Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Alyansa Bayıldım,Gören Bilen Var mı?çok önemli...
güsel değişk fakat kullanımı zor bir alyans çünkü sonuç itibariyle sürekli parmağında olucak e illaki elinde bişeylere değiyo en basiti bir kem sürdüğünde yüzüğünü çıkarmayı unuttun artık sil dur o yüzden kullanımı zor bir alyans ama değişik üretim....
her kuyumcuda var canım hiç nasıl bulacağım diye korkma sadece el işi alyans diye sor olmadı pc den çıktı al resmini göster kocaelinde de bulman çok kolay zaten kişiye özel yapılıyor parmak numarasına göre yani.
yüzüğü ben de biliyorum krtalda oturuyorum istanbulda. kartal realde hala mevcut bu yüzük ağustosta nişanlandık ozamn ilk bu yüzüğü sipariş etmiştik çok beğenmiştim el yapımı bi alyans ikimizinki toplam 1500 ediyodu. siparişten 1 gün sonra vazgeçtik. Nedenine gelince biz yüzklerimizin birbirinin eşi olmasını istiyoduk bunun bayan modeli taşlı ama erkek modeli erkeğe pek de ugun değil çok sırıtıyo ortadaki teller faln hoş olmadı sonradan modelimizi değiştirdik beyaz ve sarı altın karışık bi model seçtik daha iyi oldu yüzüklerimiz birbirinin aynısı istediğimiz gibi sadece benimkinde şık taşlar var
kızlar çok sağolun,evet kullanışsız bi model olduğuna karar werippp başka bi yüzük aldıkk ve inanılmaz mutluyuzz yüzüğümüzleee:))
konu kapanabilirrr,teşekkürler herkese..
canım benim söz yüzüğüm bu alyanslar.
biz gümüş yaptırdık 150 tl'ye aynısının altınını sorduk 900 tl.
ama kullanışlı değil tavsiye etmem.
sabunla falan yıkayınca arasına kaçıyor yok teli oynuyor.
kuyumcu da tavsiye etmemişti bize ondaniçin gidip gümüş yaptrdık içimde kalmasın diye ama değmezmiş.