ya söylenmez ama arkadaşlar çocuğun kakasına kadar siliyorum yemeğini yediriyorum normal okuluna götürüyorum özel okuluna gidiyorum hep bir koşuşturma içerisindeyim hiç oturmuyorum ya zayıfladım birde oda yetmiyor engelli çocuk ne dur demekten anlıyor ne yapma demekten anlıyor psikolojimi bile bozuyor bir zamandan sonra çocuk normal olanının hiçbir yüklüğü olmayacak dediler tek bu engelli olanla ilgileneceksin dediler ama öyle olmadı normal olan beni sıkıyo benle ilgilenmiyorsun diye ona engelli olandan daha fazla ilgi gösteriyorum bu benim hakkımmı ya sinirden çıldırcam referansım var çıksam 700 bir çocuğa güzel biryere görerim ocak ayında çıkacaktım ama çıkmadım çocuğa üzüldüm ama dayanamıyorum artık
biraz terslesmissiniz sanirim karsilikli, parayi verseler bile huzurunuz olcak mi orda?
ama hakkinizi aramakla iyi etmissiniz. yaptiginiz isin karsiligini alamadiktan sonra neye yarar kazanilan?
ya söylenmez ama arkadaşlar çocuğun kakasına kadar siliyorum yemeğini yediriyorum normal okuluna götürüyorum özel okuluna gidiyorum hep bir koşuşturma içerisindeyim hiç oturmuyorum ya zayıfladım birde oda yetmiyor engelli çocuk ne dur demekten anlıyor ne yapma demekten anlıyor psikolojimi bile bozuyor bir zamandan sonra çocuk normal olanının hiçbir yüklüğü olmayacak dediler tek bu engelli olanla ilgileneceksin dediler ama öyle olmadı normal olan beni sıkıyo benle ilgilenmiyorsun diye ona engelli olandan daha fazla ilgi gösteriyorum bu benim hakkımmı ya sinirden çıldırcam referansım var çıksam 700 bir çocuğa güzel biryere görerim ocak ayında çıkacaktım ama çıkmadım çocuğa üzüldüm ama dayanamıyorum artık
ya lütfen bana akıl verin abime demişlerki 800 kadar adam olur demişler bugün kadına diyorumki 800 kadar adam olur demişsiniz eşiniz bana ilk 700 beklerken 550 verdi dedim bana demesinmi biz bu engelliler üzerine okumuş olup tayini çıkmayan birini arıyorduk demesinlermi demesinmi ya bu bana yapılmış hakaret resmen beni cahil durumuna düşürdü inana biliyormusunz bire bir okuldaki öğretmeninin verdiği hergün evde uyguluyorum çocuğa öğretmenindende iyi uyguluyorum çocuğun öğretmeni bile kızım sen bu mesleğe geç kesinlikle sen çok başarılısın bile dedi bunlar bana hakaret ediyor verdiğim emeği görmüyor bende 800den aşağı çalışmam dedim 800 vermiyorsanız işçinizi bulmaya başlayın size 15 gün müsama gösterrim dedim ama kadının söylediklerinden dolayı zoruma gitti cahil durumuna düştüm inana biliyormusun gelen gideni aratırmış görecem
ya kızlar sinirlerim çok bozuldur resmen verdiğim emeği suistimal ediyorlar ilk aylarda çocuğun bağışıklık sistemi zayıftı yedirdiğimi sürekli çıkartıyordu kusuyordu yerleri temizliyordum kusmuk temizliyordum sırf 4 ay öyle geçti şimdi arada bir yine kusuyor üstünü başını çıkar banyo yaptır yerleri temizle masada yemek yediriyorum ekmek kırıntısı dökülse elektrik süpürgesini takıyorum tozlanıro televizyon tozunu alıyorum yerlerde kırıntı olursa hemen takıp temizliyorum çocukların çamaşır dolaplarını düzeltiyorum düzenli bir şekilde normal çocuğun kitaplığını düzeltiyorum ya normal bir işte bile 100 saat yemek yarım saat dinlenme verilir yemek yerken bile çalışıyorum çocuğu yediriyorum oda değil sigortam yok özel iş düşünün yalnışmı yaptım bunları göz önünde bulundurun
tahammül edemem birde kadın bilinçsiz bişey değil eşi öğretmen kadında hemşire o eve rahat 7 milyar aylık giriyor meslek lisesi öğretmeni 3 bin tlden aşağı para almıyor kadında özelde hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?