- 12 Haziran 2019
- 19.334
- 118.729
- 598
- 37
Belli ki kafanız karisik ve arayış içindesiniz.2 aydır flört ettiğim biri var. Bir kezgörüştük daha sonra konuşmaya başladık. Aramızda mesafe var ama 2 hafta sonra gelicek 15 gün kalıcak. Henüz birbirimizi yakından tanımadığımız için bir şeylerin adını koymadık. Muhtemelen geldiğinde daha net olucak. Ancak her gün konuşuyoruz düzenli olarak sadece şu an adı yok bir şeylerin. Yani sevgili gibi konuşuyoruz neredeyse günlük birbirimizi haberdar ediyoruz, canımlı cicimli. Sadece sevgilim demedik henüz birbirimize
Ve benim daha önce bir kurstan tanıdığım bir arkadaşım var. İlk tanıştığımız zamanlar benimle flört etmek istemişti, ben de arkadaş olduğumuzu söyleyip kapattım. Tamam dedi ama arada sırada konuşuyorduk.
Daha sonra geçenlerde buluşalım dedi. Benim de çok fazla arkadaşım yok çıktım buluştuk, o gün ve bugün iki defa buluştuk.
Bugünkü buluşmamızda konuşma olarak da yakınlık olarak da flört eder gibi davrandı. Bir kaç kez sarıldı ve elimi tuttu ve ben engel olmadım. Çünkü aniden oldu ve öyle gelişti. Daha sonra elimi bıraktım falan ama yine de vicdanen rahat hissetmiyorum . Bu raddeye getirmemeliydim .
Şimdi ben ne yapmalıyım? Aldatmış mı sayılıyorum..
Bu olanları flört ettiğim kişiye söylemem gerekiyor mu? Ya da direkt bitirmem mi gerekiyor. Yoksa bir şeylerin daha adı konmadı deyip kapatmalı mıyım, yani dert etmemeli
Bi daha yapma ve olayi unut, soylersen baslamadan guvensizlik olisturucaksin.Evet işte bunu düşününce her şey değişiyor. Tamam adını koymadık ama arkadaş da değiliz sonuçta. Her şeyi söylüyoruz birbirimize. Empati yapma kısmına gelince; kendimi savunmak için söylemiyorum ama: Arkadaş gözüyle baktığı biriyle buluşmuş olsa ve o kişi onunla yakınlaştığında bir şey diyememiş, ama sonradan uzaklaşmışsa bir daha görüşmemesi koşuluyla mantıklı bakabilirdim sanırım. Ama yine de böyle bir şey olsa inanmazdım ve devam etmezdim. Sizce ne yapmalıyım peki?
Arkadaşımla buluşucam dedim. Çok detaylı sormadıKonuştuğumuz kişiye bu arkadaş ile buluştuğumuz söylediniz mi? Söyleyemeyiz çekindiyseniz hem ona karşı boş değilsiniz hem de aldatmış sayılırsınız
İstiyor, her konuda anlaşıyoruz gelince kalıcak bir süre. Sadece yüz yüze vakit geçirmediğimiz için ( bir defa arkadaşlarımızla beraber buluştuk öyle tanıştık) o nedenle yüz yüze de birbirimizi tanımak istiyoruzKarşı taraf sizinle sevgili olmak istiyor mu gerçekten niyeti bu olsa şimdiye belli olurdu diye düşünüyorum ben.Aldatma sayılmaz bence bu durumda.Siz bi karar verin hangisiyle iyi anlaşıyorsanız onla devam edip diğerini silin net olun
Anlatmaya meraklı değilim tabiki anlatmak da istemiyorum. Bu durumda ne yapılır bilemedim ondan sormak istedim. HaklısınızSu erkeklere her birşeyi anlatmaya ne meraklısınız ya...anlatma tabiki de
Daha flört aşamasındasın belki fikrin değişecek,belki biri belki hiç biri olmayacak!?
Katılıyorum. Eşimle o zamanlar daha yeni konuşmaya başladığımızda buluşma kararı almıştık yüzyüze. Ve o süreçte iş yerimde beni seven birisi vardı daha önce buluşup gezip tozmuştuk ama benim onu sevmediğimi biliyordu. O dönem eşimle konuşmaya başladığımda ona mesafe koydum hayatımda birinin olduğunu söyledim, buna rağmen hediye almıştı kabul etmedim. Bir şey olmasını istemiyorum sadece kabul et dedi etmedim ve sinirinden götürüp çöpe attı. Bana göre net olunmalıSimdi düsünüyorum da biz esimle tanisma sürecinde oldugumuzda hic "biz simdi seviliyiz" demedik. Tanisirken zaten iki tarafin da ciddi iliski istedigi belliydi cünkü. O yüzden o sürecte baskasinin sarilmasina veya elimi tutmasins izin vermezdin. Sizin niyetiniz ciddiyse böyle seylere kalkismamaniz lazim. Erkek yapsa araniyor deriz surda. Flört ettiginiz kisi istediginiz gibi degilse ayrilin. Netlik ilsikinin basindada olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?