• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Alyansa Bayıldım,Gören Bilen Var mı?çok önemli...

• Konu Sahibi Konu Sahibi krpz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krpz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
400
187
333
merhaba arkadaşlar a.s.
yaklaşık 3-4 haftaya bizde yüzük olaylarına giricez artık,istemeye geldiklerinde takalım diyoruz herkes farklı yerlerde yaşadığı için kimse zorlanmasın diye... opuyorumnanaktan
bu yüzüğe bu sitede rastladım,sonra üzerinde yazan sitede de buldum fakat söz konusu altın olunca insan görerek almak istio... boshayallersmile
uzun lafın kısası biz bayıldık bu yüzüklere,içinizde bu yüzüğe rastlayan,gören,bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz sevinirim,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...​

7b8240b18826e94a4dbf48f.jpg

257bb8bbbbcdb2114e1aaed.jpg

ıstanbul'u biliyorsan taksim'De istiklal'de var bu yüzük.
kadın ve erkek ikisi 1700 liraydı.
bende çok beğenmiştim ama arasına birşeyler girer diye almadık.

İstanbul'u biliyorsan taksim'De istiklal'de var bu yüzük.
kadın ve erkek ikisi 1700 liraydı.
bende çok beğenmiştim ama arasına birşeyler girer diye almadık.

canım peki belirli bi markaya ait filan mıydı,ben istanbul'da değilim de,izmit'te arıcaz artık...
:gitme:​

canım peki belirli bi markaya ait filan mıydı,ben istanbul'da değilim de,izmit'te arıcaz artık...
:gitme:​

Yok markalı bir yer değildi..
Biraz butik kuyumcu gibiydi..
Ama lüks bir yerdi.
O teller şık duruor ama kullanışlı değil canım pek.
ben çok düşündüm ve almadım.
ama şimdi görünce çok beğendim yine..

Yok markalı bir yer değildi..
Biraz butik kuyumcu gibiydi..
Ama lüks bir yerdi.
O teller şık duruor ama kullanışlı değil canım pek.
ben çok düşündüm ve almadım.
ama şimdi görünce çok beğendim yine..

çok sağol tatlım,artık olmadı ya yaptırıcaz yada istanbuldan bakıcaz.sitede bi arkadaşda daha gördüm o da görüp beyaz altınını yaptırmış gayette memnunum yazmıştı yorumlarda...ah bi gerçeğini görsem rahat olmıycağına inanıp vazgeçerdim ama ah bi görsem işte aklımda kaldı valla​
:asigim:​

cnm görüntü süper bende arasına bşy girer diye almadımm..benim alyansım düz bi köşesinde tam sıra minik taş var inan oraya bile bşyler girio..benden tavsiye alyans alırsanız dümdüz olsunn..ben evlendikten sonra düz kullanışlı bşy alcam günlük kullanmaya..şimdikini düğünde özel günlerde kullanırım sanırım..

cnm görüntü süper bende arasına bşy girer diye almadımm..benim alyansım düz bi köşesinde tam sıra minik taş var inan oraya bile bşyler girio..benden tavsiye alyans alırsanız dümdüz olsunn..ben evlendikten sonra düz kullanışlı bşy alcam günlük kullanmaya..şimdikini düğünde özel günlerde kullanırım sanırım..
haklısın tatlım da biz sevdiceğimle kendi aramızda düz bişi takmıştık,bu da bööle şatafatlı olsun dioruz azcık,yani günlük diğerini de kullanabiliriz,sen de mi istanbulda rastladın,fiyatı ne aralıktay dı?​
kaydirigubbakcemile5​

bende çok beğendim gerçekten güzelmiş ama kullanışlı olacağını sanmıyorm o aradaki teller kafamı karıştırdı.......

galeri gold un ürünleri beşiktaştaki kuyumcuda satılıyor....sanırım internet sitesinden sipariş verilebiliyordu...

ben gecen sene alıcaktım ankarada oturuyorum ulus kuyumcular çarsısında bu modelden var sözüm olcaktı gittik almaya hangi kuyumcuya girdiysem kullanışsız olduğunu soyledi o ip gibi sarmalı kısımları atıyomus canım bende belirtmek istedim tabi sende sor alırsan da güle güle kullan model hoş ama kullanımı nasıl bilgi al sende

Back
X