Bu aldatmak mı


Karsidaki manyak, sapik filan degilse cidden kimse kimseye ne tepki alacagini bilmeden dokunamaz.
16 yaşimdan 21 yasima kadar +10 flortum, sevgilim artik adi neyse onlardan oldu. Ergenliğin hormon çosmalarinin oldugu zaman bile ben istemeden dokunan biri hiç olmadi.
 
Siz aldatma amacı gutmeden ve baskasiyla flört ederim diye gorusmemişsiniz arkadasinizla. Ama o arkadas size bos değil o acidan bundan sonra gorusmemeniz daha doğru olur.
Bir de şunu demek isterim
Tabii ki iciniz rahat etmemiş bu da iyi bir sey ama diger yandan da erkekler de birkaç kizla.ayni anda görüşüp karar veriyor ha biz erkek degiliz ya da onlarin yaptığı sacmaligi yapmak zorunda değiliz ama ben bir kadinin gecmisini ya da hayatındaki erkeklerin konumlarini tek tek sevgilisine anlatmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Her insanin karsi cinsten de arkadaslari olabilir, sizinki istem dışı böyle gelişmiş ama bence anlatmayin.
 
Bukustugunuz kisiyle, konustugunuz kisiden daha cok flort durumu yasamissiniz sanki
 
Ya ne aldatması ben 3-4 flört yapıyorum gencim güzelim kimse nikahlı kocam değil sözlüm değil. Onun elinde imkan olsa yapmaz mı sanki keyfinize bakın
 
Bence karar süreci sadece.Uzaktaki gelince düşünceleriniz netleşir ve ondan sonra da kararınız ne ise ilişki başlar yada biter.Bir kere gördüğüm bir adamı ben sevgiliden saymam.
 
Böyle şeyler anlık gelişmiyor mu? Şöyle oldu; birisinde karşıdan karşıya geçerken tuttu dur ben geçireyim seni diye, geçince ben bıraktım. Bir de motora bindik, tutunma yeri bozuktu ona sarılarak tutundum. Kırmızı ışıklarda tuttu hep . Bir de mesela bir şey konuşuyoruz yaa kıyamam deyip sarıldı, yani terslemelik bir anda yapmadı. Bir de ben biraz yumuşak yüzlüyüm bilemiyorum
 
Siz el ele tutuşabilir miyiz seni öpebilir miyim gibi mi yakınlaşıyorsunuz yani? Böyle şeyler aniden gelişiyor bence
 
Siz el ele tutuşabilir miyiz seni öpebilir miyim gibi mi yakınlaşıyorsunuz yani? Böyle şeyler aniden gelişiyor bence

Hayir, o an olan yakinligimdan dolayi ne yapacagini anliyor karsidaki. Bu kişiler zaten flortum ya da sevgilim oldugundan dolayi anlamalari çoook zor olmuyordu illa dile dökmek gerekmiyor.
Ya da ben öpüyordum veya elini tutuyordum. Bu ilk sefer için, her seferinde anlamaya calismak gerekmiyor zaten

Kalkip flort bile etmedigim yanina arkadaş! buluşmasi diye gittigim biri boyle birsey yapamaz, ani olarakta gelişemez.
Gelişiyorsa izin vermişimdir ya da karsimdaki sapiktir.
 
Son düzenleme:
bir de ben bu aldatma meselesine değil de 15 gün kalacak meselesine takıldım.
15 gün sizin yanınızda, sizinle birlikte aynı çatı altında mı kalacak daha 1 kere görüşüp devamında sadece sanaldan konuştuğunuz adam?
yoksa 15 gün sizin bulunduğunuz şehirde mi kalacak?
eğer yanınızda kalacaksa nasıl güveniyorsunuz ya sapık olabilir, katil olabilir, 637783783. kadın cinayetine kurban gidebilirsiniz mesela.
dikkatli olun.
tüylerim diken diken oluyor ya.
 
Evet aldatma oluyor. 15 gün sonra yanınıza gelecekmiş. Beklemeniz gerekiyordu. İkisini de aldatıyorsunuz. Bugün görüştüğünüz çocukta hayatınızda biri olduğunu bilmiyor.
Duygularınızı tartın. Hangisine daha yoğunsanız onu tercih edin.
Bugün buluştuğunuzla aynı şehirde, ortamdasınız sanırım. Onla daha çok ortak noktanız var bu durumda. Öyle ise onda daha çok gelecek gördüm.
 
Yanımda kalmayacak. Kalacak yeri var.
 
Aldatma sayılmaz ama çok etik olmamış. Ama ben flört döneminde illa tek bir kişiye saplanmak gerekmiyor diye düşünüyorum. Sonuçta flört ettiğimiz kişi hayatımıza girmiş söz verilmiş değil ki? Flört ettiğimiz kişiyi tanıyıp bize uygun mu diye bakıyoruz uygun ise sevgili oluyoruz. Yani iki üç kişi karşına çıktıysa hangisi sevgili olabileceğin kişi diye bakmak için abartmamak şartıyla hepsiyle görüşülür bence. Sonra nasılsa sevgili olan kişi hariç diğerlerini siliyoruz. Yani sevgilimiz yokken de tek kişiyle konusacaksak o zaman sap olmanın ne anlamı kaldı Yalnız sizin olay el tutma vs farklı yerlere gitmiş o yüzden artık flört evresi geçilmiş oluyor galiba. O yüzden etik olmamış bence el tutulan kişiyle görüşmeyin.
 
3 4 kişiyle aynı anda görüşelim mi yanii? biriyle tanışırsın yemek yersin konuşursun hayat tarzlarınız uyarsa fiziksel çekim olursa da sevgili olursun.olmazsa yolu ayırırsın sevgili olmadan.ama aynı anda 3 4 kişiyle flört edenler hakkında erkekte olsa kadında iyi şeyler söylenmez de
 
Iste atiyorum 3 4 kişiden hayat tarzimiza hangisi uyuyor bi oturup konuşmadan çay kahve içmeden nerden bilcez
 
Iste atiyorum 3 4 kişiden hayat tarzimiza hangisi uyuyor bi oturup konuşmadan çay kahve içmeden nerden bilcez
tek tek alsak bu adamları mülakata.valla benim devreler yanardı 3 4 adamla aynı anda görüşsem.telefonum çalsa hangisi acaba diye tırsardım.yorucu stresli olur cıkss kalsınnn.amma zor işlermiş evlendim de kurtuldum çok şükür
 
3 4 kişi biraz fazla oldu evet 2 kişi ideal yorucu olmuyor kafa rahat Keşke ben de evlensem artık tek tek erkek elemekle ugrasmasam Çoğu arızalı cikiyor
 
3 4 kişi biraz fazla oldu evet 2 kişi ideal yorucu olmuyor kafa rahat Keşke ben de evlensem artık tek tek erkek elemekle ugrasmasam Çoğu arızalı cikiyor
deneye deneye bulacaksınız doğruyu.gerçek yüzleri ilk konuşmalarda ortaya çıkmıyor ki.rol yapıyorlar en başlarda.acele etmemek lazım sevgili seçerkend e eş seçerken de o yüzden.kısmetiniz bir yerlerde sizi bekliyor.sadece zamanını bekliyor
 
Yanımda kalmayacak. Kalacak yeri var.
Yanınızda kalmayacaksa ilk bir kaç gün duygularınızı tartın. Eğer yoğun bir şey hissetmiyorsanız, onla devam etmeyin. Yok emin iseniz bugün görüştüğünüz çocukla irtbatı kesin.
Birinden birini tercih etmeniz lazım.
 
Adı koyulmayan bir ilişkide aldatma sayılmaz bence ama canımı cicimli konuşup da adı konulmamış olması ben bu durumu çok bilemedim ama aldatma olmasa da uygun bir hareket de değil gibi sanki yaaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…