Ayrıldım engelledim her yerden. Dun baya mesaj attı ama cevap vermedim vermeyi dusunmuyorumçok haklısınız şu durumda. ne desem bilemedim hiç.
galiba ayrılmışsınız zaten, gözüme öyle bir mesajınız çarptı yanlış görmediysem. en iyisini yapmışsınız. bugün bunu affetseniz, yarın yatakta basıldığında da affedilmeyi bekler bu erkek cinsi.
Ben de bunu dusunuyorum ve sukrediyorum. Zaten ben bu mesajlardan sonra seninle olmayı gururuma yediremem dedim ne gururu abartma falan diyor. Manipülasyon tamamenSindirmek elbette kolay değil ama şükredin evlenmeden gördünüz. Düşünsenize evlendiginizde bunları yaşadığınızı.
Hayır tanımıyorum hic. Kız beni biliyomus laftaO kadar bebegi ise ve tatile geleyim mi diyorsa siz bu kişiyi tanıyor musınuz
Tatlie geleyim mi yerine neden gelelim mi dememiş
Aldatma mı bilemem ama cok gevsek Bi cocuk
Tabiki kendini savunacakti, başka ne olabilir ki? Hiç duymayın, görmeyin, önünüze bakın.Ayrıldım engelledim her yerden. Dun baya mesaj attı ama cevap vermedim vermeyi dusunmuyorum
Ben de bunu dusunuyorum ve sukrediyorum. Zaten ben bu mesajlardan sonra seninle olmayı gururuma yediremem dedim ne gururu abartma falan diyor. Manipülasyon tamamen
Ben de çok bebeğim aşkım diye konuşurum arkadaşlarımla falan, yorumlara bakılacak olursa eşimi bayaaaa aldatıyorumUzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?
Bu cocuktan ne köy olur ne kasaba.Hayır tanımıyorum hic. Kız beni biliyomus lafta
Okuduysanız yazdıklarımı soyledim zaten. Benim de bildigim gorustugumuz biri olsaydı umursamazdım hic. Ki bu kızdan baska kız arkadaslarına bebegim vs dedigini gormedim hic malesef. Demek ki aklı kaymıs bu kıza yoksa olay bebegim askım demek degilBen de çok bebeğim aşkım diye konuşurum arkadaşlarımla falan, yorumlara bakılacak olursa eşimi bayaaaa aldatıyorum
Benim bu sekilde konustugum hic arkadasım yok. Kız arkadaslarımla bile bu sekilde konusmam hic hoslanmam bu tarz sozcuklerdenBu c
Bu cocuktan ne köy olur ne kasaba.
Sen de eger bu olaydan rahatsız olmayan Bi kız olsan ve de her cinsten arkadasın böyle rahat olsan devam et derdim ama buraya konu acıp aldatma mı diyorsan bu lakayıtlık sana göre değil demektir.
Bence devam etme.
Aldatmak.Uzun sureli bi iliskim vardı. Dun telefonunda bi kızla konusmalarını gordum. Kıza bebegim demis kız tatile gitmis ben de geliyim mi demis. Kanka da demis. Sordum bu ne diye arkadasım olarak goruyorum ben erkek arkadaslarıma da bebegim diyorum diyo. Ac goster o zaman konusmaları dedim acamam dedi once sen bana guvenmiyo musun bu kadar yıldan sonra dedi. Acıp gostermezsen guvenemiyorum artık dedim. Silmis konusmaları telasla baska yerlere cekerim diye. Bu aldatma sayılmaz mı illa fiziksel mi olması gerekiyo aldatmanın?
Ve butun arkadaslarım hayrandı iliskimize herkes bana cok deger verdigini soylerdi. Demek ki sadece iyi gundeymisKarşı taraftan yüz bulmuş aldatma fiili tamamen gerçekleşmiş mi bilemem ama sevgilinizin kıza alenen asıldığı belli. Ben böyle durumlarda olayı kafanda oturtması için eğer bu şekilde bir yazışmayı sen yapsaydın ya da başka bir erkek senle bu şekilde konuşsaydı ne olurdu sorusunu sorarım. Bu soruları sorduğunda da sonuç ortada.
Allahın sevdiği kuluymuşsun da aileler falan araya girmeden gerçekleri görmüşsün. Hayır aldatması bir tarafa 15 yaşında ergen gibi flört etmeye çalıştığı kızdan mayolu bikinili resim bekleyen bir abaza ile evlenecekmişsin farkında olmadan. Bence git fakir falan sevindir, başını yakmadığın için.
en güzelini yapmışsınız, tebrik ediyorum. bir de bu şekilde üste çıkmaya çalışmalarından ekstra tiksiniyorum ya.Ayrıldım engelledim her yerden. Dun baya mesaj attı ama cevap vermedim vermeyi dusunmuyorum
Ben de bunu dusunuyorum ve sukrediyorum. Zaten ben bu mesajlardan sonra seninle olmayı gururuma yediremem dedim ne gururu abartma falan diyor. Manipülasyon tamamen
belki normalde söylüyordur ama sizin tepkili olacağınızı bildiğinden yanınızda söylemiyordur diğer arkadaşlarına da (bir yorumda hoşlanmam böyle sözcüklerden demişsiniz ona istinaden söylüyorum). Yani sonuçta sevgilinizi siz tanıyorsunuz kime neyi ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz tabiki.. şüphelendiyseniz vardır bir sıkıntıOkuduysanız yazdıklarımı soyledim zaten. Benim de bildigim gorustugumuz biri olsaydı umursamazdım hic. Ki bu kızdan baska kız arkadaslarına bebegim vs dedigini gormedim hic malesef. Demek ki aklı kaymıs bu kıza yoksa olay bebegim askım demek degil
Olabilir tabii ama iliskimiz zaten mukemmel olsaydı belki oturup dusunurdum ama cok mutsuzdum 2 3 aydır. Konusmalarımız paylasımlarımız cok azalmıstı. Bence o da mutsuzdubelki normalde söylüyordur ama sizin tepkili olacağınızı bildiğinden yanınızda söylemiyordur diğer arkadaşlarına da (bir yorumda hoşlanmam böyle sözcüklerden demişsiniz ona istinaden söylüyorum). Yani sonuçta sevgilinizi siz tanıyorsunuz kime neyi ne niyetle söylediğini siz daha iyi bilirsiniz tabiki.. şüphelendiyseniz vardır bir sıkıntı
Hayır hic oyle biri degilBana da hiç uygun gelmedi. Eğer bir sorun yoksa dediği gibiyse niye sildi konuşmaları. Ha bazı kişiler var önüne gelene güzelim, bebeğim vs diye hitap eder, sevgiliniz öyle biriyse anlarım da öyle değilse bir de konuşmaları silmesi hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?