıvılcım çıkartırdım
Bana göre kesinlikle ayrılma sebebi suan bile sinirlendim .

fark ettik şampiyon, sakin ol

uzun süreli ilşki de yeni heyecan aramaya başlamış

Şakasına demişmiş inanmıyorum artık hic bi lafına

Açık açığa aldatmış işte. Duygusal fiziksel hiç fark etmez aldatma aldatmadır
O bebeğim diyen ağzını yırtarım ben öyle kocanın

Şakasına demişmiş inanmıyorum artık hic bi lafına
Siz adamın birine koçum yiğidim seninle tatile geleyim yazsaydınız ne yaparmış?
Aynısını soyledim. Ben de tepki verirdim ama aldattıgını dusunmezdim diyo. En cok uzuldugum de ben bi kez bile boyle bi girisimde bulunmadım
Neden üzülüyorsunuz ki. Aldatmak karaktersizliktir. Böyle bir girişimde bulunmadığınız için üzülünür mü

Yakın bir erkek arkadaşımla sevgili hitaplarından birini kullanırız birbirimize. Öyle eğlence diye başladı 15 senedir gidiyor. Eski sevgilim her gördüğünde kavga çıkarırdı falan. Sonra ondan ayrıldım. Arkadaşım hala hayatımda.

Senin sevgilin kıza yürüyordur belki orasını bilemem. Ama böyle arkadaşlıklar da var.

Evli degiliz isterse resmi nikah da basabilir artık
Ben niye evli gibi okudum. Bekarken aldatmaz diye düşündüm sanırım. O zaman verilmiş sadakanız varmış ki görmüşsünüz bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…