• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Alyansa Bayıldım,Gören Bilen Var mı?çok önemli...

• Konu Sahibi Konu Sahibi krpz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gecen sene alıcaktım ankarada oturuyorum ulus kuyumcular çarsısında bu modelden var sözüm olcaktı gittik almaya hangi kuyumcuya girdiysem kullanışsız olduğunu soyledi o ip gibi sarmalı kısımları atıyomus canım bende belirtmek istedim tabi sende sor alırsan da güle güle kullan model hoş ama kullanımı nasıl bilgi al sende

çok teşekkür ederim canım sanada,şimdiye kadar herkes kullanışsız olabilceğinden bahsetti,sanırım unutmam gerekcek​
:gitme:​

haklısın tatlım da biz sevdiceğimle kendi aramızda düz bişi takmıştık,bu da bööle şatafatlı olsun dioruz azcık,yani günlük diğerini de kullanabiliriz,sen de mi istanbulda rastladın,fiyatı ne aralıktay dı?​
kaydirigubbakcemile5​

cnm yok ben malatyada kuyumcuda gördüm..orjinalimi yoksa taklidimi bilmiyorum ama çok pahalı deildi çifti 800-900 gibi bşydi sanırım ben alyansımı alalı 5 ay falan oldu tamda fiyatını hatırlayamadım:)ama çok begenmişsin düşünme al cnm içinde kalmasın:)

cnm yok ben malatyada kuyumcuda gördüm..orjinalimi yoksa taklidimi bilmiyorum ama çok pahalı deildi çifti 800-900 gibi bşydi sanırım ben alyansımı alalı 5 ay falan oldu tamda fiyatını hatırlayamadım:)ama çok begenmişsin düşünme al cnm içinde kalmasın:)

gezip bakcaz artık canım,baya kırıldı artık inadım olmasada olur,ama tabıkı de görmek isticem​
bilmiyorumkismile
:Saruboceq:​

Çok güzel eğer günlük kullanıma başka bi tane daha alma şansın varsa alırsın onu takarsın günlük, bunu özel günlerde bi yerlere giderken takarsın.

gezip bakcaz artık canım,baya kırıldı artık inadım olmasada olur,ama tabıkı de görmek isticem​
bilmiyorumkismile
:Saruboceq:​

cnm inan ben netten araştırıp begendiklerimi gittim kuyumcuda denedim parmagımda hiç hoş durmadı..kimi çok büüyk durdu kimi rahatsız ettii...hiç aklımda olmayan bi alyans aldım çok begneiyorum....sen kuyumculara gir bak dene içine sineni al..netten bakıpta kafanı karıştırma:)

cnm inan ben netten araştırıp begendiklerimi gittim kuyumcuda denedim parmagımda hiç hoş durmadı..kimi çok büüyk durdu kimi rahatsız ettii...hiç aklımda olmayan bi alyans aldım çok begneiyorum....sen kuyumculara gir bak dene içine sineni al..netten bakıpta kafanı karıştırma:)
evet evet bakmıyorum artık ,başkasına da vurulabilirirm ınanıyorum​

:içelim:​

model güzel ama kullanışı bi yana o kadar kalın alyans inanın bana parmakta hiç rahat durmuyo bende çok istemiştim kalın tek sıra taşlı ama parmakta deneyince anlıyo insan benim alyansım bile o kadar modeldeki kadar kalın deyilken çok rahatsız ediyo sürekli kızartıyo taktığımda evde kullanamıyorum bi yere çıkarken geçiriveriyorum parmağıma yoksa yara oluyo resmen

çok güzel ama çok kullanışsız bence hayatım. hem çok kalın hem de o aralarına devamlı bir şeyler girer demedi deme yanii ;)

canım sıkma canını buna yakın cok hoş modellerde bulcağından eminim ben takılı kalma kullanışsız olduğundan buna fazla bakın gez gercekten bunun gibi içine sinen kullanışlı bişey cıkıcaktır karsına inşallah tamam mı muckkkk

canım bu alyans gerçekten çok güzel lakin biz alyans seçerken ben bunu istemiştim ama kuyumcu bana tanıdık olduğumuz için "size tavsiye etmem. çok kullanışlı değil tellerin araları çabuk kirlenir hergün kullanamazsınız ve dikkat ederseniz taşlarının etrafı dişli değil taşların düşme şansı yüksek o yüzden başka model seçin" dedi bizde başka seçtik iyi ki almamışız diyorum. şimdi ki alyansımdan çok memnunum hem farklı ve güzel hemde kullanışlı

bu yüzükleri şubat ayında aldık.ist. gaziosmanpaşa bağlarbaşı cd.deki aysallar kuyumcusunda var.söylendiği gibi kullanışsız değil mükemmel duruyor tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar a.s.
yaklaşık 3-4 haftaya bizde yüzük olaylarına giricez artık,istemeye geldiklerinde takalım diyoruz herkes farklı yerlerde yaşadığı için kimse zorlanmasın diye... opuyorumnanaktan
bu yüzüğe bu sitede rastladım,sonra üzerinde yazan sitede de buldum fakat söz konusu altın olunca insan görerek almak istio... boshayallersmile
uzun lafın kısası biz bayıldık bu yüzüklere,içinizde bu yüzüğe rastlayan,gören,bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz sevinirim,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...​

7b8240b18826e94a4dbf48f.jpg

257bb8bbbbcdb2114e1aaed.jpg

benim buna beziyor ama sırf taşlarla dolu alyansım çok seviyorum alyansımıda canım nişanlımıda...

kızlar süpersiniz,her dediğiniz çok önemli benim için,ayın 18-19'u gibi dolaşıcaz kuyumcuları,şartlamıorum artık kendımı neyı beyenirsek onu alcaz...
zemuszemus

Yüzük güzel görünüyor da bence de kullanışsız olur, aralarına kesin bir şey girer, çok dikkat etsen bile toz birikir

canım valla ben ızmırde oturuyorum..benımde nısanım var yakında bende bu yuzugu beyenmıstım...izmirdekarsıyakada altınbaş magazasında satılıyor..muhtemelen senın oturdugun yerdede altınbasta vardır..gercegıde cok guzel.ıkısı toplam 1300 ytl buarada..

Back
X